- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #9900 üzenetére
fck te is kelet?
végig stingerrel kell rohangálnom[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Laraxior
titán
válasz kisza25 #9901 üzenetére
RPG-t is hozz, mert én is kelet vagyok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Vajon mi határozza megy Magyarországon, hogy Kelet, vagy Nyugat-Magyarország? Vízválasztó....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kriszpontaz
veterán
Meg lehet úgy oldani mint a múltkor hogy csak mi legyünk egy adott szerveren? Ne jöjjön már be semmilyen szopránhangú 9 éves .
-
Winne
nagyúr
válasz kriszpontaz #9906 üzenetére
Akkor én nem is mehetek?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
stoon
addikt
válasz Prosector #9891 üzenetére
nem vérre megy csapj a lecsóba oszt adjneki!
(#9898) gali777 : tökéletes(#9902) Laraxior: az nálam lessz meg már beszereztem a bicska mellé egy konzervnyitót!
#9907) Winne. ugysem érsz rá majd max lájkolhatsz!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Laraxior
titán
Ha az alapmapokon lesz akkor valami IFVbe ülök
-
t256
őstag
Ez a hétvége jó Nekem is, de biztosat nem mondok. Szombat óta elég magas a pingem. Már több szerverről kirúgtak. Holnap napközben kerülök gép elé, meglátom milyen lesz.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
kisza25
félisten
nem semmi ez a játék, megszakad a net kapcsolatom, de mégis látom mi történik és tudok chatalni érdekes
ja és repülni is tudok, superman powa[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
ja mindenképpen megpróbálkozom vele
tegnap meg beakartam szállni a bázison a kocsiba, egyik kedvenc bugomEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
devilinsid3
addikt
köszönjük szépen azoknak a retardáltaknak akik a bárki által szerkeszthető dokumentumot trollkodás céljából használják remélem holnapra az ilyennek lenyúzzák a bőrét és kiteszik közszemlére
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
gali777
őstag
Nem tudom melyik páva barmolta szét, de nem jött össze, vissza lehet állítani 2 kattintással
-
Prosector
addikt
Feliratkoztam. Akkor majd a TS-rol varom az infokat.
Conquest lesz a jatekmod?
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
-
Prosector
addikt
válasz devilinsid3 #9924 üzenetére
Ok,koszi!
Most rakom a TS-t.
-
Laraxior
titán
Nem tudom ki írta ezelőtt ezt a googledocs-ot, de ott senkit nem zavart hogy össze-vissza van irkálva minden, beírunk hülyeségeket, mégis meg volt tartva a meccs, most meg annyit nem lehet, hogy más színnel írom be a nevem....
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #9926 üzenetére
én kérek elnézést, hogy megpróbálok egy normálisan kinéző dokumentumot összehozni amin nem összevisszaság van..
ha ennyire szeretnétek kifestőset játszani tudok ajánlani párat, unokatesóm fia előszeretettel rajzolgatnem tudom mi változna, ha esetleg betartanátok ezt.. tekints rá úgy, hogy ezek az én szabályaim és tartsd be őket, köszönöm
#9927) EczkE nem, a szétbarmolás az volt, hogy 1 óra játék után mikor felnéztünk oda ki volt minden törölve és felül 1 sor volt beírva: "csicskák" szöveggel
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
EczkE
veterán
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #9928 üzenetére
Lehúztam magam a listáról és annyi, valahogy csak boldogultok nélkülem.
(#9927) EczkE: Én pH!-s színeket használtam,de az se tetszett a szerkesztőnek.
[ Szerkesztve ]
-
Audifan
tag
válasz devilinsid3 #9924 üzenetére
No.
-
Audifan
tag
-
devilinsid3
addikt
látnád a trollkodásokat a doc-ban jelen pillanatban nehéz lenne náluk szánalmasabb embert találni a világon, de hát legalább trollkodjunk, ha már teljesítmény nincs a háttérben, nem igaz? szép volt ismét
-
dejaris
addikt
Egesz eddig 50-70-es pingem volt, most meg 400 ala nem csuszik b. Mi a bubanatott tehetnek elenne?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #9937 üzenetére
Miért zavar ennyire?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Laraxior
titán
Én már megéltem a legjobb meccseket az elmúlt 1100 óra alatt Még kb 100 órát adok a gamenek. Várom a BF4-et. Meg most a Crysis-szal játszok, bár csak a single-t tolom, de az is nagy élmény még mindig.
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #9939 üzenetére
mert talán próbáltunk (legalábbis én) egy normálisan megszervezett játékot összehozni, de tipikus magyar mentalitás, ha nem tudok menni vagy nekem szar akkor legyen másnak is.. külön gratulálok az ilyennek, de remélem hosszú és fájdalmas halállal halnak az ilyenek meg
#9940) Laraxior pont jó az easy nehézségi szint, mi?
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
válasz devilinsid3 #9941 üzenetére
Az előző egy firka halmaz lett, mégis meglett szervezve sikeresen.
Asszem mindenféleképpen!
-
Mr.White
senior tag
válasz devilinsid3 #9937 üzenetére
milyen teljesítmény?
-
LLD
aktív tag
válasz Laraxior #9940 üzenetére
Te 1130 és még mindig nem unom és minden meccs lázba hoz!!Lehet problémáim vannak a búrámba!![link][link]Minden nap megy a gammázás! Ja és maholnap 40 vok!!
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Bjørgersson
félisten
De most ez csak egy táblázat, amiben mindenki beírja a nevét, a kedvenc mapjeit, hogy melyik oldalon fog játszani és mikor ér rá. Attól, hogy valakinek lilával van a neve, vagy be van írva egy-két troll komment, még ugyanúgy lehet jól megszervezett a játék, nem?
"külön gratulálok az ilyennek, de remélem hosszú és fájdalmas halállal halnak az ilyenek meg" - Ennyire nem kellene minden kis szart komolyan venned.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
és akkor, ha már lehet akkor szét kell minden firkálni vagy mi? bf3-ban is ha neki repülsz egy jettel a saját csapattársadnak meghal, még sem csinálja a nagy része, de úgy látom csak a trollkodás megy
#9945) kovy29 majd, ha csinálsz te is ilyen dok-ot vagy lesz weboldalatok (ha még nincs) én is odamegyek és széttrollkodom, majd meglátjuk te mit szólsz hozzá
[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
A stílusod ISMÉT a szánalmas kategória határait feszegeti. Nőjj már fel baszod...
Origin: BlessedElroy
-
EczkE
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest