- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Nálam is fennáll a hitbox probléma meg hogy egy fél vagy komplett tár után még rám fordulnak és 2 golyóból fekszem. Van amikor a találatjelző sem mutat semmit pedig a delikvens a célkereszt kellős közepében áll. Ilyen esetekben cseszhetem a reflexet, mert esélyem sincs. Alig van kör amiből +-osan jövök ki, még ha a ranglista tetején is vagyok akkor is 1,5-2x annyit döglök mint ölök. El nem tudom képzelni hogy a vérbe tud valaki 25/3-as vagy 35/8-as KD-t összehozni. Nem tudom a netemmel van a baj vagy mivel, de egyszerűen fél méterről senkit nem tudok leszedni, engem meg 100-200 méterekről úgy kikapnak mint a huzat. A másik amitől a tököm kivan hogy minden pálya tele van nyommer kemper csipákkal. Semmit nem foglalnak csak bújdosnak össze vissza, te meg szaladgálsz, és mindig belefutsz egybe vagy hátba lő a kis gyökér. Egymás után 5x is ha kell, vagy simán csak spawnkill.
Én is ott tartok hogy pihentetni kellene a játékot mert ez így számomra nem kikapcsolódás, hanem csak felhúzom magam 5 perc után. -
lofagi
addikt
zack és (#22449) HeZzZ: az, hogy azt írtam, hogy 36 éves vagy és ÖREG nyilván nem szó szerint kell(ene) érteni, hanem ahogy írta (#22450) devilinsid3 is, pontosan az számít, hogy mennyi időt tudsz tölteni a játékban. Gyakorlat teszi a mestert nem véletlen mondják. Az meg, hogy tudsz motorozni, szerintem sehogy se lehet összehasonlítani egy pc-s játékkal. Jók a reflexeid? Oké, ki firtatta ezt? Mert én nem azt írtam,hogy 36 évesen xarok lennének a reflexei itt bárkinek is, vagy 30 évesen. Arról van szó, hogy gondolván felnőtt dolgozó emberként nem tudod minden idődet, sőt szerintem minden szabadidődet a játékra szánni. Igazából én nem akarok meggyőzni senkit se arról, hogy (mert az egész innen indult ki) nincsenek csalók a játékban, de azért ne aggassuk már rá mindenkire, csak mert éppen lelőtt. Amúgy is xar a netcode jelenleg a játékban, tegnap is nem is egyszer volt olyan,hogy közvetlen közelről PDW-el teleküldtem a csávót és nem halt meg ő pedig vígan ledarált utána, később pedig 3at egy sorban ledaráltam, szintén PDW-vel. Szóval van ez így. Szerintem csak magadat idegesíted azzal, hogy felbaszod magad rajta, persze mondom ezt úgy, hogy ordibálni szoktam játék közben én is.
MÁS:
Működik a HTC One-omon a commander mód!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest