- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Milyen emberek vannak itt, hogy igy felreertenek mindent...minnya hozok maa' vmi moderatort
...
-
Stylewars_kp
őstag
Hogy hívják a gyönyörű nőket Angliában?
Turista.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
public73
senior tag
-
csaszi72
senior tag
válasz Stylewars_kp #20116 üzenetére
Ez jóóóó Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Stylewars_kp
őstag
Tudtok eladó konfigot 40-60 ezer között? Monitor+bill.+egér nélkül!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Devid_81
félisten
Joccaka-e?
...
-
kissdani22
csendes tag
Sziasztok van valakinek eladó nano sim adaptere normál sim-re?
Yesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
Dani_kp
addikt
juliabrilke, Geby, moha bácsi: Köszönöm mind a hármótok segítségét, sikerült orvosolni a problémát a tegnapi nap folyamán .
Tegnap is tanultam valami újat .https://ingatlan.com/33821564
-
gézu
őstag
[ Szerkesztve ]
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Devid_81
félisten
Hany hetveget vegig dolgoztam emelt fietes nelkul, Ti meg itt sirtok hogy vege...nekem a hetvegem ezen a heten csutortok.penteken lesz....
Es mar elvettek tolunk a fizetett szabadsagot, a 30 perces fizetett szunetet...normalis tulorapenzt...tulkepp mindent, tudnam sorolni estig mi nincs......
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
Tudom oldjam meg magam, deeeee baj van kapitany!
Van ket Hirens Boot CD-m egy 9.5, aminek a Dos alapja regi 2GB feletti gepeken nem hajlando elindulni, jelenleg kilove, nem tudok 2GB ram ala menni sehol, semmivel...a kornyekemen nincs olyan gep amibol olyat lehetne csinalni.
Probaltam a rajtalevo Dos rengetegbol magam elinditani a CD rol par dolgot, megy 2GB felett, de nem hajlando latni a satas DVD meghajtot, szal elakadtam.
Van egy masik Hirens lemezem 14-es, de azon meg mar nincs rajta a progi ami kellene, nev szerint HDD regerenator...az egyik legjobb Dos alapu HDD mento cucc amit valaha ismertem.
14 es lemezen ilyenek vannak:- HDAT2 4.53: The main function is testing and repair (regenerates) bad sectors for detected devices. A freeware alternative of HDD Regenerator (Dos Freeware).
- HDD Scan 3.3: HDDScan is a Low-level HDD diagnostic tool, it scans surface find bad sectors etc (Windows Freeware).
- MHDD 4.6: Precise diagnostic of the mechanical part of a drive, perform Low-level format, Bad Sector Sepair, access raw sectors, manage S.M.A.R.T (SMART) and other drive parameters such as acoustic management, security, Host Protected Area, etc (Dos Freeware).
- ViVard 1.0: HDD low-level diagnostics, Surface test with remap, SMART-attributes etc (Dos Freeware).
Meg van par program ami termszetesen jo lehet, foleg a kimondottan markakhoz gyartott cuccok, de azokat most nem soroltam ide.
ForrasKerdesem marha egyszeru, hasznalta-e mar valamelyikotok ezek kozul barmelyiket?
Windows XP adott, de korlatozott fiok, lehet neki megyek es lebombazom (ceges fos) es akkor max egy wines HDD regerenatorral megoldom, de elobb jobb lenne megprobalni a HDD-ke gatyaba razni win hack mentesen.
Csak, hogy nehezebb legyen, USB-s a cucc, sehol nem talaltam a foldon IDE csatlakozos gepet...tehat maradt ez, ambar ez erosen a win fele mozditja a merleget, mivel ha latni is fogja Dosbol a cuccot akkor az borzalmas lassu lesz.
Meg megoldas lenne megtalalni azt a Hirens CD-t amin van HDD reg. es a Dos resze jobb mint a reginek...epp csak nyers lemezem nincs....rendelnek, de kell a cucc....vaaagy pendrivera dobok egy Hirens...max.
[ Szerkesztve ]
...
-
public73
senior tag
válasz Devid_81 #20135 üzenetére
ezt próbáld, ez tuti, hogy kezeli a sata-s cuccokat!
-
csaszi72
senior tag
Kisasszony! Én bármit bevallok, csak verje ki belőllem!
by Antibácsi Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz fero02 #20121 üzenetére
Na velem boldog lennél ilyen egyenlettel
Már rég tanultam ilyet, szóval neki kellene gyűrkőznöm...de ááá nem kínlódok vele, páromét tudom fejből, felhívom őt
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Rimuru
veterán
-
-
doberman
senior tag
-
fero02
nagyúr
válasz PindurAnna #20140 üzenetére
Én ugyan nem!
Az öreg (public73) keresett nőt...
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #20149 üzenetére
Hiren's-ék 10.6 környékén kezdték el legyilkolni a hasznos programokat [link]
Legalábbis azóta nem nagyon követem az új cuccaikat.Amúgymeg nemtom milyen a hddreg.... de szerintem előbb fuss neki egy photorec+testdisk párossal (van windowsra is)
testdisk - partíció visszaállító/megtaláló
photorec - minden szemetet visszaállít a lemezen (sokkal jobb cucc, mint a Recuva, GetDataBack, egyéblof*sz programok)
ha meg nagyon halott a lemez akkor dd vagy dd_rescue neki aztán az image-re kell ráereszteni a fenti két progit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest