- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Malibutomi #69091 üzenetére
Mekkora mar... pihent lehetett ennek is az agya... meg zavart erzek az erőbe...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #69091 üzenetére
Not bad
-
törölt tag
válasz Malibutomi #69139 üzenetére
well dán Tomi !
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #69323 üzenetére
szerintem nem volt vicces
-
caindwan
aktív tag
válasz Malibutomi #69323 üzenetére
Ez jó
Ma voltam vásárba. Rengeteg ember, szerintem a felét végigrugdostam Annyi kürtöskalácsost láttam, amennyit a macska el se tud képzelni
-
Habugi
addikt
válasz Malibutomi #69417 üzenetére
Nvm.., címe alapján azt hittem a PH-s SC kattantak társaságának egy újabb videója..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
mackosajt
addikt
válasz Malibutomi #70265 üzenetére
Egyből ez ugrott be a grafikáról, vagyis az arcról.
Habugi, mindjárt rápróbálok. Ha tudok.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #70271 üzenetére
Este windows install, aztán megnézem mit produkál.
15.10 beta?
Véleményem szubjektív...
-
Mahrenburg
őstag
válasz Malibutomi #71392 üzenetére
Hát megmondtam, vagy nem megmondtam? Kihozza az új CPU-ját a VIA, s lemos mindenkit a piacról... Ha van Intel részvényetek, addig szabaduljatok meg tőle, amíg lehet, mert hamarosan egy fabatkát sem fog érni....
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Whysperer
addikt
válasz Malibutomi #71823 üzenetére
Én értem ,de ugye az APU -ban van CPu meg GPU . szóval hasonló gyárban gyártják a abba is a CPU-t ami bulldozer tehcnológia nem? Tényleg krédezem nem kötekedés stb.
Azt Én értem ,de ha azt veszed.. NV-nek nincs Konzolk paiaca csak egyedül szinte a GPU paica.... és ha az AMD 30 közül birtokolja a VGA paicot és Intel AMD paicon is hasonló az arány . Mivel a CPu paicon is ott az APu szintén. Akkor ennek a 30+15 milliós konzol piacnak kompenzálni kéne az AMD éves bevételeit nem?
Mert a nyereség kaidás táblázatok nincsnek lebontva ,hogy AMD cpu/VGA/APU piac . Hanem AMD összbevételt
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Malibutomi #73609 üzenetére
jah... nem is tudok mit mondani.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #73609 üzenetére
Olvastam....sajnos a franciak isszak a levet annak a hulye arab menekult szinpatikus politikanak. Evente tobbszor megfordulok a franciaknal, a felesegem huga ott lakik mar lassan 10 eve....
Sajnos ez elkerulhetetlen volt....aztan jon Anglia....Nemetorszag...stb...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #73645 üzenetére
Az ISIS-t Amerika életben fogja tartani. Szükségük van rá!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #74287 üzenetére
Maradj csöndben. Az tehén nem autó...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #74289 üzenetére
Gyönnyörü az a verda....
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #74291 üzenetére
Tiéd? Gratula!
Mi kell ilyen shophoz? Gondoltam már kínai elektronikai cuccokat kellene hozni, vannak ott jó dolgok is. Meg borokat lehetne árulni pl. németben. Olaszok is hordanak oda mindent, van kifejezett olasz bolt is. Szerintem egy magyar bolt is menne, magyar termékekkel.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Malibutomi #74287 üzenetére
Más a két kategória... nekem ennyim sosem lenne kocsira, mint ahogy Te ezt felújítottad, egyébként imádom mikor egy bontószökevény öreg kocsiból egy gyári állapot születik...
Egyébként csodaszép...A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #74291 üzenetére
Gratula!
Következõ lépés: használt amcsi tehenek kereskedese.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Malibutomi #74298 üzenetére
Mindenki így kezdte, reklám kell neki, lehetőleg ingyen csatornákon... előbb útóbb elér mindenhova. Esetleg a google-nak érdemes fizetni, hogy az első 10 ben benne legyél a keresési listán...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #74310 üzenetére
Azért én még egy jópár évig biztosan maradok a két liter alatti,maximum turbóval toldott dízeleknél
Jelenleg egy 1.8-as TD Mondin jár az agyam. De hogy mire lesz abból is valami... Még egy év kb[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #74310 üzenetére
5.3 átlag 2.4 dizel motor.
Verhetetlen...igaz nincs 400 paci..de jól gurul.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #74447 üzenetére
Így igaz. De attól még a film jó volt
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #74771 üzenetére
Hmm szóval 3 darab masszívabb szivacs (2 nagy és egy kicsi a csuklónak a billentyűzet előtt) textillel/bőrrel/műbörrel bevonva, amelyeket egy műanyag lap köt össze? Nem is rossz ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Malibutomi #74771 üzenetére
Ilyet akar Pont a Párom. Honnan lehet?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Malibutomi #75052 üzenetére
Nálam a család mindig így ül a kocsiban... mondjuk a gyerek élvezi, mert a bőrülés hátul ha épp levan ápolva jól csuszik
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Malibutomi #75311 üzenetére
Nem semmi.
Én először azt hittem, hogy valamelyik filmből van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #75311 üzenetére
Ez szép...
Mondjuk várható volt, hogy valamit alkotnak majd a Frostbite motorral.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #75388 üzenetére
Több mint öt éve élek Angliában...itt is megvan a szar rész..majd meglátod. Csak jóval kisebb...
Amikor eljöttem Temesváron kb 2000 € volt a havi bérem, én sem csak a pénz miatt jöttem ide.
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #75488 üzenetére
"olyanokat lehet csinalni mint meg soha.."
ööö... Angels Fall First... évekkel a Star Citizen előtt és ez is ilyen kicsit közösségi, majd mi megmutatjuk dolog volt... soha nem lett végleges. Remélem SC nem erre a sorsra jut.Eeegen, ott is minden így volt: beléptél hajóba, vagy felszálltál a kicsivel, befúrtad az ellenség cirkálójába a hajód és ott harcoltál, vagy a földön is lehetett, stb...
[link] OK, most már Steamen is van... 3-4 év kussolás után fura
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
caindwan
aktív tag
válasz Malibutomi #75490 üzenetére
Csak legalább kb még fél-1évig ne jöjjön ki, amíg nincs rendes gépem ami elviszi
Nagyon várós -
ViZion
félisten
Ezt mondom, h itt is ez van, csak FPS jellegű a dolog, de lesz "karakterfejlődés", meg extrák amiket pakolhatsz, stb... Kb. mint BF2142 -ben volt a fejlesztés/unlock, ha jól emléXem itt is az van.
Amúgy 99%-ban MWO-val játszom, szépen fejlesztik, ha 10 perc van akkor annyi, ha 3 óra akkor annyi. Beülök a vasba és go.
Mechwarrior Online - RevivalHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
VR-rel lehet igazán ütős.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Malibutomi #75558 üzenetére
Egy huncut éjszakához jó, egy életre már más is fontos Ennyi...
-
Pickit3
aktív tag
válasz Malibutomi #75799 üzenetére
Értem én a célzást. Sportoló=amd. Ezt nvidia fan szindrómának nevezik.
-
HSM
félisten
válasz Malibutomi #75803 üzenetére
Ha rám gondoltál, szerencsére nem vagyok ilyen. Épp ezért kerülöm a VGA-s topikokat, főleg az AMD vs. Nv-t, hónapok óta bele sem olvastam. Az aktuális zöld generáció eléggé nyitogatja a bicskát a zsebemben, főleg a 960-as és 970-es. De igazából erre is immunis vagyok már nagyjából, de a 280X-et hasonlítgatni a 960-hoz már túl erős hatásnak bizonyult számomra. No offense.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #75805 üzenetére
En nem veszem magamra, pedig neha meg erdemlem
Sajnos nem tdok neked segiteni
-
HSM
félisten
Nem vettem rossz néven, csak felmerült bennem, hátha rólam jutott eszedbe.
Nem tudom sajnos a rá illő szót. Amit tudok, és közel áll ehhez, az a mazochista személy. -
DR|FTK|NG
veterán
-
Jakuskacsa
senior tag
Melankólia?
-
hszilard666
veterán
válasz Malibutomi #75797 üzenetére
Bénagyökér?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Malibutomi #75812 üzenetére
Nekem most minden tetű lassú.
-
hszilard666
veterán
válasz Malibutomi #75876 üzenetére
Az 680M SLI ami 2 kártya. A 680m elég harmatos sajna a mai játékokhoz
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
ázábeszéd. Jólesz ez
Igazából én el gémeltem xbox360-al is, ez pedig többre képes, magasabb felbontáson. szóval azt hiszem, megfelelő választás.
-
Habugi
addikt
Ne bántsd Sasbá't, középkategóriában egy kicsit el van csúszva, már kilátásba helyezte hogy majd Skypeon "megbeszéljük" legközelebb (szereztem suspensort.. ), szóval updatelem majd atyánkat, addig is kitartás mindenkinek arra az esetre ha felső kategória alatti kártyákat szóba hoz.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Stepo
aktív tag
válasz Malibutomi #76300 üzenetére
Ez volt hirtelen kéznél,túl fáradt vagyok a mai nap után,hogy letöltsek 1-2-t
(#76298) iszilard: Már előre izzadok Az FX óta nem volt semmim ami fűtött volna... már kellett valami... fázok a gépnél...
(#76299) hackeeeee Az lesz,csak először meg kell szabadulnom ettől és ki kell néznem az újat.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #76300 üzenetére
Meg mindig az egyik legjobb teszt ami stabilitasra nagyon rendben van, meg megmutatja hogy kihajcsa vagy nemhajcsaki!
...szerintem.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Malibutomi #76310 üzenetére
Van ott fire strike teszt is...
-
Habugi
addikt
válasz Malibutomi #76310 üzenetére
Esküdj amcsiverdás, pedig azt hittem 2008-ban már volt DX11.1..
Viccet félretéve, semmit nem jelent. Ahogy CPU szinten úgy GPU szinten is hamarabb kidobja az instabil tuningot mint a 2011 vagy a Firestrike, ebből következtetek arra hogy odapakol neki, persze a tévedés jogát fenntartom.
-
CJ4567
nagyúr
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Malibutomi #76451 üzenetére
Huu de odabacos a grafikaja... egy ideje en is szemezek a jatekkal h meglesem...de most mar biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest