- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Laraxior
titán
csináltam videot
Bár nem fullHDban veszi, hanem csak HalfSize-ra tettem, de egy dekát nem szaggat. Wake Islandon. Megpróbálom majd Métrón is ahol nagyobb a tumultus, itt csak 4en voltunk
40sec = 1.04GBez is 5k felett van már
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
teszteltem a teljes képernyős videot, erre ebbe a gyökérbe botlok
sajna teljes képernyősen már teljesen felezi az FPS-t.... szaggat mint állat. Ezért maradok a HalfSize-nál.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #33505 üzenetére
semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Itt is van a rohadék...
mondjuk még egy kicsit át kell néznem hogy mibe konvertálom át, mert ez nem tökéletes de a lényeg látszik."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ludsimon
veterán
Egy kérdés.
Melyik a legjobb sniper/machine gun/és normál gun amit lehet nyerni és a legjobb?
undefined
-
Laraxior
titán
válasz #21346560 #33509 üzenetére
van konverterem, csak régen töltöttem fel videokat youtube-ra, és nem emlékszem, hogy mire konvertáltam át. Majd próbálgatom. Amúgyse 1920-as, csak 1680as a video.
Bár nem is értem, hogy miért nincsen meg a régi fiókom... a régebben feltolt videoimat megtaláltam, de nem tudok belépni, ezért kellett másik fiókot csinálnommost már jó. 1080p-be van, gondolom feldolgozás alatt volt. Mostmán' cép
[ Szerkesztve ]
-
gari24
tag
Invert egeret hogy tudok beállírani ?? pl a helikopterhez ?
-
Laraxior
titán
válasz ludsimon #33510 üzenetére
Nem biztos, hogy az a legjobb amit legkésőbb kapsz
Az AEK-971-et elég korán megkapod, és elég sokan arra esküsznek. Ahogy az M249-et is..
Sniperből a Barrett-et tartják a legjobbnak, nah azt tényleg későn kapod(#33515): közelre eléggé baba, főleg ha nincsen sok enemy... ha sokan vannak, és/vagy távol akkor nem ér semmit. Pontatlan és villámgyorsan kihugyozza az összes skulót
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
válasz Laraxior #33514 üzenetére
Mert az AEK nem?
G36C -vel tolom most. Állati nagyot sebez, pontos és gyorsan táraz. Gyorsaság meg közepesre tehető. Most ez a kedvenc. Assaultnál vagy FAMAS, P90 vagy F2000 de inkább P90 - azért nem mindegy az az 51 lőszer benne.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Laraxior
titán
750 vs 900 fire rate... azért eléggé észrevehető a különbség
-
Gyula84
veterán
én úgy veszem észre, hogy ez a report semmit se ér, volt egy aimos gané aki 2 hete lett jelentve, de még mindig játszik ennyit erről
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #33518 üzenetére
jóhogy mondod, én eddig egyet jelentettem, visszakeresem, hátha megtalálom, megnézem, hogy mi a helyzet felé. Jelzem, hogy mailt is kaptam róla.
A mostani mellé is csatoltam a youtube-os videot.csibe1: 146.000 Recon Score után Bár nekem nem adják ezek a single shotos fegyverek. Félautomata inkább.. pedig az előbbi sokkal erősebb
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #33520 üzenetére
és tényleg lenullázták a statját
Ahogy Joe Pesci mondta a GoodFellas-ban: Velünk nem geciztek
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Laraxior #33520 üzenetére
Pont most szereztem meg, eddig mindig SVD/MK11 kombóval toltam, mikor melyik csapatban. De ez sokkal jobban bejön, félautomatával általában több lövés kell és ha 1 után elfut, akkor annyi volt.. talán egy szerencsésebb fejes, de az ritkább. Ezzel meg nem is kell mindig fejes, melltől fölfelé általában meghal, akkora a sebzés. 12X-es scope-al és hangtompítóval azért egész jó.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Norb3rto #33523 üzenetére
ezt beteszem magamnak avatarnak sorry
Jhonny06 silencerrel is beadja? Beszarás, nekem is az következik,de kell még majd' 30k pont
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Laraxior #33521 üzenetére
Talán mégis csak érdemes reportot készíteni!!
Ennek ellenére jó pár ember játékát b......a el, és ez kevés a megbocsájtásra.
!punish
(#33530) csibe1: Nem kötekedni akarok de nem lehet teljes a lista, mivel kapásból kiszúrtam h M16A3 nincs az Assault class-ban. Nem jó a lista.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Laraxior
titán
válasz boogie84 #33527 üzenetére
beszámolok majd a következőről is akit lejjebb linkeltem és a video is készült róla. Kíváncsi vagyok én is
-
Laraxior
titán
válasz csibe1 #33530 üzenetére
B, mint Bravo, alias Barrett azaz.
Nem tudom, de táraznám...
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Valaki egy gyors CO-OP? Kellene 3000 pont egy fegyverhez amit ki szeretnék próbálni.
| www.diablohungary.hu
-
pohár
félisten
én a P90-et CS-ben szerettem nagyon, akkor vettem azt ha öngyilkos akcióra készültem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
válasz csibe1 #33535 üzenetére
az nincsen ebbe a game-ben. Asszem az CoD-os fegyver.
-
Ti Bo
aktív tag
válasz Laraxior #33521 üzenetére
Ami fura, hogy a last seen résznél 1 month ago van megadva. Nekem össz két hete van meg a játék és múlt héten a kedves dozer73-ra rászaladtam én is.... Akkor még nem tudtam, hogy kell jelenteni, ezért csak beírtam chatbe (és még sokan mások is) és kitették...
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
pohár
félisten
ja, olvastam a BL fórumán hogy TÖRLIK is az embereket, nem csak resetelik a statjukat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
fordítva. Először törlik, azután resetelik, nehogy zavarjon a listába, és elfoglalja azok helyét akik tisztességgel szerzik a pontjaikat.
-
strebacom
senior tag
Utálom a rohadt kispöcsü csalókat, néha napi szinten összefutok velük...irok a chatbe neki hogy kurva anyád!.....és még irja hogy cry baby or buy this chat.....bassza meg az EA ezt a szar védelmet......
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #33540 üzenetére
ja hogy BL-ból nem törlik, csak az originből, vagy hogy? mert BL-on ott vannak még a lenullázott emberkék, igaz egy hónapja be se léptek már
Neró... ez tiszta is, de én azt hittem hogy csak resetelik őket, és ha másodjára is reportolják őket akkor jön a banhammer... na meg azt is hittem hogy a BL-ból törlik a kollégákat
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Ha belépünk egy szerverre egy idő után szétfagy...
Karácsonyra boltban megvásárolt játék.
Cpu: Phenom II X2 545
Ram: 4Gb
VGA: radeon 4850A gép akadály lehet?
Idáig minden fullon ment rajta, ennél viszont fagy a szerveren.
Single playernél ezt nem tapasztaltuk...
Beállítás?
F.K.T.
-
pohár
félisten
-
McCartman
őstag
válasz ludsimon #33510 üzenetére
legjobb sniper.. kérdés milyen távolságból támogatod a csapatot.
Tisztes távból lövöldözve M98B (bolt action)a legjobb (legnagyobb sebzés, hatótáv , sebesség) ,
középtávon M39 EMR (semi-auto) , legnagyobb hatótáv , leggyorsabb lövedéksebesség a Barrett után ,
közeltávra meg próbáld ki a távcsöves shoutgunt , megéri.LMGk közül az M60at favorizálom , már csak a feeling miatt is , MG36ot még nem próbáltam ki.
Gépkarabélyok közül a FAMASt ajánlom , azzal szoktam utóbbi időben irtani. Középtávra is hatékony csak meg kell tanulni lőni , bánni vele mert az 1000 RPM miatt gyorsan kiürül a tár ha nem figyelsz.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest