- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter70
senior tag
válasz
zalman90 #34774 üzenetére
"mi a bajotok az mnc ládával ?"
Semmi, amíg nem nekünk kell hallgatni.
Ha neked tetszik, akkor nincs baj.
Egyébként 8 ezerért ingyen volt.
Üres ládákat árulnak annyiért.Viszont a láda elhelyezésével csinálj valamit, mert a kalaptartó le fogja fojtani a reflexcsöveket.
Vagy vedd ki a kalaptartót amikor zenélsz.
Annak a tervezőnek is csak gratulálni tudok, aki egy ekkora ládán felülre tervezi a reflexnyílásokat. -
-
opeter70
senior tag
válasz
zalman90 #34373 üzenetére
Sorry! Akkor csak 2.
Ha a csapnivaló hangminőség a célod, akkor hajrá!
Miből gondolod, hogy a házimozis körökben csak "tejfölösdoboz szett"-ként emlegetett egybecucc hangja akár csak megközelíti egy 20 e. ft-os nagyságrendű autós erősítő és egy ugyanilyen árfekvésű hangszórószett hangminőségét?
Elárulhatom: Ég és föld a különbség az autóhifi javára ebben az összehasonlításban. -
opeter70
senior tag
-
opeter70
senior tag
válasz
zalman90 #34367 üzenetére
Meg tudod oldani, de ahhoz kell venned (ha még lehet kapni) egy ilyen, vagy ehhez hasonló mixed mono crossowert.
Annak idején kispénzű kezdő hifisként én is ilyet használtam a 2 csatis erősítőre.
Mai szemmel nézve már borzalmas volt a végeredmény (pl. fix 150Hz HPF/LPF freki), de a semminél azért jobb volt. -
kavics325i
őstag
válasz
zalman90 #34367 üzenetére
Igen van benne némi...
Szóval,azt úgy nem tudod bekötni,hogy 2 hsz stereo + a mély hídban. Valahogy ez sehogy nem tud jó lenni a 8 ohm miatt. De a két 8 ohmos hsz-t rá tudod kötni,csak halkabb lesz. De a mély nem jáccik.
Vagy a mély jáccik hídban,de akkor a másik 2 nem. -
Shokkolo
addikt
válasz
zalman90 #34163 üzenetére
a mélyek mellett ott van egy "kopogó" hang... aminek nagyon nem kellene.
kibéleled a ládát és eltűnikaz + 1-2e Ft maximum ráfordítás egy ekkora ládánál.
Legolcsóbb megoldás: szivacslap, vatelin (nehéz ragasztani), vagy a leg-gagyibb: tojástartó duplarétegben.
Sánd rá a szívacslapraMár egy 2 centis is csodát tesz
-
Shokkolo
addikt
válasz
zalman90 #34160 üzenetére
maximum... de többet semmiképp sem.
1 jótanács ha megvezsed:
a láda kopog mint a franc... szerezz valami szigetelőanyagot és béleld ki. a zenei "élményét" megduplázza. (srry az idézőjelért, de sajnos tényleg elég vacak)Havernak volt... csodát tett vele egy kis bélés a ládába
-
Nkboy
senior tag
válasz
zalman90 #33607 üzenetére
Nem mondom!
Ezektől a 8-10k -s kategóriától nem kell, és nem is szabad csodát várni. Nekem egy ABM nevezetű csoda van az autómban
, annyit ér amennyi az ára volt. De nekem megfelel, mert napi szinten, kb 10 percet szól.
Tehát szerintem az ilyen Voxbox, Abm, JVJ, Auma márkákat érdemesebb elkerülni. Neked kell tudod, mik az igényeid! -
Samus
addikt
válasz
zalman90 #33601 üzenetére
Akkor kb. annyit ad le, mint a SAL VB2000. A márkásak annyival jobbak, hogy 20 körüli az RMS a fent említett frekvencián. Az összes ilyen fej egyforma, csak a külső más. Bár vannak nagyon selejt termékek is.
Vonalkimeneti témához: a többiek majd kijavítanak, de ahogy én tudom, a kimeneti feszültségnek nincs nagy szerepe. Elvileg a magasabb feszültségű jel nehezebben szedi össze az elektromos zajokat, de mivel így is-úgy is figyelni kell a kábel elvezetésére, ez nem igazán lényeges.
-
Samus
addikt
válasz
zalman90 #33594 üzenetére
4x40W valós teljesítmény. Fejegységnél. Olyan nincs. Ha 20 wattot le tud adni folyamatosan, az már igencsak jó. Amit ráírnak...az más. Az a maximum. Ennyiért márkásat talán használtan kapsz. Noname fejet nem vennék. Ajánlom figyelmedbe ezt az irományt: [link]
Nem mondom, hogy minden noname fej ilyen, de nem kockáztatnék. 20k-ért (18ért is) bármelyik márkásat megveheted, gyakorlatilag mindegy JVC, Sony, Pioneer, Kenwood, Clarion, stb. Én JVC-t ajánlok, ha olcsón kell. Könnyen kezelhető, szépek is, egy modell elérhető több különböző színű gombvilágítással (állítani ebben a kategóriában nem nagyon lehet a színt), így passzolhat a gyári műszerfal világításhoz.Az Auna MD-120 a 4 x 75 W teljesítményével magaslik ki a konkurens termékek sorából.
Igen, és mellette 10 nyelven beszél, hoz sütit a pékségből, és kávét is főz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest