- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Aki ettől elriad az menynen máshova... hál istennek napi szinten megvan a gamertábor, így nem fogunk sírni 1-2 olyan ember miatt akik csak lámpával tudtak érvényesülni!
Az rpg meg marad... tankot kiírtan kell... és hát valljuk be aki a szűk folyosón támad és 5 hal meg ott rakétától az meg is érdemli!
Ezt koimpenzálandó napirendi pontra kerül majd az is hogy ha 5 embernél többet öl meg az ipse launcherrel akkor is kap egy autokicket... nincs lehetetlen"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Jarlaxle
senior tag
Lampat ugy ahogy van ki kene szedni a jatekbol, lezerrel egyutt, nyomott csapattarsaknak altalaban nincs jobb dolguk mint egymast vakitgatni vele. Ez a mortar is hasonlo oromteli jatektartozek, Seiner Crossingon aki jart mar CQn az tudja. Teljesen hasznalhatatlan az a map, par pistike nonstop spammeli, beall a jatek 3-2re aztan lehet fel orat varni mire vege mert semerre nem lehet tovabb mozdulni. Elkepeszto, hogy itt egy baromi utos jatek, es ezek az apro momentumok, a disconnectelgetessel egyutt total kepesek a jatekelmenyt eltuntetni.
-
pohár
félisten
válasz Cybertrone #22052 üzenetére
ennek se látom sok értelmét, ez alapján a csapatszállító helit ha leszedi, vagy a páncélozott nemtudommianeve tankot amiben asszem 6 ember fér, azért is kick jár...
a lámpa jó dolog és kész, könnyű kill
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Cybertrone #22042 üzenetére
Inkább vmi auto kill-t + message-t mint bc2-ben volt a korlátozás az úgy okés volt.
Esetleg metron a sima smaw+rpg-t is kikéne lőni mivel abból áll az egész map h végig darálják. (Vagy csak az oroszoktol elvenni hogy balance-oljuk a mapot, amit a fejlesztőknek nem sikerült ) -
Cybertrone
veterán
válasz Jarlaxle #22054 üzenetére
Ezért vagyunk mi szervertulajok, és ezeket a kicsi réseket betömjük! mortár is megbeszélésre kerül... nem vagyok ellene, viszont egyszerre max 2 lesz belőle a pályákon... el ne képzelje senki hogyha majd később mindenkinek meg lesz akkor aknaesőben fog zajlani a game...
ADAM1337:
Természetesen csak mondtam valamit... naggyából én is iylesmire gondoltam.. ha felteszi a lámpát akkor előjön a szöveg bla bla... A mortárnál meg detto csak ott lehet 2 aki megy vele oszt kész!pohár:
Mondtam egy számot de ez a szám lehet 10 is... Az meg megint más dolog hogy neked mi tetszik, és az megint más hogy másoknak mik az igényük![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
-
pohár
félisten
válasz Cybertrone #22057 üzenetére
azért mert pár ember sír hogy a hülyék elvakítják?
majd ha a fél szerver sír, akkor érezném megalapozottnak a dolgot, de nem ígyGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Cybertrone
veterán
válasz keIdor #22062 üzenetére
Neaggódjál fater... csak kapjuk meg a normális admincuccost... gatyába rázzuk a gamet
Sokan fognak itt háborogni majd de engem ugyan nem érdekel Nekünk sem jó ha non stop mindenki csak puffogtat...pohár:
Látom nem érted... Ennek a szervernek vannak társtulajdonosai... ezeknek a 80%-át zavarja, kb ennyi az egész! A szerint alakítjuk ahogy nekünk tetszik Aki feljön gamelni az ezt elfogadja, és jól fogja érezni magát olyan környezetben ahol nem csak launcert kap a pofájába, nem lesznek lámpás majmok, és nem mortár esőben kell harcolnia![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
keIdor
titán
válasz Baxy88 #22064 üzenetére
2009. november végén is tele volt az már csalóval. Az a baj az minden játékban van. De már megint vicc, hogy előkerült az MW3, egyeseknek ez biztos valami fétis, folyton emlegetni.
Cybertrone: Az biztos, hogy csak saját szeróra megyek...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
v!ct0y
veterán
válasz Jarlaxle #22061 üzenetére
Nem a pálya a szar hanem a sok barom aki leáll az első ponton azért a szaros 200pontért. Egyszer rohantam előre 2 másik emberkével együtt és meg lett a pont amcsiként!
De mindenhol ez van. Kocsival megállnak az első pontnál meg ilyenek.Keldor papa: Sok a wh-s? 1 csalót ha láttam eddig. Pedig én aztán mindenféle szerverre járok.
Mortarral meg tegnap volt egy multi killem szal azt nem kéne tiltani
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz SzlobiG #22067 üzenetére
A PH-n olyan 3 tól indul az élet... sokan onnantól vannak otthol! De nem kizárt hogy ki fogom lőni a kezdő player limitet, és akkor aki otthol van tudja gyakorolni a repcsizést, és a helizést!
-
válasz Cybertrone #22057 üzenetére
A mortar-ost könnyű kiiktatni mivel a térkép jelzi egy kis bomba ikonnal. Én rendszerint, ha megunom előkapom én is és rátolok a kis csücsülősre egy aknát, majd elrakom "E"-vel és megyek vissza a sűrűjébe.
A lámpa és lézerrel kapcsolatban teljes mértékben mellettetek állok. Nem igaz, hogy foglalod a pontot és szembe lehasal veled a csapattárs a képedbe világítva így nem látsz semmit az érkező ellenből. De az ellennél is befordulsz a sarkon, és nem látsz semmit mert világít a fejedbe a reflektor az meg büszkén veri a mellkasát, hogy el tudott lőni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Neró
őstag
-
Neoteric
addikt
válasz keIdor #22059 üzenetére
Tudom milyen mikor RPG-t tolnak a képembe 2méterről, szoktam is anyázni miatta eleget. A szervereket sajna még kurvára nem lehet kordában tartani megfelelő admin hozzáférés nélkül. Amint jön frissítés játékra + szerverekre más lesz a gyerek fekvése.
MULTIGAMING-en pl biztos, hogy lesz RPG + sniper korlát, ahogyan BC2 idején is volt.mod: csalásokra meg nemtom mit mondjak. Vagy tényleg ennyire balszerencsés voltál és megtaláltad a leggyökerebb pb nélküli szervert, vagy félrenéztél valamit..
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Cybertrone
veterán
Nem azt mondtam hogy tiltva lesz, viszont úgy kibalanszolni hogy csapatonként max 2 db legyen... így nem ágyúesőben kell harcolni bizonyos pályákon!
Neoteric:
Jól látod leszunek náluk ilyenek! Társszerverünk van a Multigamingel, kb ők is így látják a dolgokat! Így ha a becses magyar gamer társadalom használni akarja a szervereket kénytelen lesz a magyar vírtus visszább fogni! Csipa limit nálunk nem lesz! Én becsülöm azokat akik jól lőnek azza a cuccal, és itt a nagy pályákon had pufffogtasson ha kedve van![ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Jarlaxle #22061 üzenetére
Érdekes dolog ez a Metro...én pl.úgy vagyok vele,hogy nem feltétlen baj egy ilyen hentmap sem...hisz legalább az ember tudja fejleszteni a cuccokat,ami azért jó dolog,később persze nem lesz fontos már,de az esztelen rakétázásnak,stb.azért legalább ennyiből haszna van.
Szerintem minden játéknak megvan a maga "hentmapja" pl.a Black ops-ban sem akar senki a Nuketown-on csapatmunkát,VISZONT a gyors fejlődést igérő szerverek azt futtatják,kicsi map,sok kill lehetőséggel.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Alexios
veterán
válasz Cybertrone #22070 üzenetére
Na az szuper lenne. Ma direkt felmentem egy szerverre, ami majdnem üres volt, hogy tudjam gyakorolni a repülést, erre nem az összes többi(még a csapattársaim is vazeg!) engem kezdtek el lőni?
-
banánocska
aktív tag
Hol tudok írni az Ea-nak? Most lett a tököm a tele ezzel a szarral! kilépked átálítja magától a dolgokat. Elég volt. Hol tudok írni nekik?
-
-
válasz Neoteric #22058 üzenetére
Nem akarok beszólni, de ami a ti szervereteken ment valamelyik nap eléggé minősíthetetlen 1-2 szabályozás oda sem ártana. Rendszeres volt az anyázás és a hasonló kaliberű megnyílvánulások. Amikor jött a Metro CQL-ben meg a drága fentről kezdő csapatból nekiállt egy koma pofázni, hogy mi csak a lépcsőknél tudunk kempelni. Persze fent voltam 3 mapleforgásnyit és a 3-ból 2-szer lentről kellett végigszenvedni a pályát és mivel egy térkép egy kör így nem volt túl fer mert az a pálya teljesen Unbalanced.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BandiHUN
veterán
válasz Neoteric #22074 üzenetére
Azt tegyük azért hozzá,hogy a Hungarian Sun vesztét is a túlszabályozás okozta...
Remélem Gabipaci tanul az akkori hibákból.Nem mindenáron kell az emberekre ráerőltetni a jobbító szándékot,pl.a korlát helyett sokkal hasznosabb az admini jelenlét,a megfelelő emberek kirakása.Sniper korlát sem megoldás arra,hogy olyanok vigyék el,akik nem sokat érnek vele,cserébe akik profitálnak a csipázásból,NEM fognak felmenni,mert biztosan nem fognak könyörögni,hogy az egész map alatt 2 killt összehozó,talán nem is béna,de a kasztot nem ismerő pléjer legyen szives átengedni a kasztot.
RPG-re is vicces dolog autoadmin például...nincs az a marha,aki a megfelelő helyzetben ne vetné például be,a véletlen találatokról ne is beszéljünk/van,hogy tényleg kilátástalan a helyzet,sok és jó az ellen,hogy a másik fél ehhez nyúl.
Persze a notórius használat nem ugyanaz,amikor valaki lőszeres ládán ülve ontja az áldást.DE még erre sem lehet mondani,hogy felesleges,hisz a bevezetett suppression rendszerrel akkor is könnyítheti a többiek dolgát,ha nem talál.
Szóval korlátozzatok,ha gondoljátok,de ne automatával,hanem hús-vér adminnal.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cybertrone
veterán
válasz BandiHUN #22083 üzenetére
Azért ami amiket én írtam szerintem elfogadható lájt korlátozások! Az rpg csak akkor számolná a 10 killt ha direktbe emert ölne az ipse, így szerintem teljesen korrekt! A mortár szerintem nem kérdés, mert nem sok idő és sokan fognak a levegőbe lövöldözni... A lámpa meg totál felesleges...
-
Neoteric
addikt
válasz BandiHUN #22083 üzenetére
Hungarian Sun vesztét az okozta, amit már Cybertrone is meg-megtapasztal néha. Gabin volt a felelősség, mindenki neki pampogott ha nem tetszett neki a játék, a szabályok, stb. Aztán elege lett a sok gyökérből és nem csinálta tovább.
Érdekes mód a MULTIGAMING-en működött minden rendesen BC2 idején. Sniper korlát muszáj volt, mert ha egy 32-es szerver esetében a 16 emberből 3-4-nél több csücsült a dombon akkor a maradék ~12-nek esélye sem volt pontot foglalni, M-Com-ot élesíteni meg pláne. Inkább vigye el 2-3 hozzá nem értő a csipát, minthogy az egész csapatjáték lényege megszűnjön létezni.
RPG limit is úgy volt, hogy 3-4 killt engedett egy huzamban, aztán kaptad a warnt, majd a kicket. Ha közben öltél "rendes" fegyverrel, akkor az levett a számlálóból. Szóval tényleg csak a rpg tunkolós b*zik lettek kirakva, mert ha a nagy hentelés közepette be-becsuszott egy rpg triple kill, azért senki nem lett kirakva.
Élő admin lenne 24/7-ben a legjobb persze, de ez kb megoldhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Neoteric #22086 üzenetére
"RPG limit is úgy volt, hogy 3-4 killt engedett egy huzamba, aztán kaptad a warnt, majd a kicket. Ha közben öltél "rendes" fegyverrel, akkor az levett a számlálóból. Szóval tényleg csak a rpg tunkolós b*zik lettek kirakva, mert ha a nagy hentelés közepette be-becsuszott egy rpg triple kill, azért senki nem lett kirakva."
Valami ilyesmi! Nem érdekelne engem az rpg csak 1-2 pálya szinte vonza a rakétát... és azokat a pályákat ne csesszük el!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Locutus
veterán
Csak olyan szabályt szabad hozni, amit a szerver automatikusan tud managelni. Minden más halálra van ítélve.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
BandiHUN
veterán
válasz Cybertrone #22085 üzenetére
Lámpával egyetértek...lehetne nekem is,de elsődlegesre sose tettem fel.Lázer az akadt már,de ahelyett a heavy barrelt használom,mióta van...mondjuk nem tudom,a lézer tesz-e a pontossághoz konkrétan,a lámpa az biztos,hogy csak köcsögölni van.Nem is lenne gond,ha a saját társak nem vakítanának ugyanúgy...
Mortarra azért kíváncsi leszek majd,ha lesz...mondjuk nem terveztem haverokon kipróbálni,lesz épp elég szeró,ahol be lehet majd izzítani,rpg-re is nyomtuk a csillagokat a megfelelő szerókon,mégis képesek voltunk normális helyeken nem használni...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Alexios
veterán
Ha már ennyire szó van a szerverről, akkor jöhetnétek a ph szerverre, már csak 1 ember kell az induláshoz
-
Neoteric
addikt
Egyébként mostantól két MULTIGAMING szerver üzemel.
MULTIGAMING [HUN] 48 slot, normal mode, large conquest
MULTIGAMING TRAINING [HUN] 32 slot, normal mode, rush és conquestUtóbbit MULTIGAMING Training meccsekre és gyakwarokra is használjuk, így előfordulhat, hogy le van jelszavazva.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz BandiHUN #22089 üzenetére
csak nehogy egyedül maradjatok a szabályaitokkal a szerveren
nem félreérteni, nem rosszindulat"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
JONAS77
aktív tag
Az miért van, hogy a prohardver szerverre nem tudok belépni, mindíg leáll agy fekete képernyőnél, amiből task menedzserrel tudok kilépni. Valaki írta már, hogy bekell állítani a TCP vagy UDP- be kell pötyögni valamit, és akkor felenged a szerverre!?
Köszönöm előre is, jó lenne már veletek játszani!
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
JONAS77
aktív tag
Az miért van, hogy a prohardver szerverre nem tudok belépni, mindíg leáll agy fekete képernyőnél, amiből task menedzserrel tudok kilépni. Valaki írta már, hogy bekell állítani a TCP vagy UDP- be kell pötyögni valamit, és akkor felenged a szerverre!?
Köszönöm előre is, jó lenne már veletek játszani!
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
ankaz
tag
Akit esetleg érdekelnek ingyen dogtagek:
Ingyen reg után 1 dogtag
AllienwareVideó megnézése után 3 dogtag kérhető:
Act of ValorDr Pepper termák vásárlás után (itthon tudomásom szerint nincs)
Dr PepperHa esetleg valaki még tud valami hasonló tartalmat akkor bátran tegye közzé.
-
BandiHUN
veterán
ehh...kéne tipp,hogy a búbánatba lehetne elérni pár cuccot repülőre,megmarhulok flare nélkül...nem spotol senki,most voltam a péhán cb-zni,hát remek,ellenfél nem volt a levegőben,de bezzeg levegő-levegő rakéta akadt az első fordulómkor rögtön.
Egyszerűen nem értem,mivel lehetne pontot csinálni,spotot nyomtam,de embert kilőni gépágyúval...nem is adott semmi pontot.Helivel még csakcsak lehet trükközni,mert az többszemélyes,így utasként is jön pont,zászlót is lehet foglalni,de repülővel...f...ngom sincs,mivel tudnék kezdeni valamit.Ráadásul úgy vettem észre,hogy ellenséges repülőn 0 pontot ér a találat,ha nem én lövöm szét/kiugrik a pilóta,az semmit nem adott,mert a repülőt se én végeztem ki(nehéz is lenne gépágyúval,kiugranak mindig,mielőtt bumm),a delikvenst meg nem sebesítem ugye,így assist se jár.
Hiába tudnék jól repülni,ha nem megy,teli szerveren meg az első kanyarban ki is szedik az embert,5m-re a föld felett,cikkcakkban,utánégetővel,semmi nem vakarja le a rakétát.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cybertrone
veterán
válasz BandiHUN #22099 üzenetére
Tegnap délelőtt mikor üres volt a szerő felmentünk 4 en és finoman gyilkoltuk egymást repcsikkel... nekem meglett a fler, meg a rakéta rá! Neked is ezt javaslom!
Ha tele van a szeró akkor esélytelen kezdő repcsisnek... Tudom magamról, ha beülök a tunguskába, vagy a law--ba akkor nincs kegyelem semmilyen repülő járműnek![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs