Hirdetés
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinocchio23
tag
Sziasztok!
Problémáim lennének a Lenovo G500-asommal. Bízom benn ti tudtok segíteni.
Egyik, hogy az ODD-m csak úgy eltünt mindenhonnan. Fájlkezelők, eszközkezelő, de még a biosbol is. Egyszer már volt ilyen, akkor kivettem, visszatettem, és megjavult, de már nem használ. A rendszer is újratelepítettem usb-ről, mert hiába teszek telepítőt a meghajtóba, a biosban nem található meg.
A másik gondom, hogy a touchpad olyan furán működik, hogy ha gépelek, utána az első érintésre nem kattint, az egeret tudom vele elsőre húzni, de kattintani csak második árintésre. Hiába állítom az érzékenységet, ez nem változik meg.
Várom a hozzá értő emberek válaszát!
Köszi előre is. -
Pinocchio23
tag
válasz KurtCobain #16131 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod. Az enyémben ELAN touchpad van. De ettől ki probáltam amit írtál, de nem változott.
-
Pinocchio23
tag
válasz Dell XPS #16136 üzenetére
Kiszeretném egészíteni annyival, hogy olvasgatva még a neten, az eszközkezelőben a rejtett eszközök megjelenítését bekapcsolva látható az eszközkezelőben. De hogyan tudom életre bírni? Mert ettől még sem a bios, sem a fájlkezelők nem látják. Ráadásul a tulajdonságokra kattintva onnan is eltünt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest