Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    [moderálva]

    Amit akartam: csak ma 4db SMS-t kaptam 2-2, azokról, amik tegnap megjöttek... O.o
    (de ahogy olvastam ez a normális.... hogy a tegnap megkapott csomagokra ma jön SMS, hogy ma hozzák)

    Ám 1db múlt pénteki edigital asszem rögtön hétfőn megjött
    1db telekom, rögtön hétfőn megjött
    1db emag, rögtön hétfőn megjött
    1db Media Markt, hétfőn megjött
    (ezek mind pozitívumok)

    persze ezeken felül is vannak még rendelések, aminek se híre - se hamva... de basszus ilyen akciónál nem csodálok a mennyiséget... szállítási határidőt is valami 2hetet vállaltak, szal nem értem a sok "reklamálót", olcsón is kaptad és legyen villámgyors is, mi!?

    Ja igen, volt egy bookline is, arra asszem pont ma kaptam sms, hogy átvehető (postapontra kértem), így az is... péntekről kedd-re megkapva totális tök gyors!

    Mi volt még!? Ja volt egy mobilx (na erről semmi infó, emag-osoknál legalább belépek és látom hogy mi van... becsomagolva vagy futárnak átadva vagy bármi, de szerencsére ez is csak pár ezres)
    ja meg volt az a gruppi izé... onnan is 1db kemény ezer forintos próbát bepróbáltam... de őszintén amit arról olvastam... (simán lehet hogy az az ezrest is behúzták majd... majd meglátjuk ott is valami 15munkanap szállítást írtak, így csak 3hét után van értelme igazán reklamálnom, ja és pont ezután elgondolokztam, hogy itt nem volt UV, csak előre utalás & bankkártyás fizetés... mondom jól van most egy ezres próbát megér szal bankkártyás fizetés... pont azon gondolkoztam, hogy egy ilyen cégnek még bankkártya adatokat adtam meg!? Aztán rájöttem, azért ennyire nem voltam hülye... mert átvitt a talán CIB bank fizető oldalára... szal mondjuk az a része nem para)
    gruppi panasz: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=140017

    Számomra pozitív az első igazi BF élményeim... pedig tavaly - tavalyelőtt is voltam - figyelemmel kísértem, de most költöttem igazán! (több százezret)

    [ Módosította: radi8tor ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák