- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
ch003067
addikt
Ilyennel találkozott már valaki ?
Def26 Érdekes
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz ch003067 #21252 üzenetére
Én is már, mert azt mondják hogy nagy a ping azért, de akkor a szöveget miért nem lehet megváltoztatni arra hogy " magas a pinged azért nincs itt helyed" igaz én már kaptam ilyent egy német szeróról is szóval van itt más is a háttérben
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
őstag
Na, semmi sem segített. Újrarakom a Bf3-mat. Valaki tudja, hogy hogyan töröljem ki ahhoz, hogy megmaradjon az 5 telepítési lehetőségem (vagy amennyi van...) ?
-
sixpak
nagyúr
A rocket pods tényleg mintha hatékonyabb lenne, tegnap legalábbis úgy vettem észre, le is arattam vele 20-30 gyalogost. Ha ez tényleg így van akkor azt kell mondjam, hogy éppen ideje volt. Pár hét pihenő és szaladgálás után lehet, hogy újra bemászok a vezetőülésbe és visszaszokok a helizésre. Egészen jövő keddig:-)...AC130 mellett esélye sem lesz senkinek sajnos.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
őstag
Pedig sok játékba van beépítve. Csak ha letörlöd, visszakapod. GTA4-be is van elvileg, meg egy két NFS-ről olvastam még az origin topic-ba.
Fene rágja, hogy meghülyült. Mondjuk mostanában időm sincs géphez ülni, de akkor is. Ha van, legalább menne ez a szar.
[ Szerkesztve ]
-
[link] T-Rex Alborzon. Nem bírta a klímát valószínűleg.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
őstag
Na ilyet még nem láttam. NEM TUDOM TÖRÖLNI A BF3-mat. Nem hiszem el, hogy ez a játék így kib@szik velem. Elindul a törlés, és bezárja. Hát mi a sz@r?
-
Laraxior
titán
Már lehet gamelni az új mapokon? Mert szervereket már látok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
1. mert vannak szerverek
2. mert csatlakozni is enged
3. csak éppen megáll a loading képernyőnél"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Def26
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #21275 üzenetére
Miért?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
lukaszokni
aktív tag
Sziasztok!
Ha játszani akarok a BF3-mal, akkor
ATI vagy nVidia?
(Haverom le akar beszélni az ATI-ról...)
mAtx4ever!
-
válasz lukaszokni #21278 üzenetére
Mind2-vel jól megy. De ez nem lesz elég. Nem mindegy milyen processzor van, mert lehet az a szűk keresztmetszet és akkor egyik VGA sem fog többet bírni a másiknál. Na meg ugye az ár/érték arány.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ETOM
addikt
Milyen szintű kártya? 600-s kepler elég jól muzsikál BF3 alatt.
Ja hát 1280-ra ilyen biztos nem kell[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Nem tudom mennyi kereted van rá, de én ha most vennék, akkor tuti ilyet vennék:
SAPPHIRE 11200-16-20G HD7850 1GB GDDR5 PCIE 52000 FtIszonyatosan baráti áron van most, ennyi pénzért nem kapsz jelenleg jobb kártyát az biztos!
-
válasz lukaszokni #21281 üzenetére
Hát attól függ mennyit szánsz rá. Ehhez a felbontáshoz nem fog kelleni csúcskártya. 7850/7870 szerintem megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
nekem majdnem ugyan e a konfigom van, és egy HD6950 2gb-sel hajtom, gond nélkül.
-
Def26
félisten
Azt a monitort cseréld le.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nanorambo
őstag
válasz lukaszokni #21286 üzenetére
Valaki a pepsit szereti valaki a coca colát...
Az én monitorom is 1280*1024 es. Csak már jó 4 éves és bele van égve egy 2 mm -es csík felülre. Nagyon szexi Még ebben az évben lecserélem.
[ Szerkesztve ]
-
Janby
tag
válasz fogirobi #21282 üzenetére
Nekem is ilyen karim van ,meg egy phenom II X4.Frankón megy Full HD-n,mediumon,high mesh-el.Szerintem ha ilyet veszel teljesen jó.Havernak is i5,meg 6850,és nem panaszkodik.Bár nem tom mekkora igényeid vannak grafika terén...Ez előtt GTX460-am volt és az is szépen vitte.Legyen 1 gigás minimum.
Sőt próbáltam egy 4850 512 megással is.Azzal is elfogadható volt. Azt a karit meg 12k-ért vettem havernak
[ Szerkesztve ]
I AM:D
-
lukaszokni
aktív tag
válasz nanorambo #21288 üzenetére
Az igényeim kurva nagyok, de mindezt a legolcsóbban.
Viccet félretéve, az anyagiak határozzák meg a legjobban a dolgot. Kezdetben én is a 7850-en gondolkoztam, de a felbontásomnak nem is lenne rá szüksége. Sikerült a monitoromat is megjavítanom 65 forintból, így az is okafogyottá vált, h újat vegyek... Bármennyire is szeretnék, most nem költhetek rá.
Marad az utolsó gyenge láncszem a gépezetben, a VGA.
Szívem szerint megvenném a 7850-et, és ha egy év múlva teljesen tönkremenne a monitorom és vennék helyette egy fullHD-sat, akkor fasza lenne, h ott az a tartalék erő. Na de mi van, ha nem így lesz? Kidobott pénz.Na de nem offolom a topikot, köszi a segítséget!
mAtx4ever!
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #21274 üzenetére
Hazaértem screenelek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz lukaszokni #21290 üzenetére
fHD-ra a 7850-ben már nincs akkora erő, hogy kompromisszum mentesen tudj játszani a BF3-al. Akkor nézz szét aprón és egy 6950-el is el tudsz lenni vagy egy GTX560Ti-vel.
-
pohár
félisten
válasz lukaszokni #21290 üzenetére
én amondó vagyok, hogy ha belátható időn belül váltani fogsz FHD monitorra, akkor GTX660Ti-t (vagy 670-et, úgyis esnek az árak) vegyél, BF3-ban rettenet jól muzsikál
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #21294 üzenetére
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
ezt a Domination ribbont is csak jövő héten lehet beszerezni? vagy ez a Conquest Dominationt takarná?
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest