Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Azon filózom, hogy mit csináljak...vagy mit tudok csinálni.

    Itt aprón egy csávó átvert engem meg még vagy 10-15 usert játékokkal. Megkaptuk mindnyájan a gift-et de pár nap múlva elkezdte a Steam visszavenni őket mondván, hogy gond volt a fizetéssel. Ez volt valamikor...október-november környékén. Furcsa mód tőlem akkor nem vette vissza. Rendes volt..megvárta míg kiakasztom a játékot...aztán kb. 3 hete hozzá sem nyúltam..most épp gondoltam csinálok helyet az SSD-én és letörlöm ( Far Cry 4)..majd jött az üzenet Steam-től, hogy...persze nyugodtan töröld le kisfiam..ugyanis visszavettük tőled.
    Paypal-en küldtem a mánit...természetesen gift-ként. :((( Nem verem magam a földhöz mert amúgy sem tetszett a játék...és tényleg épp törölni akartam...de azért nah..mégiscsak megloptak. ~6000 körül utaltam a csávónak.

    Van bármi esély arra, hogy visszakapjam a zsíros zsebbélelő zsetont...vagy hagyjam a francba. A "rád küldöm a tesákat" c. fenyegetést szerintem már többen eljátszották a userrel...szóval az nem hinném, hogy járható út. Eleve PH-ról már letiltották a srácot, meg ugye ennek már több hónapja is van.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák