Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesi20
csendes tag
Most komolyan nemhogy az A54 200e+, de a A30-as széri is 160e+ kezdődik....
Jobbat kapok más cégnél, de a S21 FE-et kapok 167-ért, S22-et meg 206-ért. A Samsung mégis mit gondol? Akkor inkább iPhone SE 180 alatt. Vagy Xiaomi 12 ugyanannyiért.... Remélem rajtuk marad az összes. -
DrDobos
őstag
Nem értem, miért nem lett az A54 6.5"-os, mint az előző két elődje..
Szerintem jól működő A52-től felfelé nem éri meg cserélni, nem tud annyival többet, sőt, jack-csatlakozó sincs.Samsung Galaxy A52 5G
-
KYZRR
őstag
Ennyiért belefért volna egy telefotó ezen az áron az A54-be, főleg, hogy a 7-es szeriát kukázta a Samsung, túl nagy lett a szakadék az A és az S között.. ha zoom kamerát akarok akkor vegyem meg az S23-at 350+-ért?? Nem, köszönöm..
Sebaj, majd a A55 _talán_ elhozza ezt.
Neadjisten egy S23 FE, de félek, hogy bilibe lóg a kezem
You can only die once, make sure it is worth it...
-
batai15
félisten
Nevetséges az ár a specifikáció tekintetében. A cikk pillanatában az s21fe 5g 6/128 kb 25-30 ezerrel drágább normálisan boltból mint az a54. És mindenben jobb , többet tud.
Igaz régebbi modell ,de még legalább Android 15ig támogatva lesz ,tehát 2 rendszer verzió még.
(Ilyen készülékem van ,nem az elfogultság beszél belőlem,) de számok tekintetében egyértelmű melyiket érdemesebb venni.
Remélem a gyártók bicskája bele törik ebbe az árazásba ,mert nevetséges ami már megy , gyakorlatilag az összes piacon. (tech , jármű ipar stb ) -
PirosHello
senior tag
-
K0vasz
aktív tag
ez ezer éve így van, hogy az aktuális, friss A modell kb annyiba kerül, mint az előző évi S modell
csak mondjuk régen a 2 éves támogatás miatt kevésbé érte meg a "régi" S modellt megvenni (amiből egy éves készülék lévén már csak 1 év volt vissza a vásárlás pillanatában), mint mostettől függetlenül azért eléggé eltérő a két telefon, akit nem zavar a "másfélkezes" méret, illetve aki kevesli az S22 3700-as aksiját, vagy akinek kell az SD-kártyahely, annak simán jobb választás ez az A54
a többi gyártó készüléke meg vagy nem olcsóbb ennél megjelenéskor, vagy maximum papíron jobb. az iPhone SE meg a "múltszázadi" káváival meg az iOS miatt annyira más, hogy nekem például egyáltalán nem jönne szóba, még feleennyi pénzért se
-
DS39
nagyúr
6.4 colos kijelzővel hogy lett 76.7 mm széles az A54?
De a másik 6.6-tal 78 mm.
Nekem is 6.6-os telóm van és 3 mm-rel keskenyebb. -
lesi20
csendes tag
Akinek kell SD kártya illetve nagyobb telep kel, jobb procival, jobb kamerával, jobb... szinte mindennel akkor S21 FE. Tény hogy több mint egy éves, és kevesebb frissités lesz, viszont 40-50e olcsobb, és nincs olyan dolog amiben jobb lenne.
Az iPhone-t nem érdemes a iOS miatt szidni, a kávát még megértem. -
tutis
őstag
valószínűleg buds-al fogják kínálni..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Trooper82
senior tag
Úgy latom nem erre cserélem le az a52s-t. Legalabb hardverbe lenne bikább... Meg ez az exynos megint....
[ Szerkesztve ]
-
browned
csendes tag
Egész pofás lett az A54, tetszik ez a kamera sziget mentesség.
De ezen az áron azért meredek, termék támogatás ide vagy oda... lassan ott tartunk, hogy jobban megéri az előző évi csúcs kategóriából választani, akár használt piacról is. -
GeoJoe
aktív tag
Nekem kellene a családba egy új középkategóriás teló, az A54 tetszik is. Sufni boltok nálam kizárva. Remélem azért lesz valami samsung akció de ne buds-ot adjanak, mert az már van mindenkinek. Várom a tesztet.
-
kakuk.tamas
addikt
“lassan ott tartunk, hogy jobban megéri az előző évi csúcs kategóriából választani, akár használt piacról is.”
Ez most is így van.
Apple vonalon a 13 Pro(Max) jobb vétel mint a 14 Pro(Max), Samunál is szinte nulla különbség van az idei és a tavalyi modellek között (ha egyik vonalon se nézzük az új SoC-okat).
Egy év lemaradással éri meg ilyen árak mellett csúcsot venni.
És ilyen középkategóriás árak mellett meg főleg megérik a tavalyi csúcs mobilok. Ez röhej.(Tudom, tudom, 14 Pro-m van, de nulla többletet ad a 13 Pro-hoz képest. Egy gyenge pillanatomban váltottam…)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Feldobod jóáron apróra és viszik mint a cukrot.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
GeoJoe
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #20 üzenetére
Az előző kütyüknél is ezt mondogattam magamnak aztán győzött a lustaság és mindig családtagoknál kötnek ki. Nem jó biznisz
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
félisten
Az S23 széria megjelenése után, sajnos boritékolható volt, hogy az 5-ös széria 200 felett kezd.
A tesztet én is várom. -
sfdrakex
nagyúr
Szolgáltatóknál előfizuval, 2 év hűséggel majd jó áron lesz. Ezek nagy részét így adják el.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
roli543
senior tag
150+ pénzért könnycsepp notch az a34-ben…. Szörnyű.
Az A54 viszont nagyon csinos lett, de ennyiért sajnos sok. Az van, hogy a közèpkategória alja, az már 100 ezer felett kezdődik. Sajnos.
A frissítésekért viszont oriasi piros pont, a közèpkategóriában a Samsung ebben verhetetlen!Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
browned
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
Arra gondoltam én is, hogy a középkategória helyett éri meg a régebbi csúcs.
Mindenkinek vannak gyengébb pillanatai...
-
red13
tag
Idén új telefont akarok venni. Mindenképpen 200K alatt. Az A54 volt a kiszemelt, de ezek a méretek, ez a káva, 202gramm? Az egyetlen dolog ami a telefon mellett szól az a hosszú támogatás. És ezért se nagyon találok más alternatívát. Idei telefont vennék, max a Sony Xperia 10 V jöhetne szóba, ha nem akarnék kínai telefont venni, márpedig már nem akarok. Még ott a Pixel7A, de mivel idehaza nem lehet hivatalosan kapni, így az is kiesik.
Nézegetem a videókat, vastag, baszott nagy káva, mindez 200ezerért. Évekkel ezelőtt néztek ki így a xiaomi telefonok 50ezerért...
-
mégegyvki
lelkes újonc
-
janeszgol
nagyúr
"ettől függetlenül azért eléggé eltérő a két telefon, akit nem zavar a "másfélkezes" méret, illetve aki kevesli az S22 3700-as aksiját, vagy akinek kell az SD-kártyahely, annak simán jobb választás ez az A54"
Pontosan. Az S21, S22 egy napos telefonok. Erősek, de egy naposak, melegednek is, antenna bajok stb. Én nem látom annyira rossz ajánlatnak az A54-et velük szemben.
S21FE: jó teló, de az SD888 katasztrófa. Nehéz döntés lenne, hogy 210 ezerért a 8/128-as A54 vagy 240 ezerért a 6/128-as S21 FE-t venném. Azért a szívem az S21 FE felé húz.
-
Steevy84
újonc
Januárban sokáig gondolkoztam hogy a52s legyen vagy várjam meg az a54-et (a53 eleve kiesett mert drágább, cserébe gyengébb tudású mint az a52s)
Kicsit sem bánom hogy megvettem az a52s-t azt kell hogy mondjam -
janeszgol
nagyúr
Mondjuk hál égnek legalább kamerázás közben nem állnak le tapasztalataim szerint (S21 FE, Xiaomi 11i), mint az S20-ban, S20 FE-ben lévő Exynos 990. Utóbbi a mobiltörténelem legalja SoC-je. (Hál égnek gyorsan megvettem kettő SD-s S20 FE-t itt a HA-n. Bántam volna, ha bármelyiket is kihagyom. Pedig van exynosos is jó árban - 60/70 ezer ft körül már kínálják - akartam is azokból venni, de inkább nem. Aztán megláttam az SD verziókat korrekt embereknél jó árban. Oké csak 4G, de azt túlélem velük.)
-
batai15
félisten
válasz
janeszgol #35 üzenetére
Exynost én nagyon kerülöm. S888at is kerültem volna ,aztán úgy vettem meg az s21fet hogy nem is emlékeztem rá milyen soc van benne. Biztos hogy lehetne jobb üzemidő stb de mivel iPhone xr-rol jöttem nem igazán veszek észre melegedésben változást, mondjuk az akku az jobb természetesen.
Szóval normál használat mellett semmit nem veszek észre. -
janeszgol
nagyúr
Jól öntöttél. Az A54 GPU-ban várhatóan az SD845/SD778G szintjét hozza majd. Szóval nem maradtál le semmiről. Az A52s-ben lévő kamera pedig szerintem korrekt.
Oké plusz 2 GB ram az A54 javára. Ez ma még talán nem fontos annyira. Később nem tudom mennyit fog számítani.
Plusz az Exynos 1280 melegedősebb fajta. -
pècsimunkás
addikt
Megmondom őszintén, nekem tetszik az A54!
Nem olcsó, de ma már mi olcsó? Akár telefon, akár más...
A kijelzője biztosan szèp lesz, a kamera rendben lesz, van IP vèdelem, 4(!!!) főverzió frissítés, úgy, hogy a jelenlegi legújabbal jön ki a telefon!Szabadságot Aweriotnak!
-
janeszgol
nagyúr
válasz
pècsimunkás #38 üzenetére
Szerintem is megéri az árát. Már önmagában a rendes support is értékteremtő. 8/128 GB. Egy SD778G szint, ami ma már nem sok, de elégséges lehet még játékokhoz is. (Később már nem biztos.)
Régen olcsóbban voltak a telefonok, de kevesebbet is adtak. S8 pl Android 7-tel jelent meg, majd 8 és 9, aztán ennyi. Ez kettő. S9 detto. A8, A9, A10. S10 már A9-ről A12-re frissült.
És ez nem csak a csúcsra igaz, hanem az akkori középre is. A5 2016, A5 2017, A7 2018, A40 stb mind kaptak kettő fő verziót és viszlátás. Ott az A70. Kettő ugrás. Ott az A80, ami megjelenésekor korrekt hardvert, kijelzőt és kamerát adott, de csak kettő verziót ugrott és 230 ezret nyitott anno. Az A70 meg 120-140 ezren nyitott (szintén akkor korrekt kijelző, SoC, viszont a kamera csak közepes volt).Állítsuk párhuzamba az A70-et az A34-gyel, és az A80-at az A54-gyel. Négy év telt el. Hardverben közepesek az újak, kamerában gondolom közép felett lesznek, kijelzőben jók (kíváncsi vagyok, hogy kijelzőben mennyire lesznek jók), viszont dupla support.
-
OPiiPO
addikt
Na most akkor én nem értek valamit, de a SOC-on kívül mi a _valós_ különbség az A34 és az A54 közt? Az Exynos 1380 és a a MediaTek Dimensity 1080 közt van ekkora különbség - valaki esetleg meg tudná mondani hogy Snapdragon hierarchiában ezek hol helyezkednek el?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Morph33
tag
A tech spurt hands-on videója szerint az A54-nek GG5 üvegből van a hátlapja, nem glasstic. Majd ennek nézzetek utána a tesztig légyszi!
-
kapal
tag
A Pixel 6a az amazon.de-n 334 €, szerintem sokkal jobb vétel ezeknél. Nagyon elszálltak az áazással.
-
-
nevemfel
aktív tag
A54 kap proximity szenzort? A52s-ből nekem ez hiányzik a legjobban, mert emiatt van az, hogy időnként meghülyül a képernyőkezelése, főleg hívás után.
Get on up!
-
s_zoltan
csendes újonc
YouTubeon vannak fent videók az A34-ben is van AOD.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkeztek a Samsung legnépszerűbb mobiljainak új változatai a hivatalos magyar árakkal együtt.
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Csendben felokosította az egyes GeForce-okat az NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- FIFA 23
- Azonnali notebookos kérdések órája
- War Thunder - MMO Combat Game
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NBA és kosárlabda topic
- Óra topik
- Enermax Revolution tápegységek 12VHPWR csatlakozóval
- További aktív témák...
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest