- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MineFox54 #89800 üzenetére
A kérdés igazából az, hogy miért nem a "szaktopicba" írtad be a kérdést.
-
Satyricon
addikt
válasz Ricardo128 #89786 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
demmer123
őstag
Érdemes lenne lecserélnem a jelenlegi ssd-met?
Gyorsaságban észrevehető lenne vagy fölösleges?
Jelenlegi
Kingston SSDNow V300 60GB
olvasási sebesség: 450 MB/s
írási sebesség: 450 MB/s
Ez a régebbi verzió nem az új amelyik 50 Mb/s -re van butítva
Ezt néztem ki
SAMSUNG 120GB 850 EVO
SSD max írás: 520 MB/s
SSD max olvasás: 550 MB/s -
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, nem tudtam, hova máshová illene a problémám.
Néhanapján ezt a hibaüzenetet kapom:Meg tudná mondani valaki, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm! -
SP4C3
veterán
válasz szlovibuki #89807 üzenetére
update.exe -.-
Valamelyik programod frissíteni akarja magát, csak hiba kerül a gépezetbe. :S
Memory reference errornak hívják és gyakorlatilag rengeteg dolog okozhatja.
Pl. nem megfelelő utasításkészlet (ha újabb géped van, akkor ezt kizárhatod)
Memória modul hibás (ha újabb géped van, akkor ezt kizárhatod)
Szoftveres hiba is lehet, gondolok itt oprendszer...Vagy csak egyszerűen sz@rul van megprogramozva az a szoftware-d ami épp frissítgetni akarja magát.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
spista222
addikt
Nem volt véletlen kártya csere Nvidiáról AMD-re vagy alaplapira?
Én akkor kaptam ilyet amikor az Nvidia kártya drivere+programjai még fent volt de a kártya már nem volt a gépben.Természetesen lehet hogy teljesen más okozza.
[ Szerkesztve ]
-
Kispaprika
tag
válasz Potyka03 #89787 üzenetére
Én a recuva programot ismertem,ha nem lenne jó,hátha ismer valaki mást,én formázás után hoztam vissza letörölt képeket ezért gondoltam hátha jó lesz neked is.
Letörölt képeket az úriember és a szemetesből nem tudja visszahozni valakinek ötlete?
Recuva nevű programot ajánlottam,de nem volt jó elmondása szerint.Valakinek ötlete más valami? -
Kispaprika
tag
Általában mikor,milyen tevékenység közben jelenik meg a probléma?
-
sutyesz96
őstag
válasz Kispaprika #89810 üzenetére
Nekem is recuva segített anno, szvsz ha az nem hozza neki vissza a fájljait, akkor semmi.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
harcikoca
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy normális vírusírtót win10-re? tegnap felraktam a gépre, és fél nap alatt annyira összeomlott a rengeteg semmiböl jövő telepítéstől meg programtól, hogy mára használhatatlan lett.
AMD+Ati powee'R
-
Kispaprika
tag
-
demmer123
őstag
Tavaly szeptemberbe innen Sipi85 kollégától vettem alaplapot illetve procit de nem küldött számlát garancia levelet semmi féle ilyesmit pedig a hírdetésbe 3év garancia szerepelt most el szeretném majd adni őket ilyenkor mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz demmer123 #89818 üzenetére
Amíg itt beszélgetünk, már írhattál volna neki egy privit. Nem ismerem, de kétlem, hogy át akart volna verni. Arról nem is beszélve, hogy tényleg azonnal kellett volna reklamálni papír ügyben, ahogy MurdR mondta.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Aureal
senior tag
MPC home cinema lejátszóban melyik video render profilt érdemes kiválasztani és milyen VMR opciókkal? Köszi!
-
Aureal
senior tag
válasz sutyesz96 #89812 üzenetére
Hát én pl. jártam úgy recuveaval hogy véletlen törlés után rögtön észbe kaptam és indítottam a scannt, de hibába nem volt felülírás, az adott mappában jónéhány fájlt helyreállíthatatlannak jelölt meg és az vele a gond hogy ki sem lehet kényszeríteni hogy mégis próbálja már meg a helyreállítást azokon is.
Én meg sajna sok éve rászoktam a SHIFT+DEL kombinációs törlésre, amivel rögtön töröl , nem lomtárazik a win, de hozzáteszem eddig 2x volt 5-8 év alatt csak hogy véletlen töröltem, tehát inkább ésszel törölget az ember mint ész nélkül. -
Kispaprika
tag
válasz Potyka03 #89787 üzenetére
"képeket szeretnék visszahozni,de nem találja,19.-ei dátumot nem talál,csak 20.-ait és 18.-ait...."
Azért írtam ki ide,hátha van valaki okosabb, aki tud tippet adni.Kinek jó, kinek nem,én meghajtó keresést csinálnék.Ez csak egy tipp volt,ez volt az ötletem beírtam ide, hátha jön más hozzászólás,más ötletem nincsen sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
zozzo698
tag
Sziasztok, a lányomnak összetört a tabja... Amit játszott rajta(dragonstory) azt valahogy át lehet menteni másik eszközre. A tab bekapcsol csak az érintő nem reagál.
tel.:0630 942 (79) 13
-
MurdR
veterán
válasz zozzo698 #89823 üzenetére
Látszik a kijelző? Mert ha csak a digitizer ment tönkre, akkor OTG kábel+egér kombóval tudtok rajta huligánkodni.
Maga a játék nem felhőbe ment? Ha nem, akkor egy backupot kell csinálni a játékról, és az menti elvileg az összes adatot hozzá.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
stigma
addikt
Sziasztok. Adott egy asztali gép, amin 2 db CRT monitor van rákötve.
Az alábbi hibajelenséghez kérnék segítséget, hogy mtől lehet, mert szerintem VGA gond lesz.Pontos HW-t nem igazán tudok, de azt igen hogy Giga P67-es gép, SB i5-2300-as proci, 2x4GB ram....Itt sajnos jó lenne ha tudnám a VGA-t milyen típus, de majd utána járok.
Eddig ilyen gond nem volt, ezért az eddig fenn lévő drivert szinte biztosan kilőhetem, ugyanezt műveli ha 1 monitorra kötöm. Kábelt még nem cseréltem, de lehet azzal lesz, lehet még a hiba?
A gép nincs netre küldve tehát onnan nem kaphatott be semmi vírust.Másik probléma az, hogy az 1.es képen látható hibajelenség jön elő néha néha. Ebben 2 db M-Audio profi hangkártya van, amin hangfelvétel készül, és néha ezzel a hibaüzenettel jön a képen látható kékhalál.
Pontos Bsode Code :116 =>Erre google valami clean fix hibát dobott, ezekben kérem a segítséget , bárkinek hasonló előfordult írja meg nyugodtan, akár privátban is.
Segítséget előre is köszönöm.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz pzolika9512 #89827 üzenetére
de igazad van, mèg a règi szèriás hp-k
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Volt itt korábban egy cikk, talán év elején vagy nem tudom, ami arról szólt, hogy hogyan lehet az ilyen reklám nyomkövető rendszereket letiltani a böngészőben. Bejöttek sorban a listában ezek a kereső szolgáltatók, majd úgy kellett letiltani sorban.
Ezt a linket meg tudja adni valaki?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
arni1
aktív tag
-
Bandee2
tag
Sziasztok! Windows 8.1-et használok és egy ideje nem jön be a Windows Update, se a Gépház. Hiába kattintok rá, nem történik semmi. Nincs bekapcsolva az auto-frissítés. Neten eddig nem találtam rá megoldást. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy Asrock z77 extreme 4 alaplapom és egy Corsair Carbide500r pc házam.
Az alaplapi jack dugajra egy pc hangfal pár van dugva, az előlapi (Carbide 500r) pedig egy fejhallgató.
Alaplapi hangkártyát használom értelem szerűen.Az volna a kérdésem, hogyan lehet azt megoldani, hogy ne kelljen kihúzni a fejhallgatót ahhoz, hogy a hangfalakat használni tudjam? Realtek HD hangkezelő a szoftver ami vezérel, de nem találok benne olyan opciót, hogy szoftveresen tudjam vezérelni éppen mi szóljon.
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
unravel
őstag
Heló
Nálatok megy a community.spotify.com weblap?
Nekem nem jön elő, pedig az Is it down right now? szerint megy.
¯\_(ツ)_/¯
-
Predator2
addikt
válasz spista222 #89841 üzenetére
De én nem szeretném, ha egyszerre mind a kettő szólna, én csak azt szeretném, ha nem kéne kihúzogatni ha ha épp a fejhallgatót szeretném használni.
Unravel
Nálam megy [link]
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Van még olyan cég, aki hasonló szolgáltatást nyújt, amint anno az Onlive volt a Sonytól?
Szóval ez az ún. "felhő" alapú játék szolgáltatás érdekelne. Van-e még ilyen? -
jozsi0104
tag
Sziasztok
Az számítógépemet több ember használja.
Mit tudok tenni hogy ne tudjanak törölni,telepíteni?
Csak én
Win 7 rendszer[ Szerkesztve ]
Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
spista222
addikt
válasz Predator2 #89842 üzenetére
Azt hittem hogy a hangfalon van kapcsoló amivel bármikor "elhallgattathatod". Így az nem szól hiába van rajta jel. Amikor meg kell akkor bekapcsolod és az szól a fejhallgató mivel nincs a fejeden az nem baj ha szól amikor a hangfal is.
Másik megoldás
Ha kapcsolgatni szeretnél akkor lenni kell olyannak hogy "lejátszási eszköz - az első és hátsó kimeneti eszközöket egyszerre két különböző hangforrás lejátszására állítja."
Ezt választod ekkor megjelenik egy hangfal és egy fejhallgató a felső sávban és ott jobb klikk arra amelyiket hallgatni szeretnéd "alapértelmezett eszköz kiválasztása".
Ha ott nincs akkor a Windows hangerő szabályzóra jobb klikk lejátszóeszközök és ott alapértelmezettnek teszed amelyiket akarod hogy szóljon.jozsi0104 létrehozol egy olyan fiókot ami nem rendelkezik rendszergazdai jogokkal. és minden olyan könyvtárat amit nem szeretnél hogy módosítsanak csak rendszergazdának állítod be írhatóvá.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
-
jozsi0104
tag
válasz Ricardo128 #89847 üzenetére
Ha nem hozok létre másik fiókot akkor nem lehet megcsinálni?
Rendszergazda beállítást más hogy lehet csinálni?Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
Armahun
addikt
Holnap szombaton szombat lesz?
Mármint nyitvatartás szempontjából.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest