Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10186752

    törölt tag

    válasz Woodslave #3634 üzenetére

    Kettőnk közül vagy te vagy akarat gyenge, vagy én. :) Sajnálom, hogy letörölted, de amit te még nem tudsz, hogy újra fogod telepíteni. Ez a játék úgyse ereszt, de ha a Das-t fogod tolni, azzal is így leszel. Akit megfertőz egyszer a From, annak annyi. :)

    Most képzelj el engem, igaz, hogy negyedik éve játszom a játékkal, de ez a nyolcadik végigjátszásom. Azaz, mondjuk, hogy évente átlag kétszer végigtolom. Van, hogy semmi máshoz nincs kedvem, csak ehhez. Különösebb cél nélkül megyek, verem a mobot, nézelődök, próbálgatok ezt-azt, és a vége mindig az lesz, hogy végigtolom.

    Tegnap este nyolcra értem haza, és csak azért nem kezdtem el Ghermant, mert tudtam, ha oda egyszer bemegyek, addig nem jövök ki, míg nem verem le. És ha felülnék egy szopórollerre, akkor belecsúszhatok az éjszakában.

    És este én nem szokta otthagyni bosst talpon, olyat nem tudok. Volt korábban ilyen, hogy úgy voltam vele, hogy majd reggel folytatom, nem tudtam éjszaka aludni. Alig vártam, hogy reggel legyen, és lenyomhassam.

    Szóval ez ilyen. Nincs még egy játék, amivel ezt csinálnám, Das+-ban már az NG5+ jön, de valahogy azt kevésbé kedvelem kicsit.

    Bár továbbra is azt mondom, hogy a Best From Boss Ever az Sister Friede.

Új hozzászólás Aktív témák