Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz MaddeNNNN #17941 üzenetére

    Megjött az NMD R1 - végül rendeltem 45 1/3-ost és 46-ost is belőle.
    Talphosszban elég a kisebb, viszont az egyik lábfejem erősebb, így azon a lábamon kicsit passzentos. A 46-os a lábfejemnél kényelmesebb, viszont az már elég hosszúnak tűnik.
    Egyelőre szerintem mindkettőt megtartom, elkezdem hordani a 45 1/3-ost, és meglátom, hogy milyen, ha bevállik, akkor visszaküldöm a másikat.

    Ez az adidas melegítőalsó is megérkezett - ez kicsit nagyobb méretezésűnek/szabásúnak tűnik, mint a többi adidas melegítőm - azokból az L pont jó, itt kicsit nagy. Igaz 5k-ért ezt is megtartom, HO-ban ücsörögni bőven megfelel :)

    margithid: a gyapjú mosás témát körbejárva én arra jutottam, hogy mosom őket gépben, viszont csak max. 40 fokon (a 30 jobb lenne, de a gépünk vagy 20-at vagy 40-et tud), gyapjúhoz való mosószerrel, kifordítva, mosózsákban a gép gyapjú programját használva.
    Szárítás kiterítve az ágyra/fotelre.
    Tárolás a polók esetében hajtogatva (az éppen hordott esténként vállfán szellőzik), a nehezebb pulóver is csak hajtogatva.
    Persze kézzel is lehet mosni, ez talán annyival praktikusabb, hogy ha tényleg több alkalommal használ az ember egy gyapjú polót/pulcsit, akkor elég lassan jön össze egy normális gépi adagra való.

Új hozzászólás Aktív témák