- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
szerintetek csaló, vagy tényleg ekkora ász mondjuk én 3x lelőttem ő meg engem vagy 5x de nem tűnt úgy, hogy csalna, de durva akkor is
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagybá
senior tag
válasz p0rch_m0nk3y #2250 üzenetére
leszedném de 27gb....
-
JóGeri.
tag
válasz p0rch_m0nk3y #2250 üzenetére
ez kemény videó..
..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
kisza25
félisten
válasz JóGeri. #2253 üzenetére
hát van fent elég sok videója, elég jól nyomja
én simán le nooboztam mikor csinált velem egy spawn kill-t, csak annyit kérdezett vissza: noob? sejtem miért[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
eugabesz
őstag
válasz kisza25 #2255 üzenetére
Nekem is írta egy srác tegnap,hogy c4 noob....én meg csak egyszerűen visszaírtam, hogy..és admin!Kérlek szólj be még egyszer...nem szólt.Nem is értem miért?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Algotis
addikt
Miért van rohadt kevés szerver?!
Androidos Outlookból küldve
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz Algotis #2257 üzenetére
gyanúúús...
(#2251) kisza25
érdekes....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
devilinsid3
addikt
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
JóGeri.
tag
válasz devilinsid3 #2279 üzenetére
hát nekem ez elég lassú lenne..
..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
nagybá
senior tag
válasz p0rch_m0nk3y #2266 üzenetére
hol : -| ??? tudsz linket küldeni pls?
-
Laraxior
titán
válasz eugabesz #2283 üzenetére
Úgyse lesz hosszú pályafutása itt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
batai15
félisten
válasz Laraxior #2286 üzenetére
tegnap a drága engem is meg keresett osztotta az eszet.
JóGeri.:ha ismernéd a kollegát is az előzményeket tudnád. Olvastam amiket battlelogon is írt a ph-nak, nem lepődtem volna meg ha vissza se engedik.Mondjuk sztem élezik rá már a cerkát várva a pillanatra.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz JóGeri. #2287 üzenetére
Nem rád értette.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
válasz eugabesz #2283 üzenetére
azt is említsd meg, hogy a szervereteken a 'ne támadd a kezdőbázist" csak arra vonatkozik aki nem admin te vígan baserapelhettek
amúgy jó, hogy nem majd megszabjátok mi a véleményem az ilyen adminokról meg a bizonyos játék hozzáállásról..
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz F_Zolee #2294 üzenetére
tankkal ment
vagy te is olyan vagy, mint az a gyerek aki szólt az adminnak mikor lelőttük helivel, hogy bannoljon ki?#2288) batai15:
blogon a ph-soknak írtam (illetve a ph-sokról), nem a ph-nak.. ne keverd a szezont a fazonnal kösz[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
válasz kisza25 #2255 üzenetére
Érdekes. Lőnek rá de nem kap suppressiont. TDM-en nálam is be van rakva a COVR, de azért csak bezavar.
Most lehet csak az irigység beszél belőlem, de hogy van az, hogy simán újratölt és, amikor tüzelésre kész a fegyver, akkor megjelennek előtte ketten.
Nálam TDM-en 90%-ban ha újratöltök rögtön lelőnek.
Az emberek egy részét hátulról lövi le, vagy észre sem veszik.Elismerem, hogy jól játszik, de érdekes dolgok történnek a videoban. Igazából még nyűgös vagyok, mert tegnap Zibán "A" pontnál rakétával hátba lőttek, amit nem éreztem sportszerűnek.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
deatom
tag
ez nemigaz, pár hete valami "terrortámadás" miatt nem lehetett játszani, most meg a fantasztikus megoldás/patch után átélheted újra a bf3 ÉLMÉNYT: 1-2 körönként kidobál a játék a "bf3 működése leáll" címszóval. Pár hete nem játszottam, mostmeg ez...nagyon kezd elegem lenni a játékból... most kereshetem a hibát, hogy végre, végre működjön is... most olyan csúnyákat írnék, hogy inkább nem teszem, ne sérüljön a lelki világotok
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
szerintem a bf3 működése leáll egy belső probléma ami nem nálad van, mert amióta itt szarrá kell patchelni azóta nekem is leáll párszor, előtte meg 1 hónapban 1x.. most napi 2-3x
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest