Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz q13579 #21899 üzenetére

    Teljes mértékben igazad van. Nem lettek a játékmódokhoz optimalizáltak a pályák. Több fedezék kellene, mert tök jó, ha éppen nincs jármű elindulok a sztyeppén futva, és kb az nem lő le aki nem akar. A 32-nél nagyobb TDM szerverek meg pont az ellenkezője. Ott sem ideális a játékkörülmény. Operation Locker pályán befekszenek a havas útra a sniperek, a 2 átjárható ajtót blokkolják, és kb annyiból áll a TDM, hogy a csapat egyik fele az egyik oldalon, az enemy a másik oldalon, és ész nélkül dobálják a gránátot az ajtóba, és tolják a GL-t, a kör végéig. Nagyon nem lettek átgondolva a pályák. CQ-n meg a kevés fedezék ugye a járműveknek kedvezne, de azok meg le vannak gyengítve. Nem akarom isteníteni a COD MW3-mat, de ott legalább optimalizálva vannak a pályák. Van bőven fedezék, jó a hitbox, és élvezetes arcade lövölde.
    Itt meg folyamatosan fusztrációval küszködök, nem megy a játék. Tegnap megfigyeltem, A legkevesebb golyó amivel ölni tudtam az 12 lőszer volt assault-ként közvetlen közelről. Engem viszont rendszeresen 2 max 3 lövéssel terítenek le olyan távolságból, ahonnan max 1-es lövéssel lehetne pötyögtetni. Ha nem sorozatot lövök, megint csak sanszom sincs, mert bár találok, én előbb halok meg, míg neki marad 1-20 életereje. Szóval Ttomax-szal éjszakánként sokszor toljuk és sok a WTF szitu. Nem ma kezdtem az FPS műfajt és a multit (Quake 3), de ennyi "pro"-t még egy multiban se láttam. Miért? Mert kizárt hogy ennyi pro legyen. Quake óta kijátszottam 8-10 játékot multiban, szóval tudom miről beszélek. Ismerem a képességeimet, tudom, hogy mi reális és mi nem. Egyes egyedül a HC-t érzem reálisnak, érdekes, itt kevesebb a pro eredmények alapján (milyen furcsa nem?), de nem tudom csak erre korlátozni a játékot, mert nincs annyi játékos normális pinggű szerveren.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák