- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz kriszpontaz #34048 üzenetére
Csak ilyen parasztvakításokat szeretnék, amik legalább ennyi többletet adnak. A hiba nálad van, nincsenek fagyások, fps dropok.Csak sima vonalak a bal alsó sarokban.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz sixpak #34053 üzenetére
+James: Szintén "friss" 8.1 és semmi ilyen hiba nem jött elő, mondom ezt 5 kör után.Hainan, sanghai zavod golmud és guilin mapokon próbáltam.A legnagyobb fps dropom sanghaion volt, mikor dőlt össze a torony, de akkor sem ment 60 alá. Régebben mozdulni sem tudtam ilyenkor, annyira darált.
Béta még a driver is, a játék is nem kell tőle maximumot, hiba mentes működést várni, majd csiszolnak rajt. Vagy nemMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz bombibmw #34078 üzenetére
Töltsd le a bf4 settings editort, azzal egyszerűbb előhozni az fps mutatót, meg a vonalakat a cpu/gpu-nak.
Kisza: Az hát első fecske. Ígéretes, de még nem az igazi, bár nekem eddig nem volt gondom vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz kriszpontaz #34777 üzenetére
Első két nap nálam sem volt ilyesmi.. azóta a dx módot használom. Várok még pár drivert.
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
válasz ThePoweR #34863 üzenetére
Hova nincs packet loss? Mert a helyi szerveren nincs nem jelent semmit.
A multigaming szervert unkább hagyjuk, többek között azért nem járok oda, mert állandóan laggol.
Ja szar a játék, érdekes nekem és akikkel játszani szoktam nincs állandó jelleggel ilyen probléma.Előfordul? Igen. Megyünk máshova... Szar a játék.... Nem kötelező vele játszani ebben az esetben.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Laraxior #34933 üzenetére
Erről beszéltem a múltkor, amikor behisztiztem, hogy gyertek már segíteni E-re. Akár milyen jó tankos baszhatja, ha nincs gyalogsági támogatás. Egyszerűen nem megy a puhatestű banda nélkül. Félre ne értsd, szép stat.. (lófaszt szép tök átlag stat tőled te flagrunner )
Hiába a 4 tank, mégis legyőztek a ludak. Kár érte.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz yodamester10 #34971 üzenetére
Semmivel nem gyengébb sem az mbt sem az ifv mint a 3-ban volt. Máshogy kell vele játszani? Igen. Ennyi a titka csak.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz ZoliGamesHD #34974 üzenetére
Szerintem nem. De ezen nem veszünk össze. Teljesen más a játékmenet, sokkal jobban rá vagy utalva a tankban a gyalogságra, mint a háromban. Pont azért mert minden kasztnak meg van a tank elleni fegyvere. Kivéve az assault, de az lockeren kívül semmire nem jó
Ha magányos hőst játszol:
A; vagy kurva gyorsan szétkapnak,
B; jó messziről pufogtatsz
Engem ami a legjobban idegel, hogy nincs bennük nyomaték. Nem megy föl egy dombon, csak lendületből. Ne már....Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz TechArtist #35008 üzenetére
Nem a fenét nem. Felrobbant egy aknát c4-et, elüt vele.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz TechArtist #35011 üzenetére
Hogy? Milyen mapon volt amúgy?
-
DeadMeat
nagyúr
Játszottunk már együtt, még mindíg bő lére ereszted a sorozatot? Akkor HB-t ne szvsz.
A te játékstílusodhaz potato/stuby vagy az angled grip való szerintem. A fegyverek csövére pedig ahogy érzed. Ha megtudod fogni a recoilt könnyen nem kell compensator, elég a flash hider, vagy supressor. én az utóbbit használom minden fegyveremen. Hasznosabb mint volt.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Arra nem kell semmi butaság.Alig van recoilja, nem kell rá sem compensator, sem mb. Flash hider, h nehezebben vegyenek észre, meg a neked legjobban bejövő grip.
Az ace-re dettó.Nagyon jól megfogható recoilja van, bár én a kis tesóét jobban szeretem, nekem jobban kézre áll a recoilja.
De szvsz teszteld ki neked hogy áll jobban kézre a fegyver.
Esetleg még ajánlom az ace 52cqb-t, meg a scar-t. Hasonló mindkettő, rettentő gyorsan lehet velük ölni, ha megfogod rendesen a recoilt, mert az van nekik szépen. Rájuk már elkelhet egy comp/ muzle break.[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
A skill számítás rejtélyei. Hogy minden tiszta legyen
-
DeadMeat
nagyúr
válasz @rglaaf #35425 üzenetére
Én is, hogy őszinte legyek. De mindig megy rajta a rugózás, meg az értetlenkedés. Megtaláltam, be kellene rakatni 1. hsz-be. Sárkány koma megidézlek!!!
beers: ha azt nézed, hogy a legtöbb pont ptfo miatt jár-> magas spm. Számítson csak. Kempelésért meg 20:0 statért nem jár magas spm. Jó ez így, most már csak a linket odabökjük a kövi kérdésnél és örülünk.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
válasz isizakhi03 #35527 üzenetére
Hál istennek. Viszlát!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz DeadMeat #35573 üzenetére
Olyan vagyok, a kérdésre nem is válaszoltam.. tényleg cq esetén sokkal sokkal jobb, mint egy pisztoly, perpillanat mindnél. Ha a rex és a magnum normálisan üzemelnének nem mondanám egyértelműen rá ezt.
Minden más távolságra egy pisztollyal többre mész.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest