Hirdetés

Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    Nagy nehezen bejutottam egy caspian szerverre, ég és föld a metrós sz@rhoz képest. Nem is értem ekkora bugokkal hogy merték odaadni a metrót. A pálya felén, ahol védőként, vagy támadóként pont stabil pozíciót kellene felvenni, beesek a talaj alá, alig tudok kimászni onnan. A statkemper sniperek itt is jelen vannak. A lámpáról nem is beszélek, fut előttem 3 csapattárs, és nem látok semmit, mert hátravillantgat a lámpa ahogy futnak. Nindzsakésessel is találkoztam már, 5 méterről odahúzott.
    Ha nem lenne a BC2, nem lenne ellenfele. De az még bétakorában is verte ezt. Remélem peccselnek a bétán is, mert ugy lemondom a rendelést, mint állat.
    Ja és a scriptekről már ne is beszéljünk. Nem lehet gyorsan fegyvert váltani, meg kell várni a script végét. Ha véletlen a gyógytáskára nyomsz, 5másodpercig védtelen vagy. Egy ilyen szintű játékban ez szerintem még bétaszinten is rettenet.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Aktív témák