- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Algotis #47900 üzenetére
érdekes, én egy Sapphire 5770-nel kezdtem a Bf3 multit.
High beállításon, de pár dolgot kikapcsolatam. élsimítás, szűrés stb... 40-45fps megvolt, de a nagyobb mapokat nem szerette már..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Algotis
addikt
válasz - = Zk = - #47902 üzenetére
Igazából High beállításnál összemosódik a kép amikor erre-arra elnézek, de ott is a Caspiant már nem igazán komálta
Androidos Outlookból küldve
-
Laraxior
titán
12 óra / 43 kill... szerintem nem engem kerestek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz dilipok #47908 üzenetére
Jó, de nekem az első kill 10 óra után jött, miután valahonnan elcsíptem egy fülest hogy az F35-el lehet lebegni is, és akkor megszereztem rá mindent... nah utána sikerült legyakni azt a pár katonát. 10 óráig semmi
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz dilipok #47910 üzenetére
Próbáld irányítani csak billentyűzettel. Egeret hagyd a 'csába, csak össze-vissza rángatja az ember... WASD és a nyilak.
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Keresnék egy olyan embert akivel tudnék játszanii!
Profil -
- = Zk = -
félisten
válasz Cseri0058 #47912 üzenetére
ehh... 1616 kill az L96-tal. jaboccs! ....
207ó alatt... ó, basszus de le vagyok maradva bázz ...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Cseri0058
őstag
válasz - = Zk = - #47913 üzenetére
tudod, igyekszik az ember
-
BandiHUN
veterán
válasz Laraxior #47907 üzenetére
29 kill 9.5 óra alatt
Pedig szeretek repkedni,tudok is.Csak nem "élesben"
Igazából sose értettem,miért gyakoroltam annyit,hogy aztán élesben mindig földi patkány legyek... Mire belejöttem a repülésbe,elmúlt rá az igény,jött a shotizás inkább.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
- = Zk = -
félisten
válasz BandiHUN #47916 üzenetére
ahh..
1ó alatt 1 kill jettel.. helinél 3 kill 59perc alatt ...
és itt 101%, hogy gunner voltam" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz BandiHUN #47916 üzenetére
Én is szeretek fennt lenni, imádom a hangjait a járműveknek... de ha harcra kerül a sor, mindig alul maradok
-
kutkut
addikt
válasz Laraxior #47919 üzenetére
Jettel sunyulni kell. Ha mögé tudsz osonni, kanyarodás közben simán szét lehet lőni, de legalább egy disabledig. Akkor van gáz, ha mögéd sunyult valaki. Én olyankor belső nézetre váltok, hogy lássam a sebességmérőt, és forgok össze-vissza. Általában bejön. Meg lehet menekülni, flare-t sem kell mindig elnyomni stb...
Meizu MX3 32GB
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na a csapat ma leült macskanyávogást hallgatni Seine-n.
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #47922 üzenetére
Ti sosem hallottatok C pontnál macskanyávogást?
Mert én többször hallottam és kiderült hogy tényleg nyávog ott egy macska.
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
Gulf Of Omanon a tetőn szól a rádióban a BF2 zenéje. Nah azt a rádiót szét lehet lőni
Sharquin pl nem találtam meg a rádiót ami a 'kopteres épületben szól."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
hát én nem. mióta megvan a fejhallgatóm, olyan kemény hangokat hallok, hogy pl mikor egy tank mellettem elkezd lőni Seine-n, simán a dobhártyám elolvad
(#47924) Def26
az állatja![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Edem05
őstag
Battlefield 3 - Ideal Loading Screen (Fan made) VERSION 2!
Szerintem jó lenne, ha ilyen lenne.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Edem05 #47929 üzenetére
két rund közti képernyőnek nagyon fain...
-
Def26
félisten
válasz - = Zk = - #47926 üzenetére
Csak hülyülök. Nekem is van két cicám. Ma reggel az egyik a konyhába szart, és még csak a picsájára sem húztam. Jól megszeretgettem azt elmentem dolgozni. Persze a szart ott hagytam az asszonynak, gondoltam Ő feltakarítja úgy is, nekem meg sietnem kellett a melóba.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
creedszl
aktív tag
válasz Edem05 #47929 üzenetére
ez nagyon zsír bár szerintem ha csak az menne hogy töltés közben lehet a statokat csekkolni már előrébb lennénk mint ez a 45mp semmi míg mapot kezd tölteni...
orichalcos: nem dob be ha betöltött...nézelődhetsz amíg akarsz aztán Join...mint BC2-ben
[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
- = Zk = -
félisten
okok, én sem azért írtam, csak mert jót derűltem rajta...
hát baszki, asszem Te a példaképem leszel
-
SipiBcs
őstag
A múltkor hárman nyomjuk partyban és csak hallom a C környékén. Többször körbenéztem itthon a szobában, hogy mi a fene.... bagzanak a macskák?? Kérdeztem a partnereket, hogy náluk is van e nyávogás, de ők nem hallották. Kezdtem magam hülyén érezni!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
xavix13
őstag
Ez az a hang?
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
- = Zk = -
félisten
válasz xavix13 #47942 üzenetére
Seine Crossing, nem Strike at Karkand....
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest