- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz Autoglym #11623 üzenetére
Én is reméltem, hogy nem, mert nagyon jó használni. Csak mivel elég sűrűn van vele mosva, err tudtam gondolni Remélem a piros színre sem allergiás, mert nálunk amit használunk a cégnél előmosót, azt nem szeretik a piros autók (a régebbiek).
De akkor lehet tényleg csak vmi "felületet" hozott le, amit rákentek.
[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
runner 125
nagyúr
válasz Autoglym #11757 üzenetére
Na nee.
Most komolyan 5100ft egy mikroszálas Autoglym kendő? Ennyit még én sem adnék érte, pedig nem vetem meg a minőséget és hajlandó vagyok megfizetni. De, azt ne mond h ez többet nyújt, mint bármelyik mikroszálas törlőkendő, ami 8-ad ennyi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TaaT
nagyúr
válasz Autoglym #11757 üzenetére
"ha csak a gép vegyszereire hagyatkozol, nem lessz teljesesn tiszta és szárazra törlés közben jól összekaristolod a fényezést."
Az user error, ha rendesen le van mosva a kosz nagyja ellenben nincs rendesen megszivacsozva akkor törölgetés során inkább csak maszatos lesz.
Give them hell Ukraine!
-
runner 125
nagyúr
válasz Autoglym #11783 üzenetére
Ma 5 órát szántam a vasra. Alaposan lemostam és számomra egyértelműen bebizonyosodtt h Sonax kb 40x40-es (kb. 1300 volt 2db) mikroszálas kendők tökéletesek a szárazra törlésre. El nem tudom képzelni, h az a kendő annyival többet tudna, mint amennyivel többe kerül egy klasszik no name mikroszálas kendőnél.
Értem én h nem te találod ki az árakat, nekem nem kell bizonygatni, de ennél tényleg az az érzésem lenne ha megvenném, h le lettem húzva.
_Holnap dobok be 1-2 képet, a wax bejött, nagyon komoly fénye lett.
Jah és a műanyag és gumiápoló is jó választásnak bizonyult, tetszik benne, h nem lesz giccsesen fényes tőle minden műanyag, de mégis ápolt érzetet nyújt.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Autoglym
tag
válasz Autoglym #12404 üzenetére
Mosás témához csak annyit fűznék hozzá, hogy a habos ELŐmosótól ne várjatok csodát, mert csupán annyi célt szolgál, hogy samponozás előtt minél több koszt távolítsatok el. NEM helyettesíti a sampont. Ha csak erős vízsugárral lesalagolojátok a kocsit samponozás előtt már az is egy lépés előre, ha előmosót is használtok, ne adj isten még magasnyomású mosót is, az már hab a tortán. Abba nem megyek most bele, hogy előmosó és előmosó között mekkora különbségek vannak, illetve ven-e egyáltalán értelme a habosításnak...
Professzionális autóápolási termékek - www.autoglym.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest