- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V30 - vezércsel
- iPhone topik
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Húh, ezt ne is mond, voltam már a brének mindkét oldalán...ezt tuti javítják, mert simán van 6-8 embernyi különbség ilyenkor és ez kb rape kategória.
Utóbbi időben elég durcin csökken a SPM-em, KPM pedig "nő", de ilyen 900-0.9 volt mindkettő, most 706 és 0.92, nem értettem, h miért, aztán egyik este már nézegettem a pontszámokat, h mennyit kapok, mert ugye ettől is függ. A madarazóst tolom sokat, nekem az bejön, de kör végén alig kapok vmi pontot, mondjuk egy CQ-hez képest. Szóval aki fejlődni akar viszonylag gyorsan, ezt a játékmódot skipelje! CQ a legjobb.
Lara, Sniper is linkel megaszuper statokat, meg más is, oké, ügyesek, büszkék rá (mi is biztosan), h lőttek egy ilyet, sikerélmény, megértem őket, én is csináltam már 6x-0-t, jól esett, bár nem raktam be ide, viszont az Asszonynak hiába mondom, a bugyogó attól még fent marad. Pedig már a KD-mat is megmutattam neki a BF4-ben, meg hogy antiair tankom van, de hiába, meg a melltaartója sem gombolódott ki! Szóval mindenkinek jól esik az elismerés, nekik is, nem baj az.
Egyébként látszik, hogy itt a BF1 nem a statpadderkedésről szól, egy zászló foglalásért jár 600 pont ha a leader bejelöli, egy enemy ölésére pedig 100-300, attól függ, a PTFO a lényeg Srácok!
Nálam a ping változó a szervereken, 35-80 körül mozog. Az, h fal mögött halok és shotiból is 2 lövés kell néha közvetlen közelről, már nem lepődöm meg. Az pedig, h 1895-ös csipával átmegy a fején a golyó 3-4x egymás után, azt inkább hagyjuk.
Nekem eléggé hiányzik a BL (nem gondoltam anno, h ilyet fogok írni), meg a custom szerverek. Pl. a medáloknál mennyivel egyszerűbb lenne a pistol only, inf only, sniper limit 2, stb.
De majd meglátjuk, Procon nem lesz, ezáltal pluginok sem, @kick és társai sem, hát nem tudom...
Ettől függetlenül ma, ha minden jól megy, akkor átlépem a 100 órát, utóbbi napokban szinte csak idegbaj volt vele, de ezt betudom a hétvégének.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sweet.tv - internetes TV
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851