Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz King Unique #123485 üzenetére

    "Az eredeti kérdésedre pedig kaptál itt választ, kiderült miért nem jelentek a lomtár rejtett mappái, amik a megfelelő beállítás után már lám megjelentek."

    Ez nem igaz, mert nem állítgattam semmit, azok mindvégig be voltak állítva (még a rendszerem telepítésekkor, kb. 2 éve.).

    A vita tárgya nem az volt amit Geth írt régebben nekem, hanem az, hogy: "Miért jobb az, ha én állítgatom a jogosultságokat, mintha ideglenesen egy külső programmal, ritkán felülbírálom azt?"

    Az szerintem sokkal rosszabb, ha belepiszkálok a jogosultságokba, mert az állandóan megmarad és permanensen csökkentheti a rendszer biztonságát, mint az, ha egy 3. party programmal ritkán felülbírálom azt. A külső program használata egyedi esemény, ritkán történik, míg a jogosultság állítgatás viszont véglegesen leronthatja a rendszer biztonságát malware támadáskor.

    A fejcsóválás pedig azért volt, mert nem a rejtett könyvtárak, fájlok és a rendszer fájlok mutatását kell engedni. Nem az a válasz az eredeti kérdésemre. (Ha a jogosultságokat úgy piszkálom meg, hogy hozzáférjek a $RECYCLE.BIN teljes tartalmához, akkor sem fogom látni a kérdéses könyvtár tartalmát a lomtárban, mert az a $RECYCLE.BIN-en és nem a lomtáron belül van. Azaz, ha engedélyezem a hozzáférést akkor sem fogja törölni annak tartalmát a rendszer.)

    Az eredeti kérdésemre a válasz röviden az, hogy a $RECYCLE.BIN nem egyenlő a lomtárral. A lomtár a $RECYCLE.BIN egyik alkönyvtára. Erre nem gondoltam.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák