Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dreame A1 - por helyett a fű is jó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- VoLTE/VoWiFi
Hirdetés
-
Érkezik a Redmi Watch 5 Lite
ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.
-
Őszi WTCR-es AC bajnokság az Elantra/Cupra duóval okt.3-án rajtol!
lo Az idei őszi Assetto Corsa bajnokságunkban, a jelenkori túrautós bajnokság krémjét, a WTCR-es autókat keltjük életre....
-
Gondoskodik róla az EU, hogy az Apple felnyissa a rendszereit
it Az Apple-nek meg kell nyitnia a rendszereit a riválisok felé, ebből az EU nem enged.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Én is a Sn 7+ gen 2 vel szerettem volna látni, összehasonlítva. Biztosan fejlettebb annál (majdnem anált írtam ) de nem sokkal gyorsabb.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
mad823
őstag
Az a fránya AV1 már megint nem jött össze...
-
thboxx
aktív tag
Tökmindegy, hogy bemutatkozott-e vagy sem. Úgysem lesz errefelé kapható telefon ezzel szerelve. Mint ahogy a 7gen1 és a 7gen2 se terjedt el. Pedig igény szerintem volna rá felső-középkategóriában pl a koros 888 helyett...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
MrPetya19
addikt
Végre 4k 60fps-el újra van.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
pusszycat
nagyúr
-
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
válasz Luck Dragon #8 üzenetére
Nem. Ez az igazság.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
pusszycat
nagyúr
válasz LosBlancosRM #13 üzenetére
-
janeszgol
félisten
Gratulálok a QC-nak a nevezékhez. Kalap sz-r!
-
Nem értem, hogy lehet ilyen hülyén elnevezni őket....
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Danipicur2
tag
Egyszerűen a Snapdragon 7s Gen2-nek kéne a Snapdragon 7 Gen2-nek lennie és már tiszta lenne minden Az Apple is méregette az M3-t az M1-l, szóval ebben akkora csoda nincs, hogy a Gen3-t a Gen1-l hasonlítgatják
[ Szerkesztve ]
-
-
Terentius
őstag
Redmi note 12 Turbot alias Poco F5-öt hajtok. Teljesítményben a csúcskategóriában érzem.
OnePlus 12 16/512
-
válasz Terentius #21 üzenetére
Mivel az egy Snapdragon 8 Gen 1-re leginkább hasonlító SoC.
Mondhatjuk előző generációs csúcsproci.
Itt viszont ezekkel már kavarodás van.
Hülye a számozás, mert 7 Gen 1 nem volt erős, aztán kiadták a 7 Gen 2/+-t, ami jóval, majd kijött a 7 Gen 2s, ami gyengébb... és erre jön a 7 Gen 3, ami az első kettő közé lő...
Idióták vannak a QC-nál is.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen