Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Nálatok is előfordul, 3.4.2-ben, hogy letöltötök valamit pl egy filmet, amiből kihagyjátok a samplet, majd pár nap után nyavajog az utorrent, hogy befejezetlen letöltés?
Nem értem, hogy miért csinálja.
Van esetleg rá valami megoldás?
THX>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Milyen alternatívát ajánlotok utorrent helyett?
Illetve miért nem frissül automatikusan?
A gyártó honlapján már egy frissebb változat van fent mint az én gépemen, de az utorrent azt ìrja friss.
Nem értem mitől lehet ez.
THX>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Nálam nemrég cserélt HGW-t a T-home, az új egy Speedport W724 CI típus lett.
Azóta gépnév nem található hibaüzenetekkel bepirosodnak a torrentjeim.Van erre esetleg valami megoldás? Vagy mit tehetek, hogy normálisan menjen?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
-
Predator2
addikt
válasz Gézengúz #16717 üzenetére
Gézengúz
Nálad milyen fw van a Speedport hgw-n? Nem értem, hogy nálad mitől lett jó a torrentes probléma, nálam viszont ugyan úgy fent áll!
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz Gézengúz #16799 üzenetére
Értem, emlékszel még esetleg, hogy ezt pontosan hogyan kell beállítani? TP-Link 941nd routerem van.
Amúgy nekem nem ez a fw van fent
-
Predator2
addikt
Helló
Ütemezést, valahogy meglehet oldani torrent esetében, akár külső programmal is? qBittorrent-et használok.
Arra gondolok, hogy beállítok egy időpontot akkor elindulna a gép, és vele együtt a qBittorrent is, majd elkezdené letölteni a beállított dolgokat, ha végezne, vagy elérte a beállított időpontot kikapcsolna.Megoldható ez?
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Hol tudnék ncore meghívót kuncsorogni? Ismertek esetleg olyan oldalt ahol tudnának nekem ebben segíteni?
Thx
-
Predator2
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Megoldódott!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest