- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopke20
újonc
Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem! A tortenet a kovetkezo: 3 honapja vettem egy Hp Envy-m6 gepet win8 rendszerrel nem is volt semmi problemam amig el nem kovettem azt a hibat, hogy frissitettem 8.1re(en marha). Egybol utana azt tapasztaltam, hogy nem tudok jatszani mert a rendszer csak az egyik videokartyat ismeri fel! Nagy nehezen talatam egy drivert ami latszolag megoldotta a problemat de most ugyan az a jatek a ami a frissites elott tokeletesen futott, 5 perc utan kilep es egy rendszeruzenet fogad: "alacsony a memoria..."! A lapozofajlt mar beallitottam a jatek erdeti szoval lovesem sincs, hogy mi lehet a problema!
A gep adatai:[link]Koszonom
-
kopke20
újonc
válasz Buci21 #10862 üzenetére
Szia! Feltelepitettem ezt a virtu Mvpt majd az ujraiditas utan egy szomoru smile fogadott szep kek hatterrel! Csokkentett modban nem tudom elinditani, rendszervisszallitas nem mukodik,telepitolemezem nincs(eloretelepitett gep), es lustasagbol nem is csinaltam magamnak, szoval most meg vagyok love! Valami otlet? Vagy idulhatok Windowst venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest