- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #25837 üzenetére
Profilképe még megér egy reportot.
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #25866 üzenetére
3ban sincs túlbonyolítva azért. Nemrég kipróbáltam újra a 2142-t és ott iszonyatosan van szórás/rugdallózás 3hoz képest is.
-
F_Zolee
veterán
válasz Bati0501 #26222 üzenetére
Kontrollerre ne költs, nem leszel jobb. Simán elég az egér+bill kombó. Ja és igen 300-315 körül kell a sebességet tartani és akkor fordul a legjobban a vas. A 3 sec szétszedés meg attól lehet ha az illető épp sétarepülőzik és közelről könnyen szétszedhető az ellen. Sokat sebez úgy.
-
F_Zolee
veterán
artika78: valami vírusod lehet, mert originbe linket küldtél. És persze angolul. Nézzél rá a gépedre.
-
F_Zolee
veterán
válasz pieceofpaper #26645 üzenetére
Ezen a gépen túl sokat nem hozna de a jövőre gondolva nem hátrány ha vennél bele...
-
F_Zolee
veterán
-
F_Zolee
veterán
válasz Mr.Csizmás #26670 üzenetére
Anno bc2 idején akkorát arathattam volna c4-el. Atacama deserten us főbázisra szorult a csapatunk, én meg gyalog voltam kénytelen visszaevickélni...ott állt 3 tank 5m-en belül(lövöldözték a bázis) és mellettük bográcsoztam csak épp nem csipa voltam, hogy legyen nálam c4.
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #27169 üzenetére
Elkéstél, én már régebben is.
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #27199 üzenetére
Az, hogy húzva jobb, mint a 7770.
-
F_Zolee
veterán
válasz kriszpontaz #27492 üzenetére
Mert az egész kod sorozat nem több DLC-nek fogható fel?
-
F_Zolee
veterán
válasz killer095 #27500 üzenetére
Mondjuk sokan szídják az iglásokat. Ha már 6an fekszenek vele az tényleg gáz. De ettől az esetedtől eltekintve sosem fogom felfogni, hogy gyalogosként azaz egyetlen harcra fogható fegyver légi járművek ellen (külső segítség nélkül és még így is csak kb 33% esélye van betalálni) és ha a "védtelen" baka használja is akkor megy a kifakadás.
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #27508 üzenetére
Ezért kell ecm-et használni, mert az a bemérést is zavarja. Addig kell menekülni amíg tart a taft hatás.
Amúgy nekem az jut az eszembe ha iglával szednek le, hogy na balfasz voltam, mert hagytam magam lelövetni vele. -
F_Zolee
veterán
válasz devilinsid3 #27516 üzenetére
Na és mi van ha beraksz lézert a gunner meg guidedet és máris 3 rakétát lehet rázúdítani amit nem tud kivédeni sehogy.
-
F_Zolee
veterán
válasz kriszpontaz #27618 üzenetére
Plusz ha minél közelebbről sorozza annál jobban sebez...célszerű lopakodni utána és amikor megfelelő közelségbe van az ember akkor 2mp alatt szét lehet szedni.
-
F_Zolee
veterán
De csodás ha egy körön belül vagy 6x porzik el a tank lövege jeten és helin...
-
F_Zolee
veterán
válasz hszilard666 #28511 üzenetére
Nem fut a szolgáltatás, tűzfal blokkolja esetleg.
-
F_Zolee
veterán
válasz hszilard666 #28517 üzenetére
A kiírás egyértelműen arra vonatkozik, hogy nem tud kommunikálni. Vagyis vagy nem fut vagy blokkolva van... Nekem pl a feladatkezelőben ott van a pnkbstrA.exe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest