- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Intruder2k5 #47700 üzenetére
Eddig működött ugyanezen a lemezen, 5 letöltést sikerült is végigvinnem mindenféle gond nélkül. Nem értem mi a gond, de megpróbálom másikra.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Ok. Működik megint. Hogy mit csináltam? Automatikus csatolást állítottam be a HDD-hez a rendszer indulásakor. Ettől hülyült be, nem is értem, hogy miért. Most visszaállítottam a régi alapértékekre, így minden indulás után manuálisan kell csatolnom a fájlrendszert root jelszóval.
De legalább a letöltés megy.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Nálam is ez volt a gond Linux Minten a qbittorrenttel. Konkrétan egy usb-s rack-ben lévő hdd-val.
Én így oldottam meg:
[kép] [kép]ezután jogosultságot adtam neki ezzel a paranccsal:
chmod -R 1777 MAPPA NEVE
Így automatikusan felcsatolja és működik a qbittorrent újraindítás után.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
válasz zolka95 #47703 üzenetére
Köszi! Én még azért tanulgatom erősen a Linuxot is (meg a torrentet is), még csak addig jutottam el, hogy automatikusan felcsatoljak valamit.
De eddig még a qBittorrent az első, akinek ezzel gondja van. A Steam játékaimnak kettő SSD van a gépben, egy M.2 meg egy SATA3, azokat is automatán csatolom. Azokat érdekes módon a Steam egyből felismeri.
[ Szerkesztve ]
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok. 1 kérdés:
Van 1 gép, amin fut a transmission.
Egy másik gépről szeretném távolról irányítani a transmissiont (ez 193.168.1.100)
Viszont a transmissionnak az ip-jét nem lehet állítani, az ugye 127.0.0.1
Hogy fogok csatlakozni??Köszi!
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
MODERÁTOR
válasz RoryBreaker #47706 üzenetére
A 127.0.0.1 egy speciális IP cím, a localhost címe, vagyis azon minden gép saját magát látja. De kell legyen annak a transmisson-t futattó gépnek is egy rendes, 192.168.1.x címe.
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz Intruder2k5 #47707 üzenetére
Persze, az a 192.168.1.107
Erre az ip-re kell remote gui-znom?
Bocs, a hülye kérdésekért.....Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
woodworm
veterán
válasz RoryBreaker #47708 üzenetére
Ha nem vagy azonos hálózatban vele, akkor a külső címedet kell használni és a 9091-es portot forwardolni a gép címére.
-
MODERÁTOR
válasz RoryBreaker #47708 üzenetére
Bizony arra.
-
SunMount3r
nagyúr
-
woodworm
veterán
válasz SunMount3r #47711 üzenetére
Nem töltöd le a teljes torrentet és a nem kért állományokhoz tartozó szeletdarabok a parts fájlok. Gond akkor van a törlésükből, amikor seed közben az érintett szeleteket kérik tőled és törölted ezeket a fájlokat. Ilyenkor fals adatokat küldesz, túl sok után tilt a túloldal és nem kér több szeletet.
Az azonosítás a hash kód alapján történhet, mivel az alapján vannak elnevezve.(#47706) RoryBreaker
Akkor ez egy belső cím, csak elírtad?[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz SunMount3r #47711 üzenetére
Ezek azért keletkeztek, mert nem a torrent teljes egészét töltötted le.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Laccoss #47713 üzenetére
Ok, de vannak köztük olyanok is, amiknek a letöltéseit már "kiszedtem" a Qbit-ben a file listáról, tehát azok 0%-osak (tehát nem is Seed-elem, nem is Leech-elem, mert nincs is mit), de ezek a part file-ok még mindig ott van hozzájuk. (Szoktam így, ha kevés a hely a lemezen, hogy ezek mégis megmaradjanak a torrent listában későbbi letöltésre, tehát nem törlöm az egész torrent-et is). Ha kiszedem az összes file-t a torrent-ben a letöltési listáról, akkor miért tartja meg ezeket a part file-okat?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SunMount3r #47714 üzenetére
"Ha kiszedem az összes file-t a torrent-ben a letöltési listáról, akkor miért tartja meg ezeket a part file-okat?"
Akkor nem kellene megtartania, valószínűleg egy valamikori lefagyás, vagy szabálytalan leállítás maradványai ezek. Ha nincs semmi a letöltési listában és ezek mégsem törlődnek, akkor szerintem helyezd át őket egy másik helyre, aztán ha indulás után sem hiányolja a kliens (nem szakadna neki), akkor törölhetők. Persze van köztük mai dátummal is parts file, tehát azért figyelj oda!
[ Szerkesztve ]
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz woodworm #47712 üzenetére
Egy routeren van a 2 gép.
Amin fut a transmission: 192.168.1.107
amiről vezérelni akarom: 192.168.1.100a 192.168.1.107 -es ip fix és forwardoltam rá a 9091-t és az 51423-at.
valamiért mégsem csatlakozik........
a 192.168.1.107-ről csatlakozik 127.0.0.1:9091 -en persze...Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
norba69
senior tag
válasz RoryBreaker #47716 üzenetére
Ha belső hálóról akarod elérni, akkor nem kell forwardolni a 9091-et, csak átengedni a 192.168.1.107 tűzfalán.
-
woodworm
veterán
válasz RoryBreaker #47716 üzenetére
Engem az zavart meg, hogy a kérdésedben 193-mal kezdődő ip-t adtál meg és nekem nem esett le, hogy elírtad a privát tartomány első octetjét.
Azonos hálózatban nem szükséges a port forward, közvetlenül címezheted a célgépet. A transmission beállításaiban engedélyezve van a külső elérés? -
RoryBreaker
aktív tag
-
Petya XT
aktív tag
Pedig, ha az auto csatolás be van állítva annak mennie kell. Figyeld mindig a csatolási pontokat. Ha nincsen konfigolva akkor amikor felcsatolod /media/### jelenik meg, ez nem jó. Valahogy úgy kell kinéznie, hogy /mnt/letöltések(pédául), ekkor már a torrent kliensbe is be tudod állítani alapértelmezett könyyvtárnak. Állíts be a kliensednek 10 mp késleltetést automata indításban, addigra a rendszer már biztos felcsatolja a kötetet. Ha mindent jól csináltál nem lesz probléma.
-
woodworm
veterán
válasz RoryBreaker #47719 üzenetére
Min fut a transmission és melyik verzió?
Amiről be szeretnél jelentkezni, kábelen vagy wifin csatlakozik? -
Petya XT
aktív tag
válasz ggg666 #47721 üzenetére
Zolka95 kollega képén látszik, hogy ott is mnt lett, bár én még annyival meg szoktam spékelni, hogy az azonosításnál is a kötet nevét választom ki. Így felcsatolódik szépen. Nem tudom Debian-on mennyire számít, de A Linux Mintnél, így működik rendesen Qbittorrent. a /media/felhasználó/kötet az itt akkor játszik, ha nincs auto felcsatolás. Ha a Gnome Disks-ben be van állítva, akkor utána /mnt/kötetnév. Ilyenkor szépen beír az fstab-ba, sima csatolásnál nem. Azt nem tudom, hogy mennyire Mint specifikus ez, de szerintem nem, mert Manjaro alatt is ugyanígy megcsináltam, nem volt gond vele. A media csatolás macerásabb, mert beállítod a kliensbe, de nincs alapértelmezetten felcsatolva, így előtte fel kell csatolni, utána mehet a kliens. Debianon így működik auto csatoláson? Media/felhasználóval? Torrent kliens megy így rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Qbittorrentben a kereső motorokhoz hiába adom hozzá az ncore plugint innen, és hiába írom bele a nevem+jelszavamat erre a részre:# EDIT YOUR CREDENTIALS HERE
username = 'your_username'
password = 'your_password'
továbbra is ezt az üzenetet kapom amikor keresni próbálok:nCore error: Could not log in. Your credentials are invalid, check 2factor code! Please wait 5 minutes between attempts. Please edit file: '/config/qBittorrent/nova3/engines/ncore.py' to set your username and password.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Remélem, semmi olyat nem kérdezek, ami tilos. Ausztriába költözök, és ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy ott mennyire lehet torrentezni. Csak ncore-t használok, nem sűrűn töltök le, csak a plex szerveremre, otthoni NAS-ra, azt is használom a letöltéshez, heti 1-2 új film/epizód. köszi!
-
totron
addikt
Haverom kérdezi rovatunk új epizódja jelentkezik: nkúron hogyan is van? h'n'r esetén a kötelezően inaktív hónapban látszanak a bepótolandó torrentek? Állítja az illető, hogy nem volt elérhető a lista, így begyűjtött mégegy h'r'n'-hónapot a már meglévő mellé.
-
Laccoss
addikt
-
Orgi
addikt
válasz Intruder2k5 #47688 üzenetére
Köszi a tippet, kipróbáltam és persze torrentek nélkül a portable verzió simán indul...
-
Winne
nagyúr
Urak a leírásban szereplő Chatzilla és autodl megy még windows alól qbittorrenttel, vagy ennek vége?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
pube111
senior tag
Üdv!
Valaki le tudná írni, hogy az upnp miért kevésbé biztonságos mint a port forward? -
rembrant
tag
válasz pube111 #47746 üzenetére
Gondolod? [parancsolj]
-
Aurig@
őstag
Mióta vidékre költöztünk és 1/1-es optika van, azóta be van kapcsolva a Telekom modemben /5670/ az Upnp.
Ha kikapcsolom, akkor a qBittorrentben, alul egy sárga ikonra vált és írja, hogy nincs kapcsolat. Tölt le-fel rendesen, de bosszant a sárga ikon.
UPC/Vodafonról jöttem át, ott nem volt ilyen.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Port forwarding-hoz szeretnék segítséget kérni.
Egy ismerősömnek lett telekomos router-ja.
Port forwarding opciónál ki kell tölteni external port és external host mezőket is.
Nekem ez nem tiszta, hogy oda mit kell beírni, nekem még eddigi router-jeimben nem volt ilyen.
Köszi!XP
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest