- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #17640 üzenetére
Nálam most Run boy Run a sztár... szöveg miatt nem a klippet linkelem, nekem teCCik. Orchestra verzsön. [link]. Nah, legyen valami retró zene is itt... mondjuk ezzel kívánok jó éjjszakát, csak a vámpírok el ne vigyenek...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #17640 üzenetére
Egesz jol muzsikaltok...egyszer megneznelek live-ban is beneteket....eleg hasonlit az en stilusomhoz.
(#17649) stratova: neeeeeemmmmm !!!! Igy is olyan dolgokat szeretn amiket nem kellene......mar tudja hasznalni a furogepet, villamoscsavarhuzot, stb. Faxom...nekem lanyom van nem fiam....jobban szereti ha figyelhet amikor szerelek mint a babaval jatszani........hulye vilag ! Meg csak gyors auto kellene....hogy majd apuciban kelljen ujra fel az autoversenyzo (ami a hazasagkotes utan meghalt, ugyanis kevesen tudjatok de fiatal koromban rallye-ztam Romaniaban aztan jott a feleseg es ment az ilyen). Gyors autok tobbe nem kellenek...felek megvenni egy faxa kis motort...inkabb a kenyelmez lassu (mondjuk azert nem annyira) diesel verdak.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest