- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Tehát.
A wolfos sampon, apc, black out jó, használom őket.Az applikátor felesleges, a téglaszivacs tökéletes. A silk milk nekem tetszik. Ha waxolni is akarsz, akkor én ezt ajánlom, és hozzá vegyél egy adag szivacsot. Méretpontos, tökéletes. Egyébként ezzel nyugodtan felrakhatod a műanyagápolót, apc-t silk milket.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
Két autót kentem vele, nem látszik hogy fogyott belőle. Vannak olyan bunkó sofőrök, akik direkt szivatják a tébetűsöket. A többiek meg figyelmen kívül hagyják, ahogy én is. Tehát hasznod nincs belőle.Megszabadulsz egy bélyegtől.
(#30701) jozsi252 800 forintos tescos pumpálós spricnim van, ezzel viszem fel az előmosót. Nem érzem, hogy megerőltető lenne.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
válasz bump3r111 #30754 üzenetére
Ha jól emlékszem minimum 15 fokot írnak, nem szeles, párás időben. A visszatörlés akkor szívás, ha nem vékonyan vitted fel. Ahogy én sem, izmozni kellett vele. A száradási idő hőmérséklettől függ, érezni fogod. Elemenként tedd fel.
Applikatornak tökéletes ami benne van, én rendeltem mellé egy csomag ilyet. Méretpontos. Volt szó itt arról, hogy páran kimossák. Eldöntöttem, hogy alig 50 forint/szivacs áron nem tökölök vele.u.i.: Bakancs és bőrcipő tisztítására is tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz FIREBLADE78 #30757 üzenetére
Citrus prewash
-
Peti78
őstag
válasz FIREBLADE78 #30759 üzenetére
Persze! Ha a kocsinak jó, akkor a mikroszálasnak is. Amúgy beáztatom, aztán rendesen kiöblítem.
-
Peti78
őstag
válasz FIREBLADE78 #30769 üzenetére
Nem, mert a ruhákból egyéb karcokat okozó elemek kerülhetnek bele.
-
Peti78
őstag
válasz ruzsabazsa #30778 üzenetére
"Ő" No offense, rosszul vagyok amikor megkérdezik egy tárgyra, hogy "ő lesz". A lesz-szel is vannak problémáim, mert nem "lesz" hanem már "van".
Amúgy meg mit beszélek, én nem lettem megszólítva.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Üdvözlet! Rég jártam erre, nem követtem a topikot. Került elő valami tuti cucc a szélvédőre ami jobb mint a soft 99 ?
-
Peti78
őstag
válasz Formaster #31370 üzenetére
Na én erre gondoltam a kérdésemben. Ezt raktam fel, tehát ennél van-e jobb Nem tudom, nálam amúgy 60km/h nál is mozognak szépen a cseppek. Szitálásnál persze nem működik, de amúgy nekem bejön. Kipróbálnék azért mást is.
ezzel van valakinek tapasztalata?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
Pörög a topic, így nem csoda, ha elkerülte mindenki figyelmét a kérdésem.
-
Peti78
őstag
hali!
Valetpro termékeket lehet itthonról rendelni? Esetleg romániai forrás van romániai szállítássa akár? Felnitisztító és prewash érdekel. Esetleg ahol carpro perl is van[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Klímakéne Hölgyek/Urak!
Megbízható, jó munkásembereket foglalkoztató, garanciális termékeket forgalmazó klímás céget keresek.
Ötlet, javaslat, önreklám?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
A külső műanyagokra, gumikra milyen arányban érdemes a carpro perl-t használni?
-
Peti78
őstag
Üdv!
Kwazar Venus Super Foamer vagy alta foam 2000? Eseetleg elkerült valami jó termék mostanában kézi habosításhoz?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
Ha a felniket fussozom, akkor a felnitisztító bántani fogja a?
-
Peti78
őstag
Üdvözlet!
2001-es Volvo s60 karosszériáját milyen víz/IPA arányban érdemes/szabad tisztítani fusso előtt?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
Üdvözlet!
2001-es Volvo s60 karosszériáját milyen víz/IPA arányban érdemes/szabad tisztítani fusso előtt?
és a szélvédőt?Ezt próbálta már valaki? Vagy ezzl ne foglalkozzak, hanem legyen wolfos gyurma?
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Tescos, praktikeres [link] maszkolószalaggal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Waxolásnál, egyéb anyagok felhordásánál használnám. Lehetőleg olyat, amely nem net specifikus, azaz lehet ezekben a barkácstemrékeket (is) forgalmazó áruházakban kapni.
-
Peti78
őstag
Meglátásotok szerint a W5 bántaná a felnire dobott fusso-t?
-
Peti78
őstag
Hátha most jön válasz:
A w5 bogároldó bántja a fusso-t?
A w5 felnitisztító bántsa a fusso-t?
Valaki próbálta, tesztelte, olvasta? Nem volt semmi munka a sokküllős alufelnit rendesen fusso-zni, és a karosszérián sem szeretném felvitel után lemaratniBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
válasz jozsi252 #33002 üzenetére
Istenem "bántsa" ezt hogy hoztam össze?
(#33002) jozsi252 Nos, a bogároldó gyanús volt, mintha említette volna már valaki, de biztos ami ziher.
A felnik tisztításánál viszont tényleg nem lenne jó, ha a w5 leszedné a waxot, mert két órámba került felvinni. Se a bilberry, se a wolfos felnitisztító nem szedte le rendesen a fusso-val kezelt felniről a fékport. MIndig rá kellett segíteni szivaccsal. Úgy láttam, ezek nem bántják, de most w5 van itthon csak,. Ugyanis 1 liter bilberry ott maradt a mosóban és valaki zsebrevágta.
Ezért fontos tudni, hogy a w5 vajon lekapja-e a fusso-t a felniről.Srácok, nektek milyen színű a light fusso? Most néztem egy videon, hogy a dark zöld.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Tudom, hogy volt erről szó, de a külső műanyagra került fusso-t hogy lehet eltávolítani? Kifehéredett az istenadta
-
Peti78
őstag
Üdv.:
Ma felkerültek az alufelnik, amiket szépen letisztítottam, és két rétegnem fussoztam még múlt héten. Mivel poros volt az eső (por mindig van Debrecenben) elvittem lemosni. A kocsira vasárnap került két réteg fusso, ami hozta is az elvártat, a felnire voltam kíváncsi. Lándzsás mosóban csak sima vízzel takarítottam, nagyon szépen lehozta a port, és a ma reggeltől rákerült fékpor gyönyörűen lejött. Nyilván nem ez a mérvadó, de nem bírtam tovább várni, mert a gumikra is kellett Perl-t raknom.
Perl:
Az asszony autójára a múlt héten kentem fel. Gyönyörűen tartja magát, a parkolóban látványosan a legfeketébbek a gumi és műanyag részek. 1:1-ben arányban kevertem, nagyon meg vagyok elégedve eddig vele, kíváncsi vagyok menynire tartja magát. Persze, ha valaki ennél jobbat, tartósabbat tud mondani, hajlok a kipróbálásra.Polirtech.hu :
Rendeltem többek között [Advanced-Neutral-Snow-Foam] -ot tőlük. E-mail-en és telefonon is készségesek, segítőkészek voltak. CG termékeik is vannak, hamarosan felkerül minden a webshop-ba. Pakoltam még egy alta foam 2000 habosítót a csomagba, és VP Bilberry felnitisztítót is. AZ alta foamra úgy várok, mint a megváltóra.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
A snow foam viedokon látom, hogy alul kezdik fújni először. miért?
-
Peti78
őstag
Közhírré tétetik!
Aki waxot kent a véletlenül, vagy szándékosan a külső műanyagra az le tudja szedni sima konyhai szivacs durva részével le tudja szedni. Kicsit nedvesítse be, tegyen rá pici jar konyhai mosogatószert és csapassa le.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest