Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SP4C3

    addikt

    Nem találtam a "Notebook hőbörgős topic"-ot. Szóval bocsi az OFF-ért.

    Drága paraszt, csökkentett emberünk egy Asus x55a notin WoT-ozik gőzerővel.

    - Celeron 1.7Ghz (dual-core)
    - 2GB DDR3 mínusz a gpu részére fentartott RAM.
    - Természetesen intel integrált grafika 64MB osztott RAM-val, amit win igény szerint kibővít dinamikusan.
    - HDD / kb. 80MB olvasási sebesség

    Eredmény: kőkemény 18FPS átlagban, néha inkább alatta. Hozta a notit, hogy valami nem jó, kikapcsol a gépezet ha tankozni akar, megjegyezte, hogy a kikapcsolást megelőzően FPS drop jelentkezik. Mondom, ez túlmelegedés lesz és a throttling is erre utal, ennek tudható be.

    Láss csodát, igazam volt, az egész motyó belseje így nézett ki:

    Telenor-tól vette, ahol 3 év garanciát ígértek neki, de a szakszervízzel kell egyeztetnie. Fel is hívtuk őket és kiderült, hogy a legközelebbi szervíz a fővárosban van (Beograd). Auséknál viszont 2 év garanciát osztogatnak, természetesen épp lejárt a garancia... Emberünk felkért, hogy rakjam rendbe a masináját:

    A hűtő egyébként NEM javítható, eldobhatóra tervezték, ugyanis nem csavarok tartották össze, hanem le volt sütve a műanyag.

    Na most emberünk szert tett egy asztali gépre, ami már minimum grafikai beállításokkal ugyan, DE 60FPS átlaggal képes futtatni ezt a sz@ros játékot, amibe már vagyonokat ölt (vegyünk WoT-ban aranyat, jó pénzért).

    Erre az illető rávágja, hogy hát ez neki nem tetszik, mert a játék nem fut simán FULL/MAXED grafikai beállításokkal. -Semmi gond, mutatom neki az alkatrészeket, hogy mi lenne képes a wot fullmaxed futtatására szaggatás nélkül.

    Mutattam neki egy i5-3330-at, amit a WoT oldalán ajánlanak 170€ használtan. Emberünknek elakadt a szava és felháborodásig jutott, amikor megmutattam a második alkatrészt egy ASUS Gtx 660ti 2BG 192bit GDDR5 személyében és ez így folytatódott tovább. . . amíg egy mondat hangzott el az IQ betyárunk szájából (telefonon): "Akkor jó lesz nekem az én gépem (értsd: a kis leszúrt laptop), mert azt tudom, hogy megy.

    Nálam itt pattant a kupak, és csak annyit mondtam, hogy jólvan és elköszöntem tőle.

    [ Szerkesztve ]

    -JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

Új hozzászólás Aktív témák