- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz guftabi96 #18946 üzenetére
Én hálát adok az úrnak, hogy végre kinőttem, már a CS-ből és inkább a Bf szériákkal játszom vagy a Rising Strom játékkal vagy néha Verdun. Nálam már csak ezek futnak amik letudnak kötni, más online játék már nem is érdekel
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
voodoo98
addikt
válasz guftabi96 #18946 üzenetére
2. vh-s részt én is nagyon várom! Logikailag lennie kell. Ha nem is következő rész lesz, de az azt követő szinte biztos. Legalábbis remélem. 2018-ban jön új rész. Nem kizárt, hogy a BFBC3 vagy hasonló modern lesz. De után vmikor 2020 korul lehet számítani 2. vh-s részre. Mit gondoltok? Vagy egyből 2. vh-s rész is jöhetne?
(#18952) Kucsek
Grat. Én minden mást kiütöttem max-ra. Még két könnyű medál hiányzik. Illetve a 100-as rank.
A dogtagekkel az a bajom, hogy nem lehet kimaxolni őket és xp sem jár értük. Mert vannak exkluzív dogtageket, amiket DICE fejlesztőknek, stb. adnak. Azokat mi soha nem kapjuk meg. Illetve ott van az alfa dogtag is. Oda sokan nem kaptak lehetőséget, köztük én sem....de a Rank100 után lehet neki állok!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest