Hirdetés
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Google Pixel topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nem a kattintás az igazi gáz hanem amikor elindultam egy vonalon ~3 éve és szembe jött a hogy hozd össze tartósan azt hogy ingyenélj a barátodból, férjedből. És hogy vállj el.
Aztán amikor uez de hogy, kivel ismerkedj, élj.... mindezt már az első percben azzal a céllal, hogy elvállj és egy életre ingyenélő lehess.
és ennek a változatai az akarsz gyereket de nem akarsz férjet csak hogy eltartsanak és...
Röhögtem az elején de aztán belegondoltam a 2xéves magamba hogy ennek akár simán felülhettem volna. Sött 99% felültem volna. És fizetném egy életen át a gyerek és asszonytartást.
---
Biztos van ilyen (vagy más) fordítva is de na...don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Nálam nagymama volt ilyen. Mentem hozzá látogatóba és amikor szembe jött pl, hogy merek kint járni mert a migránsok megerőszakolnak, soros...
Azt kell mondjam elképesztően jól működik a pr, a totálisan leuralt média dominál és hiába járt a Dél Dunántúli napló tehát nem csak tv volt abból is csak a fenti fenyegetetség érzés, kulturkampf folyt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz #54625216 #105 üzenetére
"Hogy Te személyesen milyen hátsó gondolatokat vagy motivációt vizionálsz mások mondatai mögé, az a Te személyes problémád, de légyszi ne ez határozza már meg, hogy miként kell értelmezni az egyébként meglehetősen egyértelmű mondataimat. (Ha majd valamiért fényezni akarom az oroszokat, akkor nyíltan és érthetően teszem, nem fogom homályos utalásokba csomagolni, ebben biztos lehetsz.)"
Nem csak neki, nekem is ez jött le az ominozus "2016-ban Oroszországban online post miatt 400 embert tartóztattak le, Nagy Britanniában 3300-at..."ból.
És teljesen érthető nincs benne semmi homály.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz #54625216 #122 üzenetére
Semmi indulati nem volt benne. Amit írtál abból nekem is az jött le amit dabadab írt.
Mondanám nincs elég merítés és lehet tévedtem de látva a többi hszed szó sincs róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
- AMD Ryzen 7 5700X3D Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- ÚJ Aranyozott DVI-HDMI átalakító/ több darabnál akció
- Thrustmaster T150 kormány + T3PA pedálszett + TH8A váltó (+ Wheel Stand Pro állvány az egészhez)
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest