Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagybá

    senior tag

    válasz zzola #39901 üzenetére

    Azt érzem, hogy inkább az indulatok beszélnek belőled. Persze értem, hogy ideges vagy mert több buggal talákoztál, mint én (szerintem ebből a szempontból szerencsés vagyok), de azért a tényleges javításokat ne vitassuk el a játéktól emiatt.
    Hogy miért jó a spot hiánya? Pont azért amit leírtam az előző hsz-emben is. Nem játszottam, hanem konstans a térképet lestem, ahol minden körülöttem levő ellenfél pozíciója jelölve volt, így gyakorlatilag semmilyen taktikázási/osonási lehetőség nem volt, semmi skill nem kellett az ellenfelek likvidálásához... Ja és a Q-t nyomogattam megállás nélkül...hát nagyon jó volt :/ Sokszor így olyan embereket is jelölt a játék akit amúgy én észre sem vettem volna. Gyakorlatilag a WH kistestvére volt a Q.
    Egyébként én nem érzem most olyan erősnek a recon class-t mint az 1-ben. Persze őket most nem tudod spottolni, de én nem emlékszem arra, hogy 1-ben az alapján nyírtam volna ki őket, sokkal inkább a becsillanó távcső segített. Ami most is jelen van. Plusz nincs sweetspot. Spot-flare is használhatatlan szerintem annyira kicsi a hatótávolsága + sokkal nehezebb használni így, hogy a levegőbe kell lőni. Persze én ennek örülök, mert a spotfesztivál ettől csak csökken. Persze annak nem örülök, hogy van a játékban használhatatlan gadget (nem vitatom el, biztos van aki tudja használni, én nem). Én áttervezném: Egy stream-ben hallottam az ötletet és szerintem jó is lenne, ha a konstans spot helyett egy nagyobb területen egy-két másodpercre lehetne csak látni az ellenfelek pozícióját (mint egy felvillanás), így a területet lehetne nagyobbítani, hiszen gyöngébb a realtime pozíciómutatásnál, illetve sokkal kevésbé hasonlít a WH-hoz.
    "Nem lehet kettőt lépni, hogy egy kispöcsű ne lőjjön le..": van hogy én is hullok, mint az állat, de csak fel kell ismerni a helyzetet és az új körülményeknek megfelelően mozogni és máris jobb vagy :)

    Számomra visszahozta a skilles játékot, szóval királyság!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák