- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
Kiegészítés:
1. A 3 hét az inkább 3x hetente
2. Nem ironizálsz/trolkodsz, hanem mindent halálosan komolyan teszed, még akkor is, ha más nem.
3. Lehet hogy mondtam egy két rossz szót az amd kártyákról, (azalatt az 1-1.5 év alatt amiótta idetaláltam) de hogy a fury-t a számra nem vettem az biztos, fogalmam sincs hogy néz ki a kártya, és mit tud. Nálam sajnos egy rossz tapasztalat hozta azt, hogy nem nagyon bízok a piros oldalban vidkártyák terén. 2db (valszeg gyári hibás) amd kártya is megadta magát nálam. Csalódtam, de akkor sem dörgölöm ezt senki orra halá hetente
4. Én most belefáradtam ebbe. Nem szoktam vitatkozni, és most sem teszem tovább. Van itt munkatársamnak is 290 es kártyája, tök jókat tudunk dumálni, és nagyon jóban vagyunk. Trollkodunk nem keveset, de nem így ahogy Te teszed...[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- DUNE médialejátszók topicja
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Házi hangfal építés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs