Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz Lendova #19993 üzenetére

    Szóval az NEM OP hogy a tank kiszed 10m-ről ha egy picit tud játszani de nem hal bele abba hogy oda kommandózom magam a seggébe és tele rakom C4-el? :C Jah,és akkor perkek még tovább szépítik,esélytelen kiszedni távolról egy tankot mert minden raksi vető egy kalap fos. Átmegy rajtuk sebzés nélkül,az hogy a közelébe robban azt meg se érzi csak ha direktbe megy. A sok csira free weekendessel esélytelen tankot kiszedni,lehet hogy ha ez elmegy végre olyan csapatot látok akik anti tank mennek ha látják,hogy van. De mikor 32v32-ben az enemy 2 tankkal jön és csak én vagyok anti tank assault az ugy nagyon muri. Jah és akkor ugye lőjjek bele EGYEDÜL point blank 2xC4 2xPiat 1xgránát mert az úgy reális. A tank több emberes,legyen gunnered azt leszedi a kommandozost ennyi. Csapat játék lenne nem? Jah nem mert a BF1 óta egy gagyi COD koppintás az egész vagyis fele cod fele bf aminek az eredménye egy gané.
    Casual gunplay? :D Hát tuti nem lőttél még éles fegyverrel komám. Oda álltam fal elé, egyeket lőttem direkt meg is vártam,hogy a recoil vissza álljon és olyan szép nagy kört löttem a falra mintha rajta tartottam volna az ujjam. Ebből mi a tanulság? Hogy random az egész recoil. Egyszer jobbra viszi el máskor balra,majd fel és le.

    Lehet vesézni de egy összehányt random gané az egész játék. Grafikai glitchekről ne is beszéljünk. Érdekes,hogy BF3-4 alatt nem voltak ilyen gondok. Jah,hogy a játék átment vegyél csilivili skint mert nincs elég lóvé EA táján,hát ez van. Az új cod kenterbe fogja verni ezt mert az legalább megmaradt a saját casual lövölde vonalán nem akar realisztikus lenni. igaz a conquest modja egy gané lesz de amugy se arra jó a cod. Bár már a BF se.

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák