Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TXT

    őstag

    válasz lofagi #35198 üzenetére

    Mire erdemes odafigyelni? Jatsz le vele par kort es szamodra/szamotokra is vilagos lesz. A kis kocsog olyan k.rvara tud jatszani, hogy tobb kor elejen is a statja 1:4, 1:6 volt, majd eltelt kb 1 perc mire ujbol respawn-olt es utana ugy futott az egesz palyan, hogy kikerulgette az ellensegeket, amikor pedig megallt elbujt, egybol arra fordult, ahonnan erkezett jo par masodperc mulva az ellenseg. Nyilvan szarra lotte, majd futott tovabb. Szoval innentol, mintha kicsereltek volna es szinte halalozas nelkul rohangalt es olt, leszedett 20-30 embert, mig ot 3-4x osszesen. Mivel nem volt spectator mod azon a mapon, igy nem tudtam megfigyelni, hasznal-e wallhack-et, de nagyon ugy tunt, sot barmilyan tavolsagbol egy vagy ket sorozattal leszedett barkit egy szaros karabinerrel tavcso es lezer iranyzek nelkul is. Mashogy nem tudtam megfigyelni a gyokeret csak ugy, hot csapatot valtottam es beleptem a squad-jaba, majd a nevere klikkelve lattam a respawnt segito kepernyon, hogyan jatszik.
    Biztos vannak tobben is igy, hogy a kor elejen benak, aztan sity-suty PROK lesznek, en kerek elnezest!
    Persze az is normalis ezeket latva, hogy szinte a legtobb fegyverrel 3-as feletti kill/min-t csinal, beleertve a pisztolyokat is. Olyan, mint barmelyikunk, aki nem hasznal hack-et, egyetertesz? Itt is vannak tobben olyanok, akik kockak akar tini koruk ota, de azert megneznem azok statjat, akik nem csalnak kozuluk, hogy vajon van-e ilyen.

    De tudod mit? Nem kell nekem hinni. Menj fel egy szerora ahol jatszik (legtobbszor ugyanazokon) es legyel az ellensege, tapasztalj, majd menj at a squad-jaba es nezd meg te magad is, ahogy jatszik es dontsd el te magad a latottak alapjan!

    (#35303) Kucsek: Az igen baratsagos, osztos hozzaszolasodra uzennem, hasonlokepp all az ajanlat neked is pajti, aztan meglatjuk, hogy ki turaztatja magat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák