Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sid.:Rc211v

őstag

válasz ollie #2145 üzenetére

megnéztem nyugi.. De sztem inkább te viccelsz vagy nem tudod mi az hogy végig játszás..
    keresd meg : Table Of Contents és alatta ami van irva az az hogy mit tartalmaz ez az irás.. Pl: Red Faction Story , Main characters, Enemies, Weapons, Vehicles, Tactics and Information, Multiplayer stb.. De gondolom már kitaláltad azt hogy itt leirja(sorban) : mi a red faction sztorija, kik a föbb karakterek a játékban, milyen ellenségek vannak benne, milyen fegyverek vannak benne, milyen jármüveket lehet használni, taktikai incormációt ad(segítséget), és Multiplayerben meg a mapok nevét irja le...Szóval ez olyan mint egy readme fájl a játékoknál..minden hülyeség le van irva..ez nem végig játszás..Ráadásul a szöveg legeléjén le van irva az hogy Platform : PS2 ..Szóval iknább te nem olvastad el..(mondjuk van alatta PC-s is de te mondtad hogy az eslő)
    Magyarországon magyar ember magyar fórumon általában magyar leirást keres de ha mégsem akkor oda irja hogy nekem angol kell.. azt hittem egyértelmű

<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //

Új hozzászólás Aktív témák