Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is a Sn 7+ gen 2 vel szerettem volna látni, összehasonlítva. Biztosan fejlettebb annál (majdnem anált írtam
) de nem sokkal gyorsabb.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
mad823
őstag
Az a fránya AV1 már megint nem jött össze...
-
thboxx
aktív tag
Tökmindegy, hogy bemutatkozott-e vagy sem. Úgysem lesz errefelé kapható telefon ezzel szerelve. Mint ahogy a 7gen1 és a 7gen2 se terjedt el. Pedig igény szerintem volna rá felső-középkategóriában pl a koros 888 helyett...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
MrPetya19
addikt
Végre 4k 60fps-el újra van.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
-
-
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Nem. Ez az igazság.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
-
-
válasz
LosBlancosRM #13 üzenetére
-
janeszgol
félisten
Gratulálok a QC-nak a nevezékhez. Kalap sz-r!
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Nem értem, hogy lehet ilyen hülyén elnevezni őket....
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
Danipicur2
tag
Egyszerűen a Snapdragon 7s Gen2-nek kéne a Snapdragon 7 Gen2-nek lennie és már tiszta lenne minden
Az Apple is méregette az M3-t az M1-l, szóval ebben akkora csoda nincs, hogy a Gen3-t a Gen1-l hasonlítgatják
[ Szerkesztve ]
-
-
Terentius
őstag
Redmi note 12 Turbot alias Poco F5-öt hajtok. Teljesítményben a csúcskategóriában érzem.
Poco F5 12/256 Gb
-
válasz
Terentius #21 üzenetére
Mivel az egy Snapdragon 8 Gen 1-re leginkább hasonlító SoC.
Mondhatjuk előző generációs csúcsproci.
Itt viszont ezekkel már kavarodás van.
Hülye a számozás, mert 7 Gen 1 nem volt erős, aztán kiadták a 7 Gen 2/+-t, ami jóval, majd kijött a 7 Gen 2s, ami gyengébb... és erre jön a 7 Gen 3, ami az első kettő közé lő...
Idióták vannak a QC-nál is.
[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyre nagyobb a kavarás a 7-es szériában, a Gen 3 valójában a Gen 1 utódja és valahol a 7+ Gen 2 és 7s Gen 2 között helyezhető el.
- Samsung Galaxy S22 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Garancia
- Samsung S21 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó.
- Samsung S20 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó. cser
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 128GB deep purple kártyafüggetlen! Apple garancia!
- OnePlus 10T 5G 128GB Moonstone Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fekete, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest