- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
-
H.Ezredes
őstag
válasz maszi99 #22288 üzenetére
De hát csak nincs benne alapból az Angol nyelvi pakk 2 perc alatt berakod Mi értelme van dupla annyi kiadni ?!?! Akinek van mondjuk.... én a BF3 LE-önt Oroszul 4K-ért vettem ez boltban a duplájáért se kaptam volna meg... annyi,hogy berakod az Angol nyelvi pakkot... gyereknek nem mind1,hogy fele annyiból van Angolul csak rá kell fordítani 2 percet ..... Na mind1 nem az én pénzem nem az én dolgom
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
-
M3oH
addikt
válasz Cybertrone #22499 üzenetére
En mentem volna tegnap este es ma delelott is, de 0 jatekos volt, hat ezert nem mentem. Es gondolom a tobbseg, pont ez miatt nem megy... 22es csapdaja.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz polonic #22510 üzenetére
Bamba vagyok.
Nem is rossz dolog.
Itt a kör ahol láttam a srácot: [link].
Eleinte nem is volt fura csak amikor 4-5en futottunk be egy helyre 249-el pakk csak az ő nevét láttam mondom jó 1x elmegy de 4x megcsinálta 1mp alatt hogy likvidált teljes squadokat helyzet hátrányból...[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
válasz keIdor #22512 üzenetére
BArom egy nepseg. Most meg tuntetnek, mert kevesebb lovet kapnak. Basszos tobbet kerestek mint a nemetek 14-15havi nyugdij es juttatasok allam szferaban. Amugy a atlag nyugdijkezdes 50eves korban tortenik naluk. Es fel vannak haborodva, kozben meg szarba loktek egesz europat...
-
Zolás
addikt
válasz ADAM1337 #22513 üzenetére
Az a 4.8-as kd, el is árulja a srácot. Én boldog vagyok hogy 1 felett van, még a kettest is el lehet fogadni, de ez egy kicsit túlzás. 1156 kill, 238 die... Gondolom John Rambo a tanára.
Most nézem, hat órája tolja, és már 21es szintű... Dehogy csíter, pró mint állat...[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
xavix13
őstag
Valaki jönne !Ph szeróra?
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
kosztalaci
csendes tag
valaki játszik 4870x2-vel ?
a tapasztalatokat megköszönnémEgy rossz rendszerben nincsennek jófiúk!!!
-
HollyBoni
veterán
Tudom kicsit off,de itt sokan használnak origin-t. Lehet módosítani egy játék exéjének elérési útját mint steam-nél? Fontos lenne,mert csak akkor működik a Bad Company 2,ha a parancsikon céljához odaírom -pinginterval 50000,enélkül nem. Letöltöttem originről,de nem tudom használni,ezért kénytelen vagyok virágboltossal nyomni..
-
Giggles
tag
tolja valaki osztott neten?
ha egyedül nyomom, gond nélkül megy órákon át, viszont ha még valaki használja (játékra, nem töltésre meg 24/7 youtube nézegetésre) akkor 15-20 percenként disconnect
csak bf3, meg bc2-vel (itt mondjuk nem olyan sürün) van gond, cod például gond nélkül megy
25/1,5 upc
erre valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ez a map végén nem akarom betölteni a következő mapot csak fekete képernyő fogad dolog a játék, vagy a retek gépem hibája?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Giggles #22528 üzenetére
akkor jó, mert egy sima Costumization utáni visszatéréskor is úgy ki tudok fagyni mint a szar
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janihunk
senior tag
Úristen 285hsz. Volt érdekesség?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Kucsek
aktív tag
válasz Giggles #22528 üzenetére
Akinek lassan tölti be a pályát.Tegnap találtam, teljesen tesztelni még nem volt időm de gyorsabban töltött.A tesztre a laggolást értettem,nem tudom okoz e ilyen problémát, mellékhatást.Majd megnézem holnap, vagy ti aztán írtok rám ha jó, ha nem .Majd adjátok tovább ha működik!!!!
Nem fordítgatom mert nem érek most rá ,csak gondoltam segíthet másokon.Igazából aki géppel foglalkozik kell ,hogy legyen alap angolja mert nélküle nehéz legalább PC-angolBattlefield 3 Slow Map Load Fix ATI and Nvidia
If you are having really long load times on Battlefield 3 then follow these guides on how to fix.
Nvidia Cards.
Open up Nvidia Control Panel
Click on Manage 3D Settings
Click on Program Settings
Select Battlefield 3 in the drop down box (If it's not there click add and find bf3.exe located C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3)
Find Threaded optimization
Turn On
Click ApplyYou should now have fast load times when changing maps
AMD/ATI Cards
Download ATT http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 [link]
Install
Right click on the icon in the bottom right corner of your screen
Click on Tweaks
Click on Advanced Tweaks
In the drop down box select Multi Threaded Support
Change to 2 or 4 (Depending on how many cores you have on your CPU)
Make sure the radio box above is ticked
Click apply[ Szerkesztve ]
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
harry3
őstag
Üdv.
Eljutottam odáig, hogy végre kipróbáljam a játékot.
Első ránézésre furcsa ez a böngészőből indítom, kell Origin akármi akár hogy van, innen onnan indítom. Na mindegy.
Csatlakozok egy szerverhez és belép a játékba, de csak fekete kép van, illetve hang. Mitől van?
Win7 64bit, HD5670 legújabb driver és DirectX. -
McCartman
őstag
válasz Mukorka #22516 üzenetére
fasza.
na ezért lenne jobb <32 szervereken játszani , könnyebben jönne mint a 64eseken. De ott valahogy nincs meg a hangulat.Mukorka friendlistjén bejelöltem pár embert akinek ismerős a neve a fórumról , ha magatokra ismertek igazoljatok vissza.
ill. vegyetek fel , McCart88 .[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Hajdi
senior tag
Miért van az, hogy aki engem lő, csak egy becsapódást hallok??? Nem hiszem el, hogy mindenki fejre céloz!!! Főleg futás közben! A Másik pedig: lőnek...okés. Hasalok ház...stb mögé, a golyó mégis elkap. Könyörgöm, hol van fedezék??? Csipa és láma vagyok, tudom..., de ez mi ez?
"The Man Who Sold the World"
-
r-chee
őstag
Hányas rangnál lesz unlockolva a nap- és a hegesztőszemüveg?? Mert a sok taktikai xenon lámpától és a lézerirányzéktól nagy fehér ill. piros ragyogásba megy át olykor a játszma. Ha nem látok semmit, elég nehéz tájékozódni, pláne célozni. Azért full nappali környezetben ez igen gáz (legalábbis a vakító lámpa mindenképpen)...
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
törölt tag
Gyerekek, azért komolyan mondom... egyedül voltam 7 POH-os ellen és nem voltak hajlandók átállni.. menjetek a fenébe.....
-
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,a heliket és a repülőket mivel tudnám leszedni,és hogyan taktikázzak közben.
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
Bati0501
őstag
válasz SZKEBE75 #22547 üzenetére
Isaval vagy Stingerel.
Ezekhez nem kell nagy taktika,csak várd meg az ellent,mert ha érzékeli,h be van fogva,ki fog lőni elhárító hős izéket,és az megzavarja a rakétát,és ha ekkor már a levegőbe van a rakéta,akkor azt már baszh...od.
Sztem ezeket a rakétavetőket már hanyagolni kéne,mert már "mindenki" eljutott odáig,h meg legyen neki ez a hőkövetőknek való csali,szóval ezekkel már nem igen lehet leszedni őket. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz SZKEBE75 #22547 üzenetére
Első körben a mérnök kitet fejleszd fel addig, hogy megszerezd az első föld-levegő vállról indítható légelhárító eszközöket. Ezekkel bemérés után tudsz rakétát indítani ellenük. Főleg helikopterek ellen hatásos, de a rakéta-csapdával a pilóta ki tudja iktatni. Érdemes ketten összedolgozni, az egyik kilő egy csali STINGER-t és a másik kilövi az élest.
Bati0501: Azért velem volt olyan, hogy bemértem a vadászgépet, kilőttem a rakétát, a csapdával eltérítette, de a rakéta rögtön talált új célpontot és egy közeli helikoptert vett célba! Nem tudom melyikőnk lepődött meg jobban, mikor lekaptam a helikoptert... én vagy a pilóta...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs