Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devid_81

    nagyúr

    válasz LógaGéza #27217 üzenetére

    Erre nehez mit mondani. :)
    Ilyenkor mindig az jon, hogy David nem akar segiteni...deeeeee, lassLYuk sorban.
    Amit en tudnek intezni, egy allasinterju, ez meg edeskeves.
    Nekem errol a helyrol majd 1 honap mulva szoltak, hogy heee Davidom, alkalmaznank, mit szolsz Te ehhez?!
    Ez itt egyaltalan nem kulonleges dolog...meg akkor sem ha azonnal kell ember, akkor is sokszor hetek eltelnek mire szolnak, hogy mivan.
    Egy allasinterju az lofacc, ha van heti 5-8, nah az mar vmi, es akkor sem biztos semmi sem, mert valogatos ribancok ezek kerem, mind :)
    Minden mulik az angolodon, gyakorlatodon, es harmadik, papirok.
    Legtobb ceg szereti ha nem vagy uj az orszagban, hanem mar van 1-2-3 eved itt, lehetoleg ertelmes munkakorben eltoltve, ami szamukra erdekes lehet.
    A munkaltatok 99% ragaszkodik ahhoz, hogy adj meg 2 referenciat, akikkel Ok felvehetik a kapcsolatot, csak leinfozni teged, hogy mivan, kivagy, mit csinaltal ott ahol blabla.
    Ezek nem minden esetben tortennek meg, de ezzel (is) szamolni kell.
    Az anyagi resze a dolgoknak, errol mar gondolom minden kinn elo meselt, nem egyszeru ha forintositva indulsz neki a dolgoknak, bizony elmehet fel millatol akar millioig is, foleg a mostani "szep" valuta arakat nezve.
    Szoba, berlet (ha kell, de 99% kell mert nem talalsz melot a szomszedban, sajnos) kaja, egy okosabb okos telo, mert GPS+net nelkul eleg ha eltereles van a busz utvonalan, es mashol rak le a busz mint gondoltad, es onnan azt fogod hinni, hogy masik bolygon vagy...stb.
    En ezeket mindig elmondom mindenkinek, innen mindig az jon le az emberek 99%-nak, hogy David nem akar segiteni...dehogynem, mint mondtam allasinterjura betudlak juttatni, ha epp a ceg ahol vagyok keres embert, a tobbi rajtad mulik :)
    Igy szereztem melot az egyik jobaratomnak, majd tesomnak idekinn, majd O a baratjanak par hetre ra...stb stb.

    ...

Új hozzászólás Aktív témák