Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Halee!
    Kössz tegnap a későbbi válaszokat is.
    Én a procira tippeltem, de akkor tényleg ennyit számít a ram.

    A kedvencek közé elmentettem régebben ezt azt, amit telepítéskor elfelejtettem elmenteni.
    A doc. mappát nem használom, így ez nem meglepő.
    Nos,az a problémám, h volt egy olyan linkem, ahol VGA kártyákat soroltak fel, ha jól emlékszem laptopokba való lista volt, valami mobil szócska is volt a link nevében, na és az a lényege, h alul voltak a szerényebb képességűek, a lista tetején meg a nagyágyúk. Ha jól emlékszem az alaplappal inetgrált VGA-k listája volt ez, de az a lényege, h ha olvastam valahol egy akármilyen számmal ellátott nVidia vagy Ati kártyát pl. laptop-hirdetésnél, akkor ebből a listából ki tudtam keresni, h az mégis hányadik helyen áll, tehát h érdemes e olyan laptopot megvenni, vagy nem. A lista felsorolás tartalmazta a fedélzeti memória méretét is (akár zárójelben a megosztottat), a pixelizék (vertex-shader) számát, ha jól emlékszem még a grafikus processzor típusszámát is talán még, h hány MHz-es a GPU azt is, vagy a memória hány MHz-en megy.

    És mindezt azért írtam ebbe a topicba, mert volt egy ilyen listám CPU-król is, ami tartalmazta a CPU nevét -asszem kábé csak a P4-től felfelé-(pl, Northwood, Prescott, Yonah..), tokozást, mekkora az L2 mérete, hány GHz-es, FSB mekkora, HT van e, a steppingek számát, a proc típusszámát, meg még volt pár rublika, mindre nem emlékszem, a későbbi prociknál a magok számát. Ez egy Inteles lista volt, és ilyen fekete háttere volt, zöld volt a táblázat "rácsozata".. és a legfelső sorban akár adott névre, vagy típusra lehetett szűkíteni a listát, szóval t×k jó kis link volt, de sajnos ezt is elfelejtettem elmentetni.

    Nem tudja valaki miről beszélek? Jó lenne megint meglenne, hiába keresem goggleval különféle keresőszavakra, már unom keresgetni, úgysem fogom megtalálni... :(

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Aktív témák