- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz Whysperer #142734 üzenetére
Ismeőrsöméknek msot lett 3 Tr-e korházi laborba .. Biokémikus és laborba szimulációt futtatnak teszteléshez. Ott ahol a WC papírok sincsenek korházak korát éljük nagyon is jó dolog ,hog yolcsón van ilyen asztali lehetőség amég mondjuk kiszámolnak eg yköltségvetést XEon-ra aztán rögtön nem veszük meg meg a sima i7 kevés egy szimulácihoz a XEOn-r ameg nicns pénz. ,de egy TR meg megoldja jól. Hid el nekem akiket megmentenek a szimulációs tzesztek sikere után emberi éeltet. Az hálás ezért még,ha nem is közvetlen. Rohadtul l...ja ,hogy a GTA 5 jobban fut az intelen miután abba hagytad a programozást.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
HSM
félisten
válasz Whysperer #142734 üzenetére
Szoktam ezzel viccelődni, hogy két magon is elvagyok munkára, de attól még nyugodtan hidd el, hogy tisztában vagyok vele, hogy van, akinek hasonló munkára sokkal több kell. Igazából, amikor ezt mondom, azzal is csak arra célzok, hogy nagyban függ a felhasználástól, kinek mire van szüksége.
És ha már itt tartunk, nekem is éppen a tesztelések miatt jönne néha jól négy mag. Lehet, hogy meglepő, de én is szoktam olyat.
(#142735) Whysperer: Ez viszont teljesen jogos érv. Ez viszont ténylegesen erősen hathat idővel a mezei átlag userekre is. Ezekre a feladatokra óriási előrelépés lesz akár az "olcsó" 3950X, akár az erősebb TR rendszerek. A korábbiaknál lényegesen olcsóbban lehet majd venni komoly számítási kapacitást, ami azért nagyon sok mindenre igen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Weblap készítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...