Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • BBorg

  tag

  A politikus azt követeli a közösségi platform fejlesztőjétől, hogy gyomlálja ki a káros tartalmakat. Mintha ez olyan könnyű lenne. Csupán azt várják el a cégtől, hogy egy 100 millió aktív felhasználóval rendelkező, ingyenesen hozzáférhető platform minden felhasználójának minden hozzászólását, képét, videóját egy alkalmazott elolvassa, kontextusába helyezve, azaz ismerje a hozzászólás kulturális, történeti hátterét is, és kiszűrje még azokat a hozzászólásokat is, ahol a hozzászóló törekedett a cenzúra kikerülésére.
  Szerintem ez lehetetlen.
  Ahogy azt sem tudom elképzelni, hogy minden demokratikusan választott politikus, minden esetben szavazás előtt elolvassa és alaposan értelmezi a teljes szöveget, amiről szavaz. A jogszabályok ellentmondásai, és hibái is arra utalnak, hogy a politikusok sem végzik el a dolgukat teljes mértékben.
  Várom már azt az esetet, amikor egy TikTok szerű cég és António Guterres szerű politikus közötti hasonló vitában a TikTok előkeres az António Guterres által élete során aláírt vagy megszavazott jópár ezer dokumentum közül néhány tucatot, ami olyan ordenáré hibákat tartalmaz, amit senki nem hagyott volna benne, aki rendesen elolvassa.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák