- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Janby
tag
válasz CoolMan #43742 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Mondjuk van még a tarsolyban néhány homályos folt Az egyik,hogy ha az összerakott konfigot el akarom indítani, akkor -bekapcs. gomb hiányában - az alaplapi PWR pineket kell összezárni(valamilyen fémes tárggyal.talán )?És ilyenkor a leállítás is így történik?Bár ,gondolom ez bios beáálítástól is függ, hogy hány mp-ig kell csinálni.
Ésmégeggy.Az mindegy ,hogy a használni kíványt billentyűzet USB-s,vagy PS/2-es?Thx
Jani
I AM:D
-
ALI_G
veterán
Hello,
próbáltam telepíteni windows 7-et egy régebbi asus laptopra (2 különböző újraírható lemezről - MSDNA eredeti), de nem olvassa be a DVD-t, a meghajtó jó mert filmes DVD-t beolvasott.
Mivel tudnék próbálkozni?Janby: én csavarhúzóval szoktam rövidrezárni a pwr-t, leállításnál csak elég ha lekapcsolod a tápot.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Realradical #43753 üzenetére
Köszi, jó ötlet, de nincs akkora USB kulcsom. De még lehet kölcsönkérek...
kérdés: mit kell csináljak a laptopon, hogy usb-ről bootoljon? A boot menüben kell legyen olyan, hogy USB, végigmegyek ezen a mókán és kész?
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Másik megoldás, hogy letöltesz egy Win7 installert és indítod a meglévő Win alól. Utána betelepíted ameddig eljut egy másik partícióra. Az installer által kért reboot után a fájlokat már odamásolta magának elvileg. Annyi, hogy az előző Win ottmarad, "piszkos megoldás". XP-vel anno működött.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
gthomas
csendes tag
Hali!
Kis véleményre vagy inkább segítségre lenne szükségem. Adott 3 eszköz (pc, hd tv és házimozi). A szitu a következő: PC-ből megy a HDMI jel a TV-be, hang és kép tökéletes. Viszont, a PC-ből jövő digitális hangot hogyan tudom a házimozin is megszólaltatni? Tulajdon képen nekem a több hangfalas hangzás miatt kellene. A dvd lejátszón van HDMI csati. Ha a PC-s HDMI jelet megosztom egyik TV-be másik DVD-be akkor sikerrel járok? Vagy van esetleg okosabb és egyszerűbb megoldás?
Bocsi, ha nagyon alap dologgal faggatom itt a kedves népet :-) Az építő jellegű véleményeket előre is hálásan köszönöm!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz gthomas #43761 üzenetére
Nekünk tök ugyanez a setup van. HDMI-n megy a film+hang a tv-re , aminek a hangszórója olyan amilyen, viszont a házimozival(amiben beépített erősítő van), rákapcsolsz a TV mode-ra és szépen adni fogja az 5.1-et. Házimozi nekünk SCART-al megy a TV-be, de gondolom mindegy mi a csatoló. Más funkciója az erősítésen/5.1-en kívül évek óta nincs is
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Szeretném ezt a firmware-t letölteni a z Zen X-Fi2 lejátszómra, csak az a gáz, hogy sehol se találtam a neten. Ez az 1.00.10-es verzió érdekelne csak. Tudnátok segíteni? A Creative.com-on nem találtam...
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Satyricon #43763 üzenetére
Pedig még frissebb is van fenn. Vagy csak az 1.00.10 es verzió a jó? A frissebb még jobb nem...? Egyébként, ha újabb van fenn, akkor szerintem a régebbit nem tudod visszarakni.
Szerk.: Na megtaláltam...
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Kommy
veterán
Valaki nem tud abban segíteni, hogyha pl ezt a címet beütöm a bongészőben akkor kiírja nekem az egyes fájlok méretét is. Remélem érthető mit szeretnék.
-
Kommy
veterán
válasz Realradical #43767 üzenetére
Köszönöm.
Meglett igaz nem a leírás alapján, de utat mutatott. Mivel van cpanel a weblaphoz így ott átállítottam, csak eddig nem tudtam , hogy keressem.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
wmv vidó lejátszásához milyen kodecet tegyek fel, ha nem akarok windows media playert feltelepíteni? köszi
XP
-
porpi007
tag
Sziasztok!
Adott a következő konfig:
ASUS P5Q SE2
E8200
HD4850
Hitachi HDT721032SLA360
2gb DDR2 asszem Kingmax
Noname tápBekapcsolás után kiválasztja, hogy vinyoról bootol, aztán bal felső sarokban csak villog a kurzor egy-két percig és csak utána kezd el felállni a windows. Eddig nem csinálta, újratelepítés nem segített.
Az előéletéhez hozzátartozik, hogy tápban venti csere volt és fordítva lett berakva (nem én követtem el): nem szívta, hanem fújta a levegőt. Egy két napig mnet így, aztán elkezett fagyogatni. Akkor megfordítottam a ventit, azóta nem volt fagyás, de így indul a gép.
Táp csere mindneképpen lesz, de a 2 perces kurzor villogást hogyan tudnám megszüntetni?
Előre is köszsönöm!
Babi néni! Magáé a macska?
-
Lenry
félisten
van egy pendriveom, valami ipari programot adtak rajta valamikor, de szeretném róla ezt legyalulni, és rendes pendriveként használni.
a gond, hogy a Linux és a Windows is CD-ként látja a pendriveot.mivel tudnám leformázni?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
wesaaa
aktív tag
szevasztok!
keresek egy zsenit!
miért vna za h a vinyóm 3 részre van bontva...
egyiken van a z xp (20gb-os rész)
a másikon a win developer preview (40gb-os rész)
a harmadik részen meg csak cuccok vannak
és hát nincs a gép bekapcsolása után ilyen boot kép h kilehessen választani h melyik rendszert indítsam.. mi a megoldás??OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
betyarr
veterán
üdv!
a billentyűs topikban nem érkezett válasz,úgyhogy ide is belinkelném,hátha többen látják (és tudnak megoldást). [link]
-
ALI_G
veterán
válasz Realradical #43753 üzenetére
Azt írja, hogy "select disk 1", ahová az 1 helyére be kell helyettesíteni.
Honnan tudom, hogy melyik a a pendrive? Csak a select 1-et engedi, de nem akarom a vinyót leformáznimod: aha, van egy list disk parancs.
[ Szerkesztve ]
-
rigo88
aktív tag
udv
melyik olcsobb?
magyarorszagrol hivni nemetorszagban talalhato magyar telefonszamot (roaming)
vagy magyarorszagrol hivni nemetorszagban talalhato nemet telefonszamot?
koszi a valaszokat, sajna nincs idom utanaolvasni.Dirr
-
wesaaa
aktív tag
-
törölt tag
válasz wesaaa #43780 üzenetére
Ja, ha az XP-t raktad fel később, akkor bukó. Annak a boot managere nem ismeri a későbbi OS-eket, így nem is fogja őket berakni a bootmenu-be. Vista óta eleve teljesen más bootmanager-t használ a MS. Esetleg a W8 telepítőlemezével megpróbálhatod helyreállítani (ha vannak benne olyan eszközök, mint a W7-ében).
-
Lompos48
nagyúr
Nem egészen.
Mo-ról hívni No-ban levő magyar számot a hívónak olyan, mintha a szomszédba telefonálna, a fogadó fizet roaming-fogadó díjat csak.
Német számot hívni roamingot (külföldi hívást) jelent a hívónak, a fogadónak mindegy.Amerikában a legkegyetlenebb a helyzet. Ott bármilyen hívás fogadásáért IS fizetsz.
[ Szerkesztve ]
-
wesaaa
aktív tag
válasz Realradical #43784 üzenetére
akk dobjam be és a dvd-t boot madj repair és akk ott lesz a win8 válasszam ki?
OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
PiE137
senior tag
Sziasztok!
GFWL profilomban szeretnék nevet változtatni.
Böngészőben hiába megyek rá a becenév módosítására, csak kiírja a bejövő oldal címsorában, h "Becenév módosítása", meg mellette egy rizsa vmi Zune neves dologról, de mást nem dob ki....
A játékban pedig a Edit Profil/Gamertag opcióban hibaüzit ír, h nem tudja összehozni a live-al stb. status code:80004005....
Állítólag ha nem engedi, akkor MS pontok kellenek. Azt is vettem, de a helyzet ugyanaz...Vkinek ötlete?
Előre is köszi. -
wesaaa
aktív tag
válasz wesaaa #43785 üzenetére
mindent úgy csináltam a telepítőnél rámentem a parncssorra majd beírtram a bootrec.exe....-t és azt mondta h sikeresen befejeződött
majd restart!!!!! de most meg az xp tünt el és most épp a win 8 működik
na most mivan ilyenkor?OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
Satyricon
addikt
-
wesaaa
aktív tag
jah h előre kellet volna az xp-t majd a win 8at?
ha újratolom a win8at akkor jólesz?OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Adott egy Asus X50SR laptop, néha magától kikapcsolgat, egyelőre én még nem láttam mikor hogyan, de szerintem túlmelegszik. Egy kép az idle hőmérsékletekről:
Ez a pegatron corporation F5SR nem tudom mi lehet szerintem az alaplapi szenzor, ez kisebb terhelésnél pl netezés videónézés felmegy 95-ig is, nem mertem stresszelni mert szeritnem elég magas, szerintetek ez normális ?
[ Módosította: #65675776 ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest