Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 64b0r

    aktív tag

    Sziasztok!
    Remélem belefér a fórumba a függetlenítés téma, az úgyis csak járulékos része a problémának. Fater feltett egy olyan kérdést, amire nemhogy a választ nem tudtam, de még elképzelésem sincs, hogy mi lehet a magyarázat rá, remélem van errefelé valaki aki ért annyira a külföldi rendszerekhez, hogy tudja a választ.
    Szóval Apum kint dolgozik Angliában, és elromlott a mobilja, az ún. "3" cégnél van előfizetése. Mivel telefonálni akart addig is, amíg javítják, áttette a kártyát egy másik mobilba, ami kártyafüggetlen volt (ez egyébként egy régebbi SE volt). Viszont a telefon azt írta ki, hogy tegyen be sim kártyát. Áttette egy másik telefonba, szintén függetlenített teló (siemens egyébként), ez meg azt írta ki, hogy kártyahiba. Másik 3-as telefonba átrakva gond nélkül ment a kártya. O2-es és Orange-os kártya pedig ment a SE és siemens telókban is, szóval a telefonok jók voltak.
    Az a kérdés, hogyha függetleníteni akarja a telefont, akkor nem fogja tudni használni a 3-as kártyával többé? Ez hogy lehet? :F
    Előre is köszi a válaszokat.

    On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

Új hozzászólás Aktív témák