- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
Már témázgattunk erről máshol. Mindenki hozzászólása, mint a sajátom is át lett írva egyen hozzászólássá.
A szöveg ez volt: (nincs spoiler gomb)
egítség nem értem mi lehet a gond: (please insert the language cd…)
00. tüzfal kikapcsolva
01. programot feltelepítettem a leírtak szerint
02. crekeltem, felülírás megtörtént Crogram Files (x86)Rosetta StoneRosetta Stone Language Training és ami a crack mappába volt azt egy az egyben behúztam a kívánt helyre.
03. host fájl átírása megtörtént:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by aRemélem sikerül visszaállítani, mert a régi -torrentenkénti esetleges 500+-os- hozzászólások 10%-a azért információértékkel bírt. Gondolom hiba.
[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
titán
válasz Glaz-dozfhut #16751 üzenetére
Gondolhatod, hogy ezt en is latom. Kerdes, hogy ez valami hiba, vagy szandekos es hogy egyaltalan ez lesz-e a vegleges allapot.
-
titán
válasz sutykuru #16753 üzenetére
A seedkotelezettseggel kapcsolatban jutott eszembe, hogy azt nem figyeli a rendszer, hogy csak a sample-t tolti le az ember? Mert az is seedkotelezett lesz es bar latszik, hogy csak 200 mega mondjuk a letoltott, ha nem viszi senki, seedelheted 2 napig, kulonben hit runnolt torrent lesz. Pedig onmagaban a sample-t nincs sok ertelme seedelni szerintem. Csak eszembe jutott, mert megnezel 20-30 sample-t, mindjart lesz 20-30 seedkotelezett torrented, pedig filmet meg le sem szedtel.
-
woodworm
veterán
válasz Gézengúz #16765 üzenetére
Azért elég vékony peremen egyensúlyozik az, aki igénybe veszi az Elite rang korlátlan h'n'r lehetőségét és a következő hónapban is meg szeretné tartani a rangját.
(#16759) Lauda
Elhiszem, hogy előfordul, de a szabályok ismeretében eldönthető, hogy így is le szeretné-e tölteni valaki, ill. némely klienssel megoldható (utorrent pl. ilyen) a teljes letöltés nélkül beletekintés.
A szabály leegyszerűsítve az, amit említettem (5% vagy 200MB).(#16760) Lauda
Amíg nem töltöd le egy torrent 100%-át, leecher-nek jelöl a rendszer (a partial seeder nincs megkülönböztetve) -
titán
válasz woodworm #16766 üzenetére
Koszonom szepen, igy mar ertheto a dolog. Minden kerdesemet megvalaszoltad.
En amugy ezt az egesz elite rang+korlatlan hit run dolgot nem ertem. Ha be tudok kerulni oda, akkor nem fogok hit runnolgatni sem, inkabb seedelem amennyit kell. Az vilagos, hogy a szabalyok megengedik, csak valamilyen szinten logikatlan, hogy minek hit runnolgassak, mikor bent hagyom a megfelelo ideig es kesz.
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Leszedtem ezt a Vuze Leap-et. Szimpatikus volt, mert egyszerű és letisztult. A programmal együtt települt egy nem kívánt szoftver is Malware Protection Live néven. Vezérlőpultból töröltem és remélem nem okozott semmilyen kárt a gépben, mert most telepítettem újra. Ráadásul ez a Leap nem is működik, nem nyitja meg a torrenteket sem. A vuze.com oldalról szedtem le. Remélem ez az offical, nem pedig kamu.
Valakinek történt hasonló eset?
adms.hu | UI Designer
-
Cs1csó
félisten
Üdv, - saját tapasztalat- az ELITE rangnak egy előnyét látom (aki idáig eljut már elvből mindent visszatölt legalább a seedkötelezett idő lejártáig) az, hogy havi 1 meghívót tudtam küldeni de néha ez sem kell a kutyának sem hiredetni meg nem fogom még az ismerőseim között sem beszélgetések alatt merült fel, hogy kinek kell és idővel küldtem.
-
válasz B-L-A-C-K #16746 üzenetére
Ha tesztelni akarod a feltöltésed akkor töltsd le az ubuntu desktop legfrissebb változatát. Ne private magyar torrenttel kisérletezz, mert mint látod rengetegen korlátozzák a seed-et sk.
Olyan mértékű a visszaszívás, hogy lekönyököl a szolgáltatód. Ha jól megnézed nem Pistike fog húzni hanem kőkemény libtorrent-es szerverek bazi nagy sávszéleséggel. Nem tudom mi a technikai háttere, de nagyon húz vissza. -
Dotn
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a qBittorrentet de valamiert nem akar seedelni. Nem wifit hasznalok hanem a routerembol megy kabel a gepembe. Ha jol gondolom ilyen esetben nem kell portot nyitni a routerben igaz? De lehet tevedek.
Szinte mar minden beallitasi lehetoseget kiprobaltam de nem seedel csorikam. De valamit rosszul csinalhatok ha nem mukodik. Esetleg van valakine valami otlete? Rakok fel egy kepet.
-
-
woodworm
veterán
válasz korcsi #16785 üzenetére
Annyiban, hogy a seedelési nehézségekről volt szó, és a korlátozással hátrébb sorolod magad, amikor a leecher partnert választ. Tehát 10 aktív torrenthez nem kell másik ezret készenlétben tartani.
Ha adott sebességnél levágom, az én grafikonom is hasonlóan néz ki.
(#16786) Lauda
Egy erősebb routerrel lehet hozni hasonló feltöltést. Nálam közel 3 évig az futott, nemrég váltottam egy J1900-as konfigra.[ Szerkesztve ]
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Microtorrent klienst használok. A letöltés indításakor a 15 db fájlból csak kettőt jelöltem be letöltésre. Ez elkészült. Hogyan tudom a következő kettőt beállítani letöltésre úgy, hogy az előző kettő ne vesszen el?
(Azért nem tudom mindet egyszerre beállítani, mert hatalmas az adatmennyiség, és rengeteg ideig tart az ellenőrzés.)
-
Apollo17hu
őstag
válasz Apollo17hu #16790 üzenetére
sztornó, megtaláltam
-
No.01
őstag
Lehet hulye kerdes, de windows ujratelepitesnel elfelejtettem kimenteni a utorrent mappat... Most ha szepen letoltogetem az osszes torrentet egyenkent akkor azt vajon ugy veszik majd mintha most toltottem volna le vagy marad ahogy volt (van jopar 3-4eve seedelt torrentem) Magrol van szo ha ez szamit.
Elore is koszonom!
-
titán
Szia!
Toltogesd le a torrent fileokat. Majd nyisd meg oket az utorrentben, pipald ki, hogy ellenorzes kihagyasa, felul pedig a mentes mint szekcioban jobb oldalt a tallozas gombra ranyomsz, kikeresed hol van a letoltott allomany, majd leokezod. Ha igy megnyitogatod a torrentjeidet, azonnal vissza is teszi oket seedbe.
-
Cs1csó
félisten
-
No.01
őstag
Koszonom mindenkinek. A filokat mar elkezdtem toltogetni (230+ ) ezt al ellenorzes kihagyasa folgot nem ismeretem... a filmek, zenek, mind megvannak csak ugye elszamolasnal nem mind1 h milyen reg tartod seedbe. Ezert kerdeztem.
-
Predator2
addikt
válasz Gézengúz #16717 üzenetére
Gézengúz
Nálad milyen fw van a Speedport hgw-n? Nem értem, hogy nálad mitől lett jó a torrentes probléma, nálam viszont ugyan úgy fent áll!
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Gézengúz
addikt
válasz Predator2 #16798 üzenetére
Szia!
634-es végű fw volt a Speedporton mikor utoljára használtam, viszont már 2 hónapja Digis vagyok...
Mondom 2 féleképpen lehetett megoldani,
1
Speedportot, full modem módba kapcsoltam és külső routerrel intéztem a PPPOE csatlakozást...megtehettem, hisz se IPTV se VOIP szolgáltatást nem használtam..
2
IPV6 letiltása és google DNS használata...(minden egyes gépen amivel torrentezni szeretnél)
Ekkor nem kell külön router...
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz Gézengúz #16799 üzenetére
Értem, emlékszel még esetleg, hogy ezt pontosan hogyan kell beállítani? TP-Link 941nd routerem van.
Amúgy nekem nem ez a fw van fent
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest