- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Aktív témák
-
Kezdő vagyok
őstag
Megjegyzem,az eseménynaplóban leírtak alapján jöttem rá,hogy pl.a SuperAntiSpyware eddigi verziója meg a Spyware Terminator nem egészen kompatibilis a Windowssal.
Azóta találtam kompatibilis verziót a Super-ra -
Lenry
félisten
válasz Kezdő vagyok #7800 üzenetére
tökmindegy. nem okozott hibát, lassulást, semmi ilyesmit. tök fölösleges vele foglalkozni, még ha ki is irtod, akkor sem fog az égvilágon semmi változni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
addikt
Hi!
VLC sap protokol HD stream szaggat,de csak az én gépemen.Mozgásoknál csíkos lesz a kép beakad.Sima HD filmnél semmi.
proci 60% memória mint égen a csillag,nem tudom mi lehet a bajÖtlet?
-
Kezdő vagyok
őstag
Valami tippetek 64 bites uninstall progira,win 7-re esetleg?
-
Lenry
félisten
válasz Kezdő vagyok #7804 üzenetére
programok telepítése és törlése?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
djxp01
senior tag
Legújabb trial everest - Gigabyte DS4 2.0 F14es bios - Q6600 @ 3200 - Ninja 2 B hűtő (sose volt baj vele) egy kis prime95, vagy magasabb kinti hőmérséklet esetén ilyet produkál a rendszer:
Valami megoldás esetleg?[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2005-07-05
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy k630i-be való aksi kb mennyibe kerülhez ? Milyet érdemes bele venni ( ha lehet választani ... ) ?
A választ előre is köszi !
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valahogy be lehet-e állítani a Jetaudio-t úgy, hogy ha a megnyitás gombra kattintok, akkor abba a mappába tegyen automatikusan, ahonnan az előző (éppen lejátszott) zene van? Mert néha oda tesz, néha meg a dokumentumokban lévő "alap" Zene mappába, és ilyenkor válthatok manuálisan...
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
A Microsoft ingyenes vírusirtóját használom,hogyan kell vele átnézetni az Office-outlookban lévő leveleket? Csak az outlook.pst.-t nézessem át vele?Fontos lenne,valószínű onnan jött valami,újra is raktam a rendszert. -
veterán
Sziasztok
Ti melyiket választanátok?
- HP 73GB 15000rpm SCSI SAS 3,5"
- KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V+
iPhone 13 Pro Max
-
csdm
senior tag
Hali!
FSP ATX 400 pnf tápom van, és készülök venni egy Thermaltake V3 Black E. házat.
Ilyen lapot tennék bele. A kérdésem, hogy Elegendő hosszúak-e a tápom kábelei egy a V3-as házba. Tudtommal a 4 pin az rövid lenne, de a 24 pines kábelre pontosan nem tudta még senki megmondani, hogy elegendő hosszúságú avagy sem. Ebben kérnék segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz jozsi252 #7815 üzenetére
SSD
véletlen elérésben gyorsabb, nem kell hozzá külön SCSI vezérlőt venni, kevesebbet fogyaszt, halkabb, kisebb, nem melegszik annyira.a vinyót akkor ajánlom csak, ha már van SAS vezérlőd
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
használ már valaki USB3 at? tapasztalatok érdekelnének!!!
-
FRENK1988
veterán
válasz VinoRosso #7819 üzenetére
nem biztos de azért már inkább egy ellenőrzött és meg megbízható gyártótól vásárolnék. Ha csak nem a nagyobb üzemidő érdekel akkor vennék utángyártottat
jozsi252: Csakis SSD. Soha nem látott gyorsaság lesz úrrá a gépeden Még egy Raptorhoz képest is[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
.: JuSzT :.
addikt
Sziasztok.
Egy netbookra szeretnék win7-et rakni.
Kérdésem, hogy miként tudok egy pendriveot úgy formázni, hogy utána arról bootoljon a netbook ?
illetve van még egy olyan kábelem, ami SATA -to USB átalakító, tehát adott esetben az én vinyómról is tudna menni a telepítés. Csináltam erre egy külön partíciót. Szerintetek így látni fogja a netbook a vinyómat usbről és menni fog a telepítés ?
Üdv
-
Jarod1
addikt
válasz .: JuSzT :. #7822 üzenetére
vaci új laptop? milyen típus? van ami tud bootolni USB ről, de mint az enyém az sajna nem,
biosban nézd meg.... -
fastleslie
senior tag
Én is oskat próbálkoztam, Win7 telepítés segédprogival stb. stb. A végén a Vistához ajánlott parancssoros változat vált be, eltérés mindössze annyi, hogy a Win7 lemez tartalmát másolod fel.
[link]
És félbe ne hagyd!!! Akár a pendriveot is használhatatlanná lehet tenni! -
fastleslie
senior tag
És még valami: Mivel USB-s merevlemezként fog viselkedni, semmi akadálya utólagos mahinálásnak pl. a szabed helyre kigyűjtheted a saját drivereidet, legfontosabb segédprogramjaidat is!
-
Entryy
aktív tag
Hali!
Tudnátok segíteni,hogy melyik az az autó szimulátor amelyikben benne van a Lausitz -i Eurospeedway pálya?
Köszönöm!
Ajánlom figyelmetekbe:
www.eco-marathon.hu
[link][ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
addikt
válasz fastleslie #7826 üzenetére
Köszönöm, ez nem tünik nehéznek.
Szóval ha nem akar magától arról bootlni, akkor ezeket kell megcsinálnom. Ez gondolom a mostani Xp futattása alatt is müködik ?!
üdv
-
fastleslie
senior tag
válasz .: JuSzT :. #7828 üzenetére
Persze! Viszont ha jól tudom XP nem formáz pendrive-ot NTFS-re! De ezt egy Vistás gépen megteheted, (vagy Win7)!
-
addikt
válasz fastleslie #7830 üzenetére
Na ilyen gépem pont nincs
Akkor marad az alap usb boot.
-
fastleslie
senior tag
válasz .: JuSzT :. #7828 üzenetére
Magától nem fog "akarni" BOOT-olni peniről, mert ahhoz kell neki bootszektor... Ezért ez az egész parancssoros dolog. Vigyázz! Ne add fel menet közben, mert ha kilőtted a fájlrendszert és nem aktiválod újra, akkor izzadhatsz a pendriveod miatt. (még visszahozható akkor is, de okoz pár kellemetlen percet!)
-
fastleslie
senior tag
válasz .: JuSzT :. #7831 üzenetére
Haver gépe, nyilvános helyen lévő gép...? Esetleg segédprogival?
-
fastleslie
senior tag
válasz .: JuSzT :. #7831 üzenetére
Partition magic vagy hasonló?
-
addikt
válasz fastleslie #7834 üzenetére
Ilyen programom van, ezzel is megoldható ? De ha minden igaz akkor a pendriveot egy másik gépen megformázzák NTFS-re, és csak utána kerül hozzám.
igen, ezzel tudom hogy kell ntfs re formázni
[ Szerkesztve ]
-
fastleslie
senior tag
válasz .: JuSzT :. #7835 üzenetére
Akkor pedig gond egy szál sem!
-
addikt
válasz fastleslie #7836 üzenetére
tehát ha már ntfs, akkor Innen nagyjából az 5. lépéstől kezdődik a játék ?
-
addikt
válasz fastleslie #7836 üzenetére
-
xrvman
őstag
válasz huskydog17 #7594 üzenetére
esetleg meg az lehet gond hogy mind a ketto aktiv particio. Primary lehet ketto is de akriv csak 1egy
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Nem tudtok jó internet szolgáltatót ajánlani?
A mostanival az a gond, hogy pár másodpercre megáll aztán megy tovább rendesen.
A mostani 2megás , 200-250-el tudok maximálisan letölteni.
Az a lényeg, hogy ennél gyorsabb legyen és mindig lehessen internetezni, ne legyenek kihagyások szünetek stb.
Ja és 3-4ezernél ne legyen a havidíj több. (a mostaniért kb3.5 ezret fizetünk.)
köszi
üdv."Pain is temporary Victory is forever"
-
válasz killergyuszi #7840 üzenetére
Nem írtad, h milyen település de ha van akkor Digi, best of
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
válasz killergyuszi #7842 üzenetére
Diginek 2 féle nete van. A pppoe, ez a gyors 85 Mbit/s-ig le és 35-ig fel. Itt csak egy utp kábelvéget kap a páciens. A másik a modemes. Ezt nem ismerem, 4/1-es a max sebessége. Nálam vagy 3 éve van digi és ha összesen 3 napot nem ment akkor sokat mondok. Amit te mondasz, h nem kábelről jön, az meg a tv-jük
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Op rendszer: Win 7 32bit
Probléma: A taskbarom bal oldalt van, auto hide funkció on (laptop wide miatt..), és mindig dupla olyan vastagon szeretném, mint amilyen. Tehát unlock taskbar, kihúzom, és lock taskbar. De egyszerüen csomószor visszaáll az eredeti hosszára, én kattintgathatok újra hogy olyan legyen.
Megoldás hogy olyan széles maradjon? -
fastleslie
senior tag
válasz .: JuSzT :. #7837 üzenetére
Nem! a 2. lépéstől, hogy parancssort indítasz cmd..., kiadod a DISKPART parancsot...
-
fastleslie
senior tag
válasz .: JuSzT :. #7838 üzenetére
Ez az ami nekem (sem) jött be...
-
kavboy
tag
Hali Mindenki!
A helyzet a kovetkezo: a vb meccseket neznem magyarul angliabol de ugye alapbol nem megy IP korlatozasok miatt. Van egy magyar proxy szerver amin keresztul kapok magyar IP-t meg minden (legalabbis nagy oldalak mint pl a www.whatismyip.com vagy stayinvisible.com is igy latjak) ellenben megsem megy a dolog, mert valamiert mind a telesport mind a sportgeza oldala kiszurja, hogy nem otthonrol vagyok... Miert?? Mi a fenet nez / lat meg? Toroltem a browser historyt, kukikat, mindent. A location-t a windowsban atallitottam magyarra. Mit nezhet meg? Honnan tudja, hogy nem Mo-rol vagyok?
Koszi!vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
megint én
őstag
Sziasztok emberek!
Nem tudom ide vág-e a kérdés, de nem találtam jobb helyet neki.Mennyit fogyaszt egy klíma úgy KB.?
Hűtőteljesítmény: 2,35 kW
Maximális teljesítményfelvétel: 815w
"A" energiaosztály (szóval allítólag nem veszi föl azt a 815w-ot)
Csak éppen nagyon nem vagyok otthon a témában.Próbáltam a googl-t is, de semmire sem jutottam. Csak arra, Hogy az "A" energiaosztály akár 40-50%-kal kevesebb áramot vesz föl mint amennyi rá van írva!
Az anyóséknál lakom, és már az őrületbe kergetett!!! HELP!
Remélem nem valami észtveszelytően sokat fogyaszt.
Habár azt nem is hinném, mert Anyukámnál 2 légkondi van, és 16K-t fizet. -
Miért nem tetszik elolvasni az oldalt?
"A világbajnokság élő mérkőzéseit és újra megnézhető összeállításait - a jogtulajdonos kérésének megfelelően - csak területi védelemmel (IP-szűréssel) tudjuk közvetíteni. Ez azt jelenti, hogy a Magyar Televízió kommentátorainak hangjával ellátott meccsek csak és kizárólag Magyarország területén láthatók.
Az Európai Köztelevíziók Szövetsége (EBU) azonban lehetőséget biztosított arra, hogy kiküldjünk egy magyar hanggal ellátott videójelet, amelyen keresztül a külföldről érdeklődő felhasználók is megnézhetik a mérkőzéseket.
Erre a linkre kattintva jutnak el az EBU honlapjára, ott pedig a bal alsó menüben a "TV Channels 01-12 OFF" résznél az MTV logójára kell kattintani."
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest