- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Egyébként cod bo 2 topikját néztem, összesen 4k hsz van? Ennyire elvesztette a népszerűségét?
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
válasz zserbox #5556 üzenetére
Ennél a konzolgenerációnál nem valószínű még szerintem. Se a számítási kapacitás nem elegendő, se a hardverelemek közötti sávszélesség. Például az Xbox One-nál az APU és a DDR3 memóriák közötti sávszélesség ~ 70 GiB/s, ami valljuk meg, kevéske lesz egy idő után. Itt a PS4 nagy előnye.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
válasz JóGeri. #5561 üzenetére
Hát az van, hogy mind az Xbox One, mind a PS4 központi egysége, vagyis az APU-ban mind a 2*4 magos Jaguar processzor, mind a GPU azonosan használják a rendszermemóriát. Ez tök jó, nem kell állandóan egyik memóriából másolgatni a másikba, ráadásul a késleltetés is kicsi (nem úgy, mint a PC-kben, ahol a PCI-e meglehetősen magas késleltetéssel rendelkezik). az Xbox ~70 GiB/s-es APU-DDR3 sávszélességgel rendelkezik (itt a RAM a szűk keresztmetszet). Ebből azonnal profitálni lehet, de egy idő után ez is kevés lehet. A Sony okos volt, mert memóriának GDDR5-ös modulokat választott, sávszélességük 100 GiB/s-el nagyobb, mint az Xbox-é, mindamellett, hogy a grafikus egység is erősebb, ugyanis 18 compute unit-el rendelkezik, míg a vetélytárs "csak" 18-vel.
De ez mind csak elmélet. Sok függ az OS-től is. (Szerintem itt is hátrányban van az Xbox, mert 2 OS + a hypervisor).
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
válasz JóGeri. #5565 üzenetére
Ez nem igazán nagy előny. Ha sz*rul optimalizálnak akkor tök mindegy. A fejlesztők előnyben vannak mondjuk, mert azonos architektúra (x86-60 + GCN), de itt mégis az Exclusive címek és a + szolgáltatások döntenek (nameg a marketing) az eladásnál.
A grafikában az előny akkor lesz érezhető ha ténylegesen a konzolok devkitjén fejlesztenek. Poén, hogy az E3-on az Xbox-os játékok PC-n futottak, nem is az Xbox-on, ráadásul Nvidia VGA-s PC-n[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Khargon van Kornet vagy valami rögzített rakéta?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
EczkE
veterán
válasz Bjørgersson #5568 üzenetére
Van, középen a B-hez közeli építkezésen. De asszem ott csak rushban.
Asszem mindenféleképpen!
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
válasz JóGeri. #5573 üzenetére
Itt könnyebb is az emulálás, mint az előző generációnál, hisz mind a PC, mind a bejelentett konzolok azonos CPU architektúrával rendelkeznek (x86). Ráadásul úgy tűnik, az Xboxnak nincs devkitje, amin fejlesztenének, hanem PC-n írják azokat (gondolom, mert ha lenne devkitjük, akkor úgy mint a Sony, azon futtatták volna a játékokat).
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Igen, már megfejtettük a kreténekkel, Rushban még A közelében is van vagy kettő, Conquesten meg egy sincs.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
EczkE
veterán
válasz Bjørgersson #5579 üzenetére
Kretének? Akkor van baj TS-en. Jó, hogy nem voltam akkor...
Asszem mindenféleképpen!
-
Raidon
őstag
Ejj gyerekek ne mar meg a tapom sincsen meg xD Nemhogy jatszani
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Bjørgersson
félisten
Nem volt még semmi extra, csak a szokásos..
-
eugabesz
őstag
Az van,hogy nekem sem jelent még meg,de a supportos csávó azt mondta,bármikor jöhet a lehetőség az alfára,persze ha e-mailt is kaptál róla.
Tehát röviden,türelem alfát terem...amúgy is kifagy,azt mondják.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
RD4N33
tag
Gyengén szar volt a hitreg [link]
-
Gyula84
veterán
-
Dinter
addikt
De szeretem azokat a buzi colonel 100-asokat, akik noob gyakorlószerveren vagánykodnak Miértnem lehet hagyni tényleg gyakorolni az embert?
-
Firkavadasz
tag
+1 jogos.
Emberek tudna valaki segíteni? Folyamatosan kifagy a BF3 el sem tudom indítani, mert azt írja a BF3 működése leállt. Azt hittem a magyarítás csinálja, de nem. Firefoxot használok win7 home premium eredeti, minden frissítés telepítve. Originben nem talál hibát/frissítést. Vírusom nincs. Friss rendszer. Nem értem, még kb 2,5 órája még játszottam..
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs