- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Mikor lenne érdemes gondolkodnom vízhűtésen? Ha sok pénzem van?
-
freaghill
őstag
válasz pocokxx #8123 üzenetére
Ha van xp-hez és lenn van, akkor azt a drivert szedd le, és csináld amit írok.
Start->Számítógépre jobb klikk->Kezelés->Eszközkezelő->Videókártyákat lenyitod->Jobb klikk a karira->Illesztőprogram frissítése->Illesztőprogramok keresése a számítógépen onnantól meg remélem boldogulsz.
Remélem segített. -
freaghill
őstag
Valaki meg tudja mondani ez most mi?:S
Vettem egy 2 gigás 800mhz-es ramot az 1 gigás 533 mhz mellé és most azt csinálta, hogy nem ment át a windowson. De most csak a 2 gigást használtam. Most reggel elindítottam a gépet és nem ment át a bioson. Hála Istennek ezt azzal meg tudtam oldani, hogy kiszedtem a 2 gigást és visszaraktam a gyári 1 gigást, és így már ment. Utána kikapcsoltam, beraktam a 2gigást és utána szépen elindult. -
freaghill
őstag
Ez nem tudom, hogy idetartozik-e, de egy számnak a címét szeretném megtudni. Neten rákerestem de nem az a szám. Legalábbis én nem azt hallom ami a sorozatba van.
Szóval, http://www.youtube.com/watch?v=k0725_QWT2c 5:33-nál -
freaghill
őstag
Azt meg lehet csinálni, hogy ha lejárt az internet hűségideje, akkor lemondjuk és a családba más nevére iratjuk ugyanarra a címre a netet, mindezt úgy, hogy új belépők legyünk?
-
freaghill
őstag
Vettem egy Intel Pentium Core2Duo E6600-as procit, gyári hűtővel. Milyen hűtőpasztát ajánlotok? Mennyit kell rakni?
-
freaghill
őstag
Rendben. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
freaghill
őstag
Van itt valaki aki tud olyat aki hallott már róla, hogy valaki látta, hogy egyik ismerősének a....
Na jó, ennyi a viccről
Szóval, az lenne a kérdésem, hogy láttatok e már olyat, hogy autóba faló fejegység volt a gépbe szerelve, és működött is. Lehet ilyet venni? Vagy magamnak kell csinálni?[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Segítségeteket szeretném kérni, mert már teljesen ki vagyok...
Adott egy 775-ös lap (Fujitsu Siemens D2312A3) alapból volt benne egy Celeron d390 (3.4GHz) proci + egy hűtőbordás hűtő.
Nos, vettem egy Intel Pentium Core2Duo E 6600(2.4Ghz)-et gyári Intel hűtővel, és az a gond, hogy amivel lefogatom a hűtőt, nem passzolnak az alaplapra, kisebb az új hűtő, mint a régi.
Bicosabb procit meg nem szeretném egy olyan ratyi hűtőbordás hűtővel futtatni.
Tipp? -
freaghill
őstag
Épp, hogy az Intel a rövidebb
Így néz most ki.
Bekapcsoltam, el se indult a 12cm-es hűtő. Megnyitottam a firefoxot, egy két oldalt nézegetek és máris beindult. Szerintetek terheljem, vagy inkább vegyek egy hőcsövest és majd azzal?Gyuszi 78 Az előbb nem azt mondtad, hogy ne azzal szembe legyen?
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz Gyuszi 78 #8916 üzenetére
Csináltam egy kis stabilitástesztet.
-
freaghill
őstag
Érdemes lenne, hogy vegyek hangkártyát, ha van intergrált, vagy nem éri meg?
balikabo: én személy szerint tápra gyanakszom, de várd meg, hogy az okosok mit írnak
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz BigDarkJoy #9288 üzenetére
azért ennyit én nem akarok (nem beszélve arról, hogy tudok) költeni
-
freaghill
őstag
válasz BigDarkJoy #9292 üzenetére
nekem most intergrált van, és ezen gondolkodtam, hogy veszek egyet, csak nem tudtam, hogy érdemes-e vagy sem, lesz-e annyival "élvezhetőbb" a zene.
-
freaghill
őstag
Hogy kell felrakni egy másik op rendszert a mostani mellé? Gondolom másik partícióra, de akkor ennyi is lenne? Indításkor mindig megkérdezi majd, hogy mit akarok indítani? A mostaniba szeretném feltelepíteni a másikat.
-
freaghill
őstag
Hali skacok!
Egy újabb problémával fordulnék hozzátok. Bátyám kapott egyik ismerősétől egy winyót, ami elég faszán működött, csak annyi volt, hogy ha leindítottad a gépet akkor bootolásnál kattogott hatot.
Na, az lenne a gond, hogy telepített pár frissítést win7 alá, újraindította, és utána ezt a kép fogadta. Szóval semmi kékhalál és utána, hanem újraindításnál... Ötlet? Annyi a hdd-nek? Elektronikával lehet a gond?:S -
freaghill
őstag
Tudom nem nagyon tartozik ide, de szerintetek érdemes lenne oktatót váltsak? Most tanulok vezetni, most lesz szerdán 5 hete, hogy elkezdtem, és akkor lesz meg a 8. vezetési órám a 30ból. Én kevesellem, mert mondta a kresz oktató csaj, hogy úgy szokott lenni, hogy egy alkalom 2 óra és heti kétszer szokott lenni.
Na, ha megnézitek, én kevesebbet vezetek jóval. -
freaghill
őstag
Érdemes lenne ezt megvennem?
Jelenleg egy ATi Radeon HD 4350 512MB-om van
Lehet, hogy csak egy plusz tápot kell adni rá, hogy működjön?[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Hali!
Szereztem egy-két alkatrészt és nekiálltam egy gyenge kis netezős gép építéséhez.
Na, az a gond, hogy rákötöttem a régi lapra a powert meg ezeket, meg a hdd-t az alaplapra. Bekapcsolom, világít 2 LED, de a vinyó nem pörög egyszerűen fel.
Lehet a vinyóval van csak valami?
Amúgy a power kábelnek 2 tüskére kéne rámennie, vagy hogy van? Mert mintha egy le lenne törve. -
freaghill
őstag
Szereztem egy-két használt pc cuccot, és most megpróbáltam életem első gépépítését. Sajnos elakadtam ott, hogy nem mutat képet.
Pár hónapja még ment a gép, csak másik táppal. Próbáltam először intergrált videókártyáról, de úgy nem adott képet, gondoltam akkor egy cmos reset megoldja. Elem ki, elem vissza, még mindig semmi. Ráraktam egy videókártyát, arra kötöttem a monitort, így se. ötlet?
Vidi (vinyót nem tudom miért nem pörög fel, majd szerzek másikat.) -
freaghill
őstag
Na, van egy gép amit úgy dobtam össze. Előtte ment ezekkel a ramokkat meg procival, csak most szereztem egy tápot amit rá is raktam. Tápra kellett vegyek átalakítot, mert 20 pines volt nekem meg 20+4 pines kell. Ráraktam, összekötöttem, elindítom, semmi kép. Gondoltam megpróbálom úgy, hogy videókártyáról, mert előtte is azon ment mielőtt szét lett szedbe. Beleteszek egy videókártyát (jót, most is azt használom) , rákötöm a monitort, elindítom a gépet és nincs kép.
Ötlet? Ram előtte szuperált. Táp pörgette a vinyót, venti is forgott. -
freaghill
őstag
Legyen valaki szíves erre valamit mondani.
-
freaghill
őstag
Hali!
Ebay-ről szeretnénk rendelni valamit. Postaköltség valójában annyi amennyi ott van, hogy Versand? Vagy jön még rá valami ár?
Az egész akkor a termék ára + versand?
Erről lenne szó.
Nokia 5800 XpressMusic
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest