Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    válasz bul07 #39749 üzenetére

    Ahhoz képest, hogy mennyit kinyitottál még mindig szánalmasak a számaid, ez nevetséges :((( Kíváncsi voltam rá mikor írtad, hogy sokat fogsz venni de ez elképesztő, hogy még mindig mennyi hiányzik...
    Akkora hülyeség ez a láda rendszer, eddig nem foglalkoztam különösebben vele de látom kb. sose lehet kimaxolni, pedig te aztán nem szaroztál. Olyan ez mint a lottó, csak erre sokkal több idő megy el.
    Nagyon addiktív és lutri az egész, direkt úgy van programozva, hogy jó sokat kelljen játszani hozzá, aztán dob valami szart (nem mintha a legendary cuccok bármivel is jobbak/hasznosabbak lennének)
    Nagyon rossz irányt vettek a játékok, a fejlesztők ezekkel a nyitogatós marhaságokkal.
    Amikor igazán játszol észre se veszed a fegyver színét, járművét még annyira se ha sokat vagy belső nézetben, tehát totál feleslegesek, bár ezzel gondolom mind tisztában vagyunk.
    A puzzle legalább ad fegyvereket és akkor ki lehet maxolni a fegyvertárat...mígnem aztán rájön az ember, hogy úgyis csak ugyanazt az 5-10 fegyót használja. Sok éve ez megy bf3, bf4 stb stb...
    Én az assignment-eeket szeretem, azokban legalább van kihívás és garantált jutalom (aminek a nagy része mondjuk ugyanúgy haszontalan :D )

Új hozzászólás Aktív témák